Şimdi Ara

Vestel ürünleri hakkında?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstatistikler bu gibi durumlarda değerini yitiriyor.

%0,1 bile hatalı ürün çıksa (1000 üründe 1 adet) ve siz o hatalı ürünü satın alan müşteri iseniz, sizin için satın aldığınız ürün %100 hatalıdır.

Bu noktadan sonra az hatalı marka (sıfır hatalı marka veya model zaten dünyada yoktur) veya az hatalı ürün konusu sizin için önemini yitirir.

Vatandaşın veryansınından da anlaşılacağı üzere, asıl sorun satınalmadan sonra servis ve firma desteğidir.
  • Vestelin servis tarafı öne çıkarılyor ancak 6 Eylül de değişim sürecini servis üzerine almıştı ancak bugün halen daha değişim olmadı. Hadi 1 hafta neyse dedik de bukadarı fazla. Manisa dan bekleniyormuş, hergün aynı şey söyleniyor ve sözde süreci hızlandırıyorlar!. Konu şikayete gidecek gibi ve henüz yeni alınmış bir üründe yaşananlar bunlar.
  • Arkadaşkar bende vestelzedelerdenim.Dünya kadar para veripte 5 yıl önce Lcd Tv yi sırf yerli marka diye vestelden alan talihsizlerdenim.Servis 5-600 tl den bahsediyor.Sırf kendime kızdığım için 6 aydır tv izleyemiyorumÇünkü tv bozuk...Yorumları okuyunca damdan düşenleri gördüm...Ne diyeyim....VESTELDEN UZAK DURUNNNNNNNNNNNNNNNN
  • Nasıldı sloganı; Vestel'e terfi edin, rahat edin Şaka bir yana ben de 2 senedir nofrost buzdolabı ve fırınını kullanıyorum; Allah a şükür bir sorun çıkarmadı
  • Arkadaşlar.Abim annem ve ben evde tüm beyaz eşyalarda vestel kullanıyoruz.herkes sorunlar yaşadı ama hepsi çözüldü.Evde microdalga,zeta televizyon,MWK çamaşırmakinası,A sınıfı buzdolabı kullanmaktayım hepsini tam 5 sene önce aldım 7 yıl garantili.

İlk ay Zeta televizyonda renklenmede sorun çıkarıyordu eve gelip test ettiler ve değişim oldu hala sorun yok.Buzdolabı üst kapağı iyi kapanmıyordu 8 ay sonra şikayette bulundum sonra kapak değişim kararı verdiler yanlışlıkla digital ekran yerine düz ekran getirmişler bende 30 gün içinde çözülemediği için artık tamamen değişilmesini istiyorum dedim 3 gün içinde bir üst sınıfıyla tamamen yeni bir modelle değiştirildi.

Tam 5 sene sonra WMK çamaşır makinasını aldığı su miktarının azlığından dolayı şikayetimi değerlendirdiler yazılım değişmesine rağmen sorun düzelmediği için dün Junda 1000cl sıfır modeli ile yine bedelsiz değiştirildi.

Annem 20 sene sonra Aygaz marka buzdolabını değişecek ve yine Vestel marka alacak çünkü arızada çıksa güveniyoruz.Arkası sağlam her şikayetimiz değerlendiriliyor.

Yerli malı bence yurdun malı.....Binlerce çalışan vatandaşlarımıza ekmek sağlıyor samsung yada sony de alabilirim ama benim vatandaşlarım japon yada kore vatandaşlarından daha değerli

• quote:

Orijinalden alıntı: jestemo

Arkadaşlar.Abim annem ve ben evde tüm beyaz eşyalarda vestel kullanıyoruz.herkes sorunlar yaşadı ama hepsi çözüldü.Evde microdalga,zeta televizyon,MWK çamaşırmakinası,A sınıfı buzdolabı kullanmaktayım hepsini tam 5 sene önce aldım 7 yıl garantili.

İlk ay Zeta televizyonda renklenmede sorun çıkarıyordu eve gelip test ettiler ve değişim oldu hala sorun yok.Buzdolabı üst kapağı iyi kapanmıyordu 8 ay sonra şikayette bulundum sonra kapak değişim kararı verdiler yanlışlıkla digital ekran yerine düz ekran getirmişler bende 30 gün içinde çözülemediği için artık tamamen değişilmesini istiyorum dedim 3 gün içinde bir üst sınıfıyla tamamen yeni bir modelle değiştirildi.

Tam 5 sene sonra WMK çamaşır makinasını aldığı su miktarının azlığından dolayı şikayetimi değerlendirdiler yazılım değişmesine rağmen sorun düzelmediği için dün Junda 1000cl sıfır modeli ile yine bedelsiz değiştirildi.

Annem 20 sene sonra Aygaz marka buzdolabını değişecek ve yine Vestel marka alacak çünkü arızada çıksa güveniyoruz.Arkası sağlam her şikayetimiz değerlendiriliyor.

Yerli malı bence yurdun malı.....Binlerce çalışan vatandaşlarımıza ekmek sağlıyor samsung yada sony de alabilirim ama benim vatandaşlarım japon yada kore vatandaşlarından daha değerli

elbette TÜRK vatandaşları japon kore alman vatandaşlardan hepimiz için değerli ama
    bu marka milliyetçiliğini anlamıyorum. yerli yada yabancı olabilir, kalitenin milliyeti olmaz.
    sizin bu yorumunuzu okuyanda uzak japon yada kore vatandaşlarının topraklarımızı istila ettiğini sanar.
    resmi rakamlara göre yaklaşık 3 milyon işsizin olduğu ülkemizde, yabancı markalar hiç Türk işçi vatandaşı çalıştırmıyorlar değilmi. eğer yabancı firmalar ülkemize yatırım yapmasalar dolaylı çalışanları* da sayarsak o 3 milyon işsiz 5 milyon olur.

* dolaylı çalışandan kastım bu firmalarda çalışmayan, ama bu firmaların ürünleri için servislede, bayilerinde yada dağıtım vb. alanlarda çalışan personel kastettim.

• nofrost A enerji vestel buzdolabım zaman ayarlı gibi bozuldu. özel bir servis motorunu deişti.1 ay soora geri bozuldu tekrar çağırdım gaz bastılar çalıştırdılar gene bozuldu tekrar çaardım şimdi bekliyorum.bakalım nolcak.
  • nofrost A enerji VESTEL buzdolabım zaman ayarlı gibi 2 yıl 1ay da bozuldu. özel bir servis motorunu deişti.1 ay soora geri bozuldu tekrar çağırdım gaz bastılar çalıştırdılar gene bozuldu tekrar çaardım şimdi bekliyorum.bakalım nolcak.
  • vestelin 2600 tl ye buzdolabı var. sharpın maksimum 2200 tl olduğu ve kalitede vesteli katladığı bir ülkede buzdolabına 2600 tl istemek senin neyine. üstelik ülkenin öz üreticisi. biz malını almayıp haklı olarak kötülediğimizde, vatan hainiyiz,başka malın destekçisiyiz ama vestel vasat dolabına sırf görüntü ve haşmetten 2600 tl istediğinde o yerli sermaye aman destek çıkalım,milliyetçi olalım. ulan kendi insanım fabrika kurmuş benim sömürgecim olmuş onu gören yok. kaliten ortada. 2600 tl ne demek ya vestel için. 1300 tl lere samsung, 1800 tl lere sharpın bulunabildiği türkiyede (hadi kaliteyi de sharpla,samsungla eşdeğer tutalım) vestel sadece bu dolapta halkını 800-1300 tl arası soymakta. vestelin ürünlerini ben ve akrabalarım kullandık,bilmeden yazmıyorum. zaten türkiyede yaşayıpta vestelle yolu kesişmeyen aile az bir orandadır.
    gelelim gönlümden geçenlere; keşke arçelik,vestel kalitede çığır açsalar da alsak. eğer bigün bunu yaparlarsa(fason üretim yaptırıp değil ama, fason üretimlerinde de parçayı dandik kullandırıyorlar karı yüksek tutmak için) evimdeki ürünler gözüme bozuk bozuk gelir, bahaneyle değiştiririm arçelik vestelle. hiç düşünmem hemde.
    aslında bu çok kolay, zorlu ve koçun bugüne kadar havadan gelen milyonlarca lirası var. bunu düşünüp kaliteye odaklansalar kısa sürede (bosch-siemens-profilo biraz zor ama) samsung-sharp-aristonun pazar payını düşürürler. ama havadan para kazanmak varken kim sıkıntıya girer değilmi.

• Vestel mi...Allah korusun !!!!
    Ve bunu ben de sağdan soldan duyduğuma göre değil,maalesef tecrübelerime dayanarak yazıyorum,aldığım hiçbir vestel sorunsuz çıkmadı.
    Yahu bir firma hiç mi akıllanmaz,size bir örnek daha yazayım (bunlar güye elektronikte güçlü ya) forumun ttnet bölümüne gidin ve tivibu ev konusunu inceleyin.TTNetin verdiği kutular 3 marka (biri bana gelen Motorola,diğerinin markasını hatırlamıyorum, üçüncüsü de vestel) ve ana şikayet konularından biri şansına vestel düşenlerin yaşadığı sıkıntılar.
    Konu yerli sermayeyse önce o bana değer verecek,sonra ben onu tercih edeceğim.Yerli sermayenin vizyonu benim kanımı emmekse ben salak mıyım da buna izin vereceğim.Üstelik sadece Vestel değil,aynı şey Arçelik için de geçerli,yerin dibine batsın onların yerli sermayesi.Daha 10 gün önce buzdolabı aldım,tam istediğim özelliklerde bir Samsung'a 1.450 TL. verdim.Satıcı aynen şöyle dedi (ve yerden göğe kadar haklıydı): Bu dolabın üzerindeki marka Samsung değil Arçelik olsaydı fiyatı en az 2.000 TL. olurdu....
    Vestel konusunda en son şunu söyleyeceğim,tamamen kendi yorumumdur, Vestel Asil Nadir'in firmasıyken gerçekten Vestel'di (hem de o zamanın şartlarını düşünün,Türkiye ve elektronik üretimi!!!), kumaş toptancısı eline geçirdikten sonra rezil etti markayı.

• Bizde Vestel tv var 15 senelik sorunsuz...

Edit: bizim burda Vestel'in bi elektronik servisi vardı aman aman.... Şimdi el değiştirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 25 Temmuz 2011; 19:23:31 >
  • Bizde de Vestel uydu alıcısı var, 2004 yılında aynı marka televizyonla birlikte alınmıştı. Hayatımda böyle dandik bir uydu alıcısı görmedim. Gerek arayüzü, kulanışı falan piyasadaki en dandik alıcıdan bile daha kötü. Yanlışlıkla uyduyu kapatmayı unutup, fişi çekerseniz bütün kanallar sıfırlanıyor, izlerken elektrik kesilrse, yine aynı şey. Bizdeki yine iyi, anneannemlerdeki deseniz kafasına göre resetliyor kendini. Allah'tan uyduyu mutfağa aldım, evdekileri sıkıca uyardım bu konuda şimdilik sorun yok kullanıyoruz böyle Televizyon da iyi şimdilik, ama büyük bir arıza çıkarırsa yol vericem kendisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Buzdolabı ve TV ye ellemeyin, bence gayet iyiler. Bu buzdolabının aynısını Vestel Elektrolux için de fason olarak imal eder.

abi electrolux isveç malı. vestele bırak ürün yaptırmayı adamdan bile saymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navek

biz malını almayıp haklı olarak kötülediğimizde, vatan hainiyiz,başka malın destekçisiyiz ama vestel vasat dolabına sırf görüntü ve haşmetten 2600 tl istediğinde o yerli sermaye aman destek çıkalım,milliyetçi olalım.

bende katılıyorum. milliyetçi olarak kadar zengin değilim bende malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhocay

Arkadaşkar bende vestelzedelerdenim.Dünya kadar para veripte 5 yıl önce Lcd Tv yi sırf yerli marka diye vestelden alan talihsizlerdenim.Servis 5-600 tl den bahsediyor.Sırf kendime kızdığım için 6 aydır tv izleyemiyorumÇünkü tv bozuk...Yorumları okuyunca damdan düşenleri gördüm...Ne diyeyim....VESTELDEN UZAK DURUNNNNNNNNNNNNNNNN

vestel tv niz 5 yıl çalıştı yani. güzel feedback oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

quote:

Buzdolabı ve TV ye ellemeyin, bence gayet iyiler. Bu buzdolabının aynısını Vestel Elektrolux için de fason olarak imal eder.

Ama yaptırıyor :)

Electrolux'ün Avrupa'da dondurucusu üstte buzdolabı imalatı yok. Türkler Arçelik sayesinde bu şekilde kullanmaya alıştırıldığından Electrolux yeni üretim bantları kurmaya üşenip dondurucusu üstte modellerini Vestel'e ürettiriyor.

• abi sen dediysen doğrudur ne diyim. bizim vestel satış ekibini konu hakkında bilgilendiririm.
  • Forumda herkes Vestel buzdolaplarını kötülüyor ama evimizde kullnadığımız 463 LT civarında ki Vestel buzdolabını 6 senedir kullanıyoruz daha servis yüzü görmedi.Belki de bizim şansımızadır.Yakın zamanda kendi evime çıkacağım.İnox , 460-470 lt kapasiteli ,ldc ekranlı modelleri araştırdım.En uygun fiyat Samsung da buldum (1350 'den başlıyor ).Aynı fiyata Vestel satılsaydı zannederim Vestel alırdım.Malzeme kalitesi daha iyi geldi gözüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

quote:

Electrolux'ün Avrupa'da dondurucusu üstte buzdolabı imalatı yok. Türkler Arçelik sayesinde bu şekilde kullanmaya alıştırıldığından Electrolux yeni üretim bantları kurmaya üşenip dondurucusu üstte modellerini Vestel'e ürettiriyor.

abi üşenmedim 444 41 23 ü arayıp sordum. electroluxle hiç bir alakamız yok diyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

quote:

abi üşenmedim 444 41 23 ü arayıp sordum. electroluxle hiç bir alakamız yok diyor.

müşteri hizmetlerinin yetkisinin çook dışındadır bu bilgiyi paylaşmak. illegal olarak içerden bilgi sızdırmamız lazım bişeyler öğrenince harfi harfine yazarım. ama 15-20 günü bulur. bide taşınacağım için internetsiz kalırsam bu süre uzayabilir. inşallah sizin dediğiniz gibidir de, electrolux un klasik dolaplarını da listeye alırız.
    ayrıca zanussi de aeg-eletrolux grubundan ve bende 3 sene önce aldığım dolabı var. barkodunda tr yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.