Şimdi Ara

Vestel ürünleri hakkında??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben Vestel 'den
    http://www.vestel.com/beyaz_esya/sogutucular/no-frost_buzdolaplari/idea_465_s_a_enerji
    http://www.vestel.com/beyaz_esya/yikayicilar/camasir_makineleri/junda_1000_csl
    http://www.vestel.com/beyaz_esya/yikayicilar/bulasik_makineleri/hera_7031_s
    http://www.vestel.com/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/32pf6011_32_lcd_tv

ürünlerini aldım. daha doğrusu henüz almadım 6-7 ay sonra teslim edilmesini istedim.şu anda 2 tane senet ödedim.aslında fazla incelemeden birden almış bulundum,yorumları okumaktayım devamlı kimse menun değil vestelden; nedenki acaba.hatamı yaptım yoksa yaa.
    Birde bu ürünleri zaten almadım sözleşmeyi iptal edebilirmiyim,ürünler zaten yok hani bir sorun yaşarmıyım acaba,teslim almadığım ürünü ödetecek halleri yoktur sanırım.
    Benim gibi kararsız olup sözleşmeyi iptal eden kişiler vardır, nasıl bir süreçtir acaba, yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler ederim.

• Buzdolabı için olumlu olumsuz yorum yapamayacağım. Ancak bazı beyaz modellerin kapı sapları, iç rafların plastik aksamı baya incedir. Sizinki daha iyi olabilir.

Çamaşır makinesini mümkünse üst seri olan olympus 8 kg twinjetle değiştirin.

Bulaşık makinesi A enerji sınıfı olup yıkaması B kurutma sınıfı da B sınıfıdır. Ödediğiniz taksit miktarını arttırma imkanınız varsa en azından yıkama sınıfıda A olan bir modelle değişim yaptırın.

Vestel Lcd televizyon ve elektronik alanında başarılıdır. Beğenilen çok satılan ürünleri vardır. Buna rağmen üretimde kalite kontrol aşamasındaki bazı aksaklıklardan dolayı ürünlerinde problem olabiliyor. Vestelden lcd alıp memnun kalanlar olduğu gibi, servisle uğraşan değişim yaptıranlarda mevcuttur.

Ama çamaşır makinesini bir üst seriyle değiştirmenizi özellikle tavsiye ederim.

Hayırlı günler.
  • teşekkürler;dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.genel titbari ile ürünler iyi diyorsunuz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protoryan

teşekkürler;dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.genel titbari ile ürünler iyi diyorsunuz yani.

Yanlış anlaşılmayayım. Vestel eskiden ithal edip sattığı çamaşır makineleri iyiydi. Bir kaç sene önce kendi yerli üretime geçti. Bu sebepten kalite sorunları var. Sizin tercih ettiğiniz 7 kg lık çamaşır makinesi ilerleyen yıllarda büyük ihtimalle başınızı ağrıtacaktır. Bayide 7 kg lık seri ile önerdiğim 8 kg lık modelleri dikkatlice inceleyin. 8 kg lık modelin plastik aksamı daha kaliteli. Diğer modellerde sık sık yaşanan arızalar bakımından bu makinede iyileştirme çalışmaları yapıldığı söylenmekte. Forumda kullanıp memnun kalan arkadaşlarımız mevcut. Deepkurt isimli arkadaşımızın yorumlarını ilgili konuda okuyabilirsiniz.

Bulaşık makinelerinin sepet tellerinin inceliği iç yan duvarın ince duruşu , diğer markalarla kıyasladığınızda hemen göze çarpmakta. Bunlar bir yana dikkat edilmesi gereken husus yıkama performansının A olması , B de yeterli verim alamayabilirsiz. İlerleyen dönemlerde olası iyi temizlememe durumları çıkabilir.

Marka karalamak en sevmediğim, yanlış bir tutum tarzıdır. Ama bu markanın olumsuz yanlarını görmezden gelemeyeceğimizi içermez. Forumdaki kullanıcıların tecrübeleri okunduğunda vestel alıp lanet eden bir çoğunluk var. Aralarında memnun kalanlarda var. Vestelin kalite konusunda açıkları var. Bir bakıma ilerde oluşabilecek riskleri bilerek ürünleri alıyorsunuz. Vestel bugün bir arçelik bosch kadar olamayabilir. Ama en azından yerli üretimdir, yedek parçası ucuzdur. Müşteri hizmetleri birimi tüketicilerin istek,şikeyet,ihtiyaçları doğrultusunda elinden gelen desteği sonuna kadar sağlamaktadır.

Vestelin kalite konusundaki açıklarını ilerleyen yıllarda zamanla iyileştireceğini düşünüyorum. Daha çok yeniler yolun başındalar. 2-3 senedir kendi beyaz eşyasını üreten yerli bir firmadan çok ciddi performans beklememek gerek, en azından şimdilik.

• Vestel çamaşır makinesi ilgili konu.

http://resim.donanimhaber.com/m_37697893/tm.htm
  • evet dediğin doğru en iyisi 1400 serisiyle yer değiştirmek fiyat farkı var 200-300 kadar ,olsun en azından bir kere almış olurum.birde buzdolabını üst modelle değiştireyim bari ya, oldu olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protoryan

evet dediğin doğru en iyisi 1400 serisiyle yer değiştirmek fiyat farkı var 200-300 kadar ,olsun en azından bir kere almış olurum.birde buzdolabını üst modelle değiştireyim bari ya, oldu olacak.

Çamaşır makinesini değiştirmeniz iyi olacak. Ama bence buzdolabı için değişim yapmayın. Hem masraf olacak hemde bir üst model olan IDEA 540 XE ve IDEA 570 XE INOX modelinde ön panelde dijital gösterge var. Vestelin bu parçaları ne derecede kaliteli yaptığını bilmiyorum. Dijital olmayanı yani sizin seçtiğiniz modeli almak, arıza riskini daha aza indirir diye düşünüyorum. Dediğim gibi Vestelin buzdolabıyla ilgili çok fazla bilgim olmadığından tam yardımcı olamıyorum size. Tabi son karar yine sizin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buzdolabı ve TV ye ellemeyin, bence gayet iyiler. Bu buzdolabının aynısını Vestel Elektrolux için de fason olarak imal eder.

Çamaşır makinesi ise bence değişmeli, üzerine az bir fark vererek Olympus ile değiştirin.

Bulaşık makinesi için ise yorum yapmayacağım, en azından plastik kazanlı değil, koku yapmaz. Yine de arkadaş güzel bir çözüm getirmiş, A sınıfı olan modele bakabilirsiniz.

Bu ürünler servis tarafından kurulurken garantilerini 7 yıla çıkartmayı unutmayın. En azından 7 sene başınız ağrımaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Buzdolabı ve TV ye ellemeyin, bence gayet iyiler. Bu buzdolabının aynısını Vestel Elektrolux için de fason olarak imal eder.

Vestel bu modelden electrolux için üretiyorsa, o zaman çekinilecek bir durum yok.

quote:

Çamaşır makinesi ise bence değişmeli, üzerine az bir fark vererek Olympus ile değiştirin.

Olympus serisi makine twinjet sayesinde, yıkamada oldukça temiz sonuçlar alınmasını sağlıyor.

quote:

Bulaşık makinesi için ise yorum yapmayacağım, en azından plastik kazanlı değil, koku yapmaz. Yine de arkadaş güzel bir çözüm getirmiş, A sınıfı olan modele bakabilirsiniz.

Bulaşık makinesi hızlı 60' programıyla işinizi görecektir. İncede olsa kazanın çelik olması önemli. Ayrıca bulaşık makinelerinin yuvarlatılmış dış hatları çok estetik durduğunu belirtmeliyim.

quote:

Bu ürünler servis tarafından kurulurken garantilerini 7 yıla çıkartmayı unutmayın. En azından 7 sene başınız ağrımaz.

Arkadaşımız deepkurt , çok önemli bir konuya değinmiş. Garantiler mutlaka 7 seneye çıkartılmalı.

• doğru söylüyorsunuz arkadaşlar;
    bugun gittim olympus lara baktım hoşuma gitti,değiştireceğimi söyledim,sorun olmaz dediler zaten,birde whirpool buzdolapları çok hoşuma gitti,belki onlardan biriyle değiştirebilirim.yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Geçmiş olsun diyebilirim sadece. Umarım size sorunsuz ürünler denk gelir ama düşük bir ihtimal. LCD tv neyse ama Vestel'den şu an fırın haricinde hiç bir beyaz eşya alınmaz. Mümkünse Whirlpool'un orijinal modelleriyle değişim isteyin.
  • Hiç canınızı sıkmayın.Ben vestelin beyaz eşya bayiliğini yapıyorum.Bu forumda vestel sürekli olarak kötüleniyor.Geçmişte yaşanmış bir takım kronik problemler vardı bunu hepimiz biliyoruz.Fakat biz Türk milleti olarak bir firmanın en ufak bir arızasını duyalım o firmayı yerin dibine sokarız.Adam manisaya avrupanın en büyük fabrikasını açmış Türkiye için yatırım yapıyor.Bizse onu yerin dibine sokarak batmasını istercesine kötülüyoruz.Yapmayın arkadaşlar bu adamların size şahsi bir zararı mı dokunuyor hayır.Kimsenin ekmeğiyle oynamanız gerekmiyor.GÜNAHTIR.sanki başka firmanın bir elemanıymış gibi sen bunu al sen şunu al.Ürünler arasındaki farkları anlatıp insanlara doğru bilgi vermemiz gereken yere a firması mı sakın alma yanarsın mahvolursun b firmasını al daha iyi.sanki o firmadan komisyon alırmış gibi.siz hiç sorun çıkarmayan beyaz eşya-otomobil elektronik alet gördünüz.elbet birgün hepsi sorun çıkartıcak.kimsenin ekmeğiyle oynamayalım arkadaşlar.

Arkadaşım, aldığın ürünler şuanda en çok sattığımız ürün gruplarından bir tanesi.Junda serisi çamaşır makinesini kullanabilirsin gayette memnun kalıcağına seni temin ederim.arkadaşların bahsettiği olympus serisi makinelerimizde 12 dakikalık kısa yıkama programı ve nikel difüsyon rezistans bulunduğu için ek bir + teşkil ediyor tabiki.ama sonuç olarak sana şunu söyleyebilirim.junda serisi çamaşır makinenden sorun yaşamıycağını sana söyleyebilirim.

• Bir beyaz eşya satıcısı ne kadar objektif olabilirse...
  • Junda'nın kronik olarak kapak kilidi ve kapı sorunu olduğunu da söyleseniz :) Kusura bakmayın, Vestel yeterince ürün gelişimine önem vermeyip kullanıcıyı deneme tahtası gibi kullanan bir firma. Fırınları, tvlerinin bir kısmı alınabilir ama şu an satılan buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makineleri en son tercih edilebilecek ürünler.

Ben firma karalaması falan da yapmıyorum, asıl Vestel %90 kalitesiz ürünleriyle dar gelirli insanların parasına el koyup aldığına pişman ediyor. Asıl günah budur.
  • Ya hocam yapma allah aşkına sürekli kötülüyorsun bunu herkes biliyor .isteyen alsın istemeyen almasın ama senin yaptığın düpedüz düz ekmekle oynamak.senin övdüğün diğer firmalardan müşterileri soyup soğana çeviren yok sanki.o firmadan o malı aldığına bin pişman olmayan yok sanki.siz FİRMA FANATİKLİĞİ YAPIYORSUNUZ.ben aman onu alma vestel al demiyorum dikkat edersen.arkadaşın aldığı ürünlerdeki şikayet oranının çok çok az olduğunu söylüyorum.ayrıca junda kapı kilitleri ilk üretimdeki jundalarda sorunluydu.onuda servisler montajda hallediyordu.artık öyle bir durum yok bilginize.........
  • Bu arada arkadaşım eğer imkanın varsa ve stoklarda bulabilirsen 32 pf 6011 lcd tv ne HD BOX 35900 uydu alıcıda ekle keyfinden geçemezsin televizyonun benden sana tavsiye
  • Vestel Junda 1000 devir Çamaşır makinesi kullanıcısıyım. Ben tavsiye ederim.Alırsan kesinlikle pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalkaan

Hiç canınızı sıkmayın.Ben vestelin beyaz eşya bayiliğini yapıyorum.Bu forumda vestel sürekli olarak kötüleniyor.Geçmişte yaşanmış bir takım kronik problemler vardı bunu hepimiz biliyoruz.Fakat biz Türk milleti olarak bir firmanın en ufak bir arızasını duyalım o firmayı yerin dibine sokarız.Adam manisaya avrupanın en büyük fabrikasını açmış Türkiye için yatırım yapıyor.Bizse onu yerin dibine sokarak batmasını istercesine kötülüyoruz.Yapmayın arkadaşlar bu adamların size şahsi bir zararı mı dokunuyor hayır.Kimsenin ekmeğiyle oynamanız gerekmiyor.GÜNAHTIR.sanki başka firmanın bir elemanıymış gibi sen bunu al sen şunu al.Ürünler arasındaki farkları anlatıp insanlara doğru bilgi vermemiz gereken yere a firması mı sakın alma yanarsın mahvolursun b firmasını al daha iyi.sanki o firmadan komisyon alırmış gibi.siz hiç sorun çıkarmayan beyaz eşya-otomobil elektronik alet gördünüz.elbet birgün hepsi sorun çıkartıcak.kimsenin ekmeğiyle oynamayalım arkadaşlar.

Arkadaşım, aldığın ürünler şuanda en çok sattığımız ürün gruplarından bir tanesi.Junda serisi çamaşır makinesini kullanabilirsin gayette memnun kalıcağına seni temin ederim.arkadaşların bahsettiği olympus serisi makinelerimizde 12 dakikalık kısa yıkama programı ve nikel difüsyon rezistans bulunduğu için ek bir + teşkil ediyor tabiki.ama sonuç olarak sana şunu söyleyebilirim.junda serisi çamaşır makinenden sorun yaşamıycağını sana söyleyebilirim.

forumda sürekli kötüleniyor demişsiniz. ne yapsa idik benim evime 3 farklı vestel ürünü girdi. hepsi sorun çıkardı. ama gene de vestel süperdir, şöyle uçuyor, böyle uçuyor mu dese idik yani.
    buraya tekrar yazmak istemiyorum. evimde gerçekten 3 farklı vestel ürünü kullandım. hepsinde sorun yaşadım. insanlar sorun yaşıyor ve bunu dile getiriyorlar. çünkü vestel ürünleri kötü. kimsenin vestele
    bir garezi yok. herkes en az benim kadar, sizin kadar akıllı. örneğin ikame ürünü 1000 liraya vestelden
    almak vermek neden gitsin sadece marka tutkusu nedeni ile 1500 e 2000 yabancı markadan alsın.
    elbet hepsi bir gün sorun çıkaracak, ama o bir gün mümkün olduğu kadar geç olmalı. bu ihtimal maalesef vestelde diğerlerine göre çok daha yakın. Türk malı kötü, ithal mal iyi gibi kimse marka milliyetçiliği yapmıyor. örneğin candoğan bosch grubu buzdolaplarını, samsungun giriş seviyesi çamaşır makinelerini tavsiye etmiyor. üstelik vestelin fırınları için olumsuz bişi de yazmamış. ama maalesef biz millet olarak
    kolaycılığı çok fazla seviyoruz. çabuk para kazanalım da ne olursa olsun. insanlar vakti zamanında şahin doğan kartal arabaların fiyatına bugün çok daha kalitelisine ve özelliklisine sahip oluyor.
    konuyu açan arkadaşa ürünlerden memnun kalacağını, sorun yaşayamayacağını belirtmişsiniz.
    madem bayisiniz. yarın bir gün bu arkadaş sorun yaşarsa, ürünlerini iade edebileceğini yada
    parasını geri alabilceğini yazılı taahhüt edebiliyormusunuz.

forumda daha önce paylaştığım, internette her yerde dolaşan bir vestel kullanıcısının ironik mektubunu tekrar paylaşayım. güleriz ağlanacak halimize.
    vestel onyx flat 82 ekran 16:9 100 hz pip marka televizyonu 5 sene önce 2.100 ytl vererek satın aldım. bu süreç (1 yıl önce) içerisinde ilk önce konjektörü bozuldu. sebep olarak stand by konumunda bıraktığınız için bozuldu dediler. 260 ytl ücret aldıktan sonra tamir ettiler. ya sabır olur böyle şeyler dedim sineye çektim. bu arızanın üzerinden 1 yıl geçti. bu kez renkler gitmeye başladı. servis çağırdım. renk tüpü bitmiş 600 ytl dediler. bu durum, yenisi 1000 ytl civarı olan bir televizyonun, tüpü 600 ytl olunca çöpe at yenisini al demek. 82 yılında amcamın almanya'dan getiridiği itt schaub lorenz marka televizyon hala takır takır çalışırken vestel üretimi 2.100 ytl'lik televizyon çöp oluyor. avukat olsam sizinle uğraşırım. ama ben bu dünya da olmasa da öbür dünyada kesin çözüm yaratan başka bir yol seçiyorum.

şimdi….bu televizyonu üretenin, yapım aşamasında çalışanın, kamyona koyup istanbul'a getirenin, mağazasına koyup müşterisine satanın, eve getirip kuran teknik servisinin, vestel reklamın da oynayan sanatçısının, o fabrikayı yapan mimar ve mühendisinin bu firmanın sahibi mehmet nazif zorlu olmak üzere ölü - diri tüm zorlu ailesinin

allah bin türlü belasini versin….. iki yakalari bir araya gelmesin…. fabrikalari yansin, ocaklari batsin….. kuru ekmeğe muhtaç kalsin….. kestiği kurbanlar ettiği dualar kabul olmasin… mezarlarina bir tas su döküp, fatiha okuyan olmasin….. cehennemin en dibinde cayir cayir yansin….. vatandaşta sattiği çürük malin parasiyla satin aldiği uçaği düşsün, yati batsin….. soyu kurusun…. arayani sorani olmasin……

amentü birsin ve billahi nursun. bütün müsibetlerin vestel'in üzerinde dursun.

eveet. şimdi rahatladim.

gelelim benim gibi 'yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı' düşüncesi ile yaşayan ulusalcı öküzlere....

araştırmadan sormadan, en azındanwww.sikayetvar.com'da ki vestel hakkında yazılanları okumadan 2.100 yytl verip bu televizyonu alan birisi olarak, öküz olduğumu kabul ediyorum.

ama günün birinde bu aile'ye (zorlu) mensup birisiyle karşılaşırsam, burnunun üzerine kafayı koyacağımı buradan taahüt eder, şimdiden yaptığım bu açık tehdit'i yetkili savcılıklara bildiririm. ayrıca allah kısmet ederse bu yaz tatilinde çeşme'ye giderken, üşenmezsem arabanın bagajına televizyonu koyup vestel fabrikasının kapısının önüne atacağım. o fabrika da bu televizyonu üreten herkesin münasip bir yerine sokacakları kadar un ufak edip hediye olarak bırakacağım. tabii en büyük parça mehmet nazif zorlu'ya.. vestel kullanıcısı bir müşterisinden hatıra olarak.

bu yazdiklarima ilaveten yok biz doymadik bi de küfür ve dayak yemek istiyoruz diyorsaniz adresim de telefonum da gerçektir. yiyorsa arasiniz. sizden bu durumu düzeltmeniz için birşey de istemiyorum. zira firma olarak zaten böyle bir vizyonunuz yok. mali satana kadar sizin işiniz. allahin babadağli basmacisindan elektronik devi olursa bu kadar olur zaten.

• vestel onyx flat 82 ekran 16:9 100 hz pip marka televizyonu 5 sene önce 2.100 ytl vererek satın aldım. bu süreç (1 yıl önce) içerisinde ilk önce konjektörü bozuldu. sebep olarak stand by konumunda bıraktığınız için bozuldu dediler. 260 ytl ücret aldıktan sonra tamir ettiler. ya sabır olur böyle şeyler dedim sineye çektim. bu arızanın üzerinden 1 yıl geçti. bu kez renkler gitmeye başladı. servis çağırdım. renk tüpü bitmiş 600 ytl dediler. bu durum, yenisi 1000 ytl civarı olan bir televizyonun, tüpü 600 ytl olunca çöpe at yenisini al demek. 82 yılında amcamın almanya'dan getiridiği itt schaub lorenz marka televizyon hala takır takır çalışırken vestel üretimi 2.100 ytl'lik televizyon çöp oluyor. avukat olsam sizinle uğraşırım. ama ben bu dünya da olmasa da öbür dünyada kesin çözüm yaratan başka bir yol seçiyorum.

şimdi….bu televizyonu üretenin, yapım aşamasında çalışanın, kamyona koyup istanbul'a getirenin, mağazasına koyup müşterisine satanın, eve getirip kuran teknik servisinin, vestel reklamın da oynayan sanatçısının, o fabrikayı yapan mimar ve mühendisinin bu firmanın sahibi mehmet nazif zorlu olmak üzere ölü - diri tüm zorlu ailesinin

allah bin türlü belasini versin….. iki yakalari bir araya gelmesin…. fabrikalari yansin, ocaklari batsin….. kuru ekmeğe muhtaç kalsin….. kestiği kurbanlar ettiği dualar kabul olmasin… mezarlarina bir tas su döküp, fatiha okuyan olmasin….. cehennemin en dibinde cayir cayir yansin….. vatandaşta sattiği çürük malin parasiyla satin aldiği uçaği düşsün, yati batsin….. soyu kurusun…. arayani sorani olmasin……

amentü birsin ve billahi nursun. bütün müsibetlerin vestel'in üzerinde dursun.

eveet. şimdi rahatladim.

gelelim benim gibi 'yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı' düşüncesi ile yaşayan ulusalcı öküzlere....

araştırmadan sormadan, en azındanwww.sikayetvar.com'da ki vestel hakkında yazılanları okumadan 2.100 yytl verip bu televizyonu alan birisi olarak, öküz olduğumu kabul ediyorum.

ama günün birinde bu aile'ye (zorlu) mensup birisiyle karşılaşırsam, burnunun üzerine kafayı koyacağımı buradan taahüt eder, şimdiden yaptığım bu açık tehdit'i yetkili savcılıklara bildiririm. ayrıca allah kısmet ederse bu yaz tatilinde çeşme'ye giderken, üşenmezsem arabanın bagajına televizyonu koyup vestel fabrikasının kapısının önüne atacağım. o fabrika da bu televizyonu üreten herkesin münasip bir yerine sokacakları kadar un ufak edip hediye olarak bırakacağım. tabii en büyük parça mehmet nazif zorlu'ya.. vestel kullanıcısı bir müşterisinden hatıra olarak.

bu yazdiklarima ilaveten yok biz doymadik bi de küfür ve dayak yemek istiyoruz diyorsaniz adresim de telefonum da gerçektir. yiyorsa arasiniz. sizden bu durumu düzeltmeniz için birşey de istemiyorum. zira firma olarak zaten böyle bir vizyonunuz yok. mali satana kadar sizin işiniz. allahin babadağli basmacisindan elektronik devi olursa bu kadar olur zaten.

bende gülsemmi aglasammı cidden karar veremedim ama 2100 için ben 1.5 ay ter dokuyorum gunde 8 saat oturmadan calısıyorum benimde başima boyle bişey gelse ne yaparım düsünemiyorum . tamam elektronic sans işi de herzaman isabet edenede şans denmez galiba. saygılar .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.