Şimdi Ara

Vestel ürünleri hakkında?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • electrolux ün dolaplarını vestel kendi tesislerinde üretiyor. vestelle electrolux ün iç tasarımları hemen hemen aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Buzdolabı ve TV ye ellemeyin, bence gayet iyiler. Bu buzdolabının aynısını Vestel Elektrolux için de fason olarak imal eder.

abi electrolux isveç malı. vestele bırak ürün yaptırmayı adamdan bile saymaz.

Ama yaptırıyor :)

Electrolux'ün Avrupa'da dondurucusu üstte buzdolabı imalatı yok. Türkler Arçelik sayesinde bu şekilde kullanmaya alıştırıldığından Electrolux yeni üretim bantları kurmaya üşenip dondurucusu üstte modellerini Vestel'e ürettiriyor.

abi üşenmedim 444 41 23 ü arayıp sordum. electroluxle hiç bir alakamız yok diyor.

bizde vestelin zeta tv si rina nofrost buzdolabı (wmk)çamaşır makinesi ella serisi ocaklı fırını var.

çamaşır makinesi hariç hepsi iyi özellikle tv si 6 senedir tık demedi. çamaşır makinesi alındığında su akıtıyordu 3 kere deterjan kutusu değişti.kartı yandı o değişti kapağı koptu menteşe değişti.kayışı 2 kere kopardı. 5.senesinde değişmedik parçası kalmadı.zaten wmk serisi hatalıymış.vestel çamaşır makinesinde iyi değil.mekanik aksamı kötü.sıkarken yürüyor.

• ailemin evinde vestel marka bir buzdolabı var. spotçudan alınmıştı sanırım. modelini falan hiç hatırlamıyorum. ama şanslı çıktık sanırım. bizi üzmedi. annem de gayet memnundu.

ancak,

1993 yılına aldığımız müzik seti bir eve geldiği gündne beri hiç düzgün çalışmadı. cd çaları hep sorun çıkardı.

2003 yılında aldığımız dvd playerli ev sinema sistemi ise, 2010da bozuldu. şu an dvd oynatmıyor. sadece müzik ve mp3 cd.leri çalıyor. tamirciye götürdüm. mekanik bir arıza tespit edemedi. yazılımdsal olabilir dedi. serivsine götürmeye de üşendim...

bu arada çok alasız olacak ama. yine 93te aldığım beko sound 530 model no.lu müzik setini şu an serivse versem, yedek parça vs bulabilirler mi? bu müzik setinden aldığım ses kalite ve derinliğini, yeni çıkanlarda alamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

ailemin evinde vestel marka bir buzdolabı var. spotçudan alınmıştı sanırım. modelini falan hiç hatırlamıyorum. ama şanslı çıktık sanırım. bizi üzmedi. annem de gayet memnundu.

ancak,

1993 yılına aldığımız müzik seti bir eve geldiği gündne beri hiç düzgün çalışmadı. cd çaları hep sorun çıkardı.

2003 yılında aldığımız dvd playerli ev sinema sistemi ise, 2010da bozuldu. şu an dvd oynatmıyor. sadece müzik ve mp3 cd.leri çalıyor. tamirciye götürdüm. mekanik bir arıza tespit edemedi. yazılımdsal olabilir dedi. serivsine götürmeye de üşendim...

bu arada çok alasız olacak ama. yine 93te aldığım beko sound 530 model no.lu müzik setini şu an serivse versem, yedek parça vs bulabilirler mi? bu müzik setinden aldığım ses kalite ve derinliğini, yeni çıkanlarda alamıyorum...

Servise sorup ondan sonra tamire vermenizde fayda var. Yapamıyacaklarsa hiç ellemesinler daha iyi. Bizde de Arçelik MS5380 müzik seti var kendi servisi dışında bize tavsiye edilen elektronik işini iyi bilen başka markaların servisine verdik onlar bile yapamadı. Cd çalar çalışmıyor, kaset zaten bozuk sadece radyosu çalışıyor.Zaten istediğim gibi ses performansına da sahip değil. Servisine versek astarı yüzünden pahalıya geleceğini biliyorum. Radyosu bozulana kadar kullanalım diyoruz. Panasonic ya da Philips'in küçük setlerinden almayı düşünüyorum.

• Bizim evde kullandığımız tek Vestel ürünü yurtdışına giden dayımdan ödünç aldığımız 1993 ya da 1994 model 63 ekran TV idi. O da her sene değişik bir sebepten servise giderdi :)
  • Teyzemlerde Vestel 2 programlı bulaşık makinesi var, eniştemin çalıştığı şirket eşantiyon vermiş :D 2 yıldır kullanıyorlar şu an için sorunu yok ama plastik aksamını pek beğenmedim. Anneannemin Vestel 54X'i evde öylece 4 yıldır bekliyor fişe takılırsa çalışır mı bilmiyorum.
  • evde tv,çamaşır makinesi,buzdolabı ve fırın vestel marka öyle çok kaliteli ürünler değil ama uygun fiyata almıştım evlenirken 1 yılı geçti hiç bir sorun yok.Kısacası F/P olarak bakarsak iyi bence.

Bide yıllar önce vestel müzik seti almıştı babam hayatımda o kadar sorunlu bir cihaz görmedim o zaman küçüğüm doğal olarak tüketici hakları diye bir şey dende haberim yok,evde süs eşyası olarak hizmet veriyor şuan
  • Vestel'i Kötülüyorsunuz Ama Alıp Kullanmadan Kulaktan Dolma 3 Sene Önce 2008 Te 10 Yıl Kullandığımız Beko 51 ekran Tüplü Tv miz Bozulunca Bizde Vestel 32" 32ph5010 Pixelence aldık 3 Yıldır 1 Kusuru Çıkmadı Diğitürk Uydu Alıcısı aldık 3 seneden beri 2 side takır takır çalışıyor çevremde amca, dayı vs hısım akraba vestel kullanıyor ve gayet mennun ,mennun olmasına ama ben oldum olası hazetmedim vestelden babamın arkadaşları beyaz eşyacı babam tv bozulunca gel benle dedi gittik bekocu arkadaşı kapalı idi vestelci arkadaşının dükkanına girdik babam al ordan bi tane tv dedi 32ph5010 u aldım babamla eve getirdik ordan digitürk aboneliği yaptırdık ertesi günü kuruldu kullanıoz yani :)
  • Yerli elektronikte Vestel'e güveniyorum. Odamda 37 ekran Beko var, bazen bütün kanallar aynı yeri gösteriyor ya da açılıyor ama ekran simsiyah. Ancak açma kapama düğmesinden kapatıp açılınca düzeliyor. Servis bu sorun karşısında "normal" gibi bir tavır sergiledi. 15 yaşındaki Vestel tvmizin sadece açma kapama düğmesi değişti bir sorunu yok. LED tv almayı düşünüyoruz bu Koç grubu olmayacak, ilk düşüncemiz Vestel. Tamam LG, Philips, Panasonic falan da var ama benim için bulunduğum ildeki teknik destek önemli. Büyük bir kentte yaşamıyorum, iki gün sonra adam, servis işini bırakır da benim de işim düşerse ortada kalmak kötü olur.
  • vestel klima halamlar aldı 5 yıldır kullanıyorlar. senede bir gelip bakım yaptırıyorlar. sadece yazın kullanıyorlar.
  • Sadece konu başlığını okudum...
    Uzaklaş vestelden başka birşey demiycem.....
    Forumdan en basit okuduğum..Lcd tv nin şasisi 1 cm ayrılmış..Adamın spor amaçlı kullanacağı yada düşüreceği yok tabiki...Benim incelemelerim sonucu da aynı...O kadar girdim mağazasına parça kalitesi vs herşeyi çok alt düzeyde..Bu karşılaştırmayı yaparken profilo bosh siemens grubunu baz almıştım...Adamlar öyle tırık şeylere profilo bosh parası istiyorlar ki aklın durur...Ama ne hikmetse bu adamların mağazalarındada müşteri memnuniyeti çok iyi..Adamlar çok bilgili ve ilgili yaklaşıyorlar..Way arkadaş zaten biri kaliteli olursa bi yanı kalitasiz oluyor
  • vestel üretiminde operatör olarak görev almış biriyim üretimi kaliteyi iyi biliyorum ve burda vesteli öven komik yazılar görüyorum...

Vestel den bahsedeyim size öncelikle 1 felsefesi var sadece ucuz maliyet hızlı üretim. vestel bugün 120 markaya fason üretim yapan bir markadır vestel adıyla sadece %10 gibi bir üretim yapar gerisini diğer fason markaları üretmekle geçirir...

fason markalardan bazıları bayağı tanıdıktır. AEG, FRIGIDER, HOTPOINT, ELECTROLUX, ZANUSSI, SEG, BLUESKY, AVANTI, GENERAL, WHITE WESTING HOUSE, daha aklıma gelmeyecek kadar çok marka var benim çalıştığım zamanlarda özellikle zanussi ankastre no-frostları ürettik AEG lerin klasik modellerini vs..

vestek kalite bakımından son derece yetersiz bir markadır bunu belirtmek istiyorum neden bunu söylüyorum ekmek yediğim yeri karalamak içinmi? hayır...

benim gördüğüm kadarıyla vestel üretim bölümleri ve üst yönetimi işçiye son derece gayri ciddi bakan bir politika yürütüyor çünkü asgari ücreti bile çok gören, hedefleri hep büyümek olan, işçiyi mal gibi kullanıp torpilli ne idüğü belli olmayan insanları üretimde tutan, son derece beceriksiz iş ve disiplin ahlakını göstermeyen bir sürü adamı toplayan bir zihniyetle üretim yapmaya çalışmaktadır...

her 6 ayda bir bölümlerini sıfırdan işçi alıp 6 ay sonra tekmeyi basmak sonra yenilerini almak da ayrı bir politika zaten...

bu durumda hedefleri kaliteyle büyümek olan bir markanın yaptıklarıyla hedefleri arasındaki büyük uçurum ürünlerdeki kalite ve sağlamlık konusunda soru işaretleri yaratıyor..

sonuçta parayı sokakta bulmuyorsunuz değil mi? gökten tomarla para yağmıyor bunu da biliyoruz.. para emekle kazanılıyor ve kazandığınız parayla bir ürün alırken kalite istemek sizin en büyük hakkınız. öyleyse vestel ürünlerinden uzak durun ve paranızı çöpe atmayın...

sizlere beyaz eşyada Bosch profilo ve yerli üretim arçelik ürünlerini öneriyorum.. aldığınız ürünleri enerji sarfiyatlarına dikkat edin mutlaka AA++ alın ucuz olsun diye A sınıfı altına ürün almayın elektrik ve su faturalarınız şişmesin.. elektronikte ise samsung sony ve lg den şaşmayın derim..

Saygılarımla

• Eskiden İtalyan Antonio Merloni firması fasoncuydu, şimdi bu kimliği Vestel üstleniyor.

Onlar da kalitesizdi, Vestel de kalitesiz.
    Yukarıdaki yazıya tamamen katılıyorum.
    Diğer markalar neyse de en çok Electrolux ve Panasonic'in Vestel'e beyaz eşya yaptırması bana tuhaf geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalkaan

Hiç canınızı sıkmayın.Ben vestelin beyaz eşya bayiliğini yapıyorum.Bu forumda vestel sürekli olarak kötüleniyor.Geçmişte yaşanmış bir takım kronik problemler vardı bunu hepimiz biliyoruz.Fakat biz Türk milleti olarak bir firmanın en ufak bir arızasını duyalım o firmayı yerin dibine sokarız.Adam manisaya avrupanın en büyük fabrikasını açmış Türkiye için yatırım yapıyor.Bizse onu yerin dibine sokarak batmasını istercesine kötülüyoruz.Yapmayın arkadaşlar bu adamların size şahsi bir zararı mı dokunuyor hayır.Kimsenin ekmeğiyle oynamanız gerekmiyor.GÜNAHTIR.sanki başka firmanın bir elemanıymış gibi sen bunu al sen şunu al.Ürünler arasındaki farkları anlatıp insanlara doğru bilgi vermemiz gereken yere a firması mı sakın alma yanarsın mahvolursun b firmasını al daha iyi.sanki o firmadan komisyon alırmış gibi.siz hiç sorun çıkarmayan beyaz eşya-otomobil elektronik alet gördünüz.elbet birgün hepsi sorun çıkartıcak.kimsenin ekmeğiyle oynamayalım arkadaşlar.

Arkadaşım, aldığın ürünler şuanda en çok sattığımız ürün gruplarından bir tanesi.Junda serisi çamaşır makinesini kullanabilirsin gayette memnun kalıcağına seni temin ederim.arkadaşların bahsettiği olympus serisi makinelerimizde 12 dakikalık kısa yıkama programı ve nikel difüsyon rezistans bulunduğu için ek bir + teşkil ediyor tabiki.ama sonuç olarak sana şunu söyleyebilirim.junda serisi çamaşır makinenden sorun yaşamıycağını sana söyleyebilirim.

gerçekten çok ilginç tespitleriniz var.. siz üretimde hiç bulundunuz mu acaba? vestelin üretim ve sistemle ilgili nasıl bu kadar kesin ve kati konuşabiliyorsunuz?

dış görünüş ve teknoloji değiştirmekle olmuyor bayi kardeşim. evet vestel vestelcity içinde gerçekten olağanüstü yapılanmayla avrupanın en modern fabrikalarından biri buna itirazım yok amaaaa kaliteli işçi sağlam üretim konusunda ne yazıkki aynı şeyleri söylemek komik olur. vestelin hedefleriyle işçisine bakışı arasında gerçekten büyük fark var adamlar sanki bugünü için yaşıyor. fakat bugünü için yaşayanlar yarınlar için yok olup gider...

benim çalıştığım zamanlarda çamaşır fabrikası AR-GE bölümünü komple işten atmışlardı neden biliyormusunuz? Almanyada birçok evde çamaşır makineleri evin içinde gezmeye çıkmışlar... bunu bilen ve acısını yaşamış bir vestel hala torpilli işe yaramaz beceriksiz ve basiretsiz dikkatsiz işine önem vermeyen çalışanlarıyla yol devam ediyor. devam edin iyi yolculuklar dilerim

bu sonuçla kaliteden bahsetmek yanlıştır. ben bunları neden paylaşıyorum çünkü insanların cebinden çıkacak parayı ne ben veriyorum nede başkası herkes kendi emek veriği parasıyla kaliteli birşeyler almak istiyor ve her bireyin parasının karşılığını almaya hakkı var...

sayın ahmet nazif zorlu bey in birde hiç acımadan bugüne kadar onbinlerce çalışanı hiç acımadan sırf kadro vermemek için işten çıkarıp işsiz bıraktığını da her ne kadar konumuzla ilgisi olmasa bile burda paylaşmak istiyorum çünkü sayın zorlu bunu bir tv programında kesinlikle reddetmiş böyle birşey yok bunlar asılsız iftiralardır diye halkın önünde açıklamıştı.

insanları büyük vaadlerle işe alıp paçavra gibi atan VESTEL in aldığı nice AAHHH lar var arkadaşlar.
    ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 30 Kasım 2011; 7:30:04 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.