Bildirim
Vestel Venus 5 mi Asus Zenfone 5 mi yoksa baska model mi almaliyim ???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
700 kusure xperıa sp vardı bır bakın bızdeuygun da sanırım ıksındende ustun gucte donanıma sahıp xperıa sp yınede zevk sızın ıkısı arasında ıse ben olsam asus tercıh ederdım. -
asus zen5 -
z6 -
Maksimum bütçe 700 tl z6 700 den fazla ama yine de sağol -
Maksimum bütçe 700 tl daha fazla olmaz ama yine de sağol başka önerilerin var mı ? -
Arkadaşlar zahmet olmazsa önerilerinizi sebeiyle yazar mısınız ?
Ve maksimum bütçe 700 tl
Şimdiden teşekkürler -
Zenfone 6 bulabilirsen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestel Uzak dur vestelden hiç bir ürününü almayın çinden getirip burda montaj yapıyolar.
-
zenfone 5 yada moto g -
yıllardır asus dışında bilgisayar kullanmayan bir asus hayranı olarak aslında zenfone demek geliyor içimden. ama az önce venus'u deneme fırsatım oldu, bence bu venus olmuş :D zenfone'dan daha rahat gibi geldi bana. tabi en iyisi gidip ikisini de ayrı ayrı denemen, ama ben olsam venus'u tercih ederdim. hem yerli üretim, destekleyelim ki devamı gelsin di mi :) -
zenfone 5 yerine venus ün 5" lik modelinimi öneriyosun?
(bu arada ne kadar maas aliyorsun onuda merak ediyorum)
zenfone nin + larini sayacak olursak
daha iyi ekran çözünürlüğü (hd)
daha yüksek ram
daha yüksek dahili hafıza
daha iyi işlemci
venusun + larini sayacaksak
100 mah daha yüksek pil
baska mesajlarinda görmüstüm 7 bölgenin zil sesi
sence hangisi almak daha mantikli benim güzel kardesim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 9 Eylül 2014; 10:48:33 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X