Şimdi Ara

VESTEL - Venüs [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Vestel'in çıkarmış olduğu akıllı telefon hakkında ne dusunuyosunuz? Sağlamşlığı hakkında sistemi hakkında neler soyleyebilirsinz?

VESTEL Venüs 4.5 5mp - https://www.vestel.com.tr/akilli-telefon-venus-4-5-siyah
    VESTEL Venüs 5.0 8mp - https://www.vestel.com.tr/akilli-telefon-venus-5-0-x-siyah
    VESTEL Venüs 5.5 13mp - https://www.vestel.com.tr/akilli-telefon-venus-5-5-v-beyaz

Arkadaslar üç telefonunda tek farkı ekran boyutu ve kamera! Ayrıca modellerin Kenarları oval olanı ve duz olanıda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmitcanK -- 1 Aralık 2014; 18:18:02 >

• Hocam actiginiz konuyu aramaktaydim fakat bendn baska kimse yok haliyle.cunku urun daha cok yeni ve su siralar tel alma arefesindeyim.venus kafama takilmis durumda nasil bir makina acaba bilgi paylasmaniz dilegiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuuuuuğra

Hocam actiginiz konuyu aramaktaydim fakat bendn baska kimse yok haliyle.cunku urun daha cok yeni ve su siralar tel alma arefesindeyim.venus kafama takilmis durumda nasil bir makina acaba bilgi paylasmaniz dilegiyle

Kardeş Telefonu canlı canlıda gördüm görnüş olarak çok iyi estetik bi dizaynı var içeriğe gelecek olursak markanın tüm telefonlarında 4 çekirdekli Qualcomm işlemci mevcut yani hızı çok çok iyi, 5.5" ve 5.0" olan telefonlarda 1GB +8GB (4.5" 512GB+4GB) Ram mevcut Ram biraz daha yuksek olabilirdi açıkcası, 3 Telfonunda tek farkı ekran boyutu ve kamera çözünürlüğü 13mp 8mp ve 5 mp mevcut on kemarası standart ve kullanıslı, batarya gayet iyi (2-3 gün gidebilir oyun muzik vs..) o yuzden bataryasıda gayet kullanışlı, 4.3 android işletim sistemine sahip en son 4.4.4 KitKat çıkmıştı bu sürüm kullanılsa daha güzel olabilirdi kullanıcılar için fakat bu bir eksi değil..Telefonda hayatımıza yeni girmiş olan 4G teknolojisi sadece 5.5" olanda değil hepsinde kullanılabilirdi fakat yok! Çözünürlük hepsinde farklı ideal olan 5.0" olan.Tabiki Wi-Fi Bluetooth felan mevcut.. Işık sensoru felanda var daha ne olsun Kardes telefon ozelliklerine bakacak olursa tıpkı GM-Discovery gibi kullanışlı ve alınabilir, ayrıca fiyatınada değinmek isterim bu ozellıklere sahıp en ucuz 1. telefon VESTEL VENÜS!! Bana sorarsan Venüs yada Discovery alabilirsin.. Fakat Venüs alacaksan 4.5 olanı tavsıye etmem 5.0" ideal!

Telefonun Artıları
    -------------------------
    * Fiyatı
    * Bataryası
    * İşlemcisi
    * Kamerası
    * Görünüşü
    * Android

Telefonun Eksileri
    --------------------------
    * Android (4.4.4 olabilirdi)
    * RAM
    * 4G (Hepsinde yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmitcanK -- 26 Ekim 2014; 17:48:00 >

• Tebrik ediyorum gercekten sonunda kendi telefonumuzuda yqptik amma ve lakin piyasaya vestel bu ozelliklerdeki telefonlarla ne kadar tutunabilir tartisilir birazdaha yol katetmesi gerek verilen fiyatlqra gore orta segmentte birsuru iyi telefon varr i

• Ilk seri oldugu icin direk zirveye oynamasi zor. Ama piyasada tutunmak istiyorsa fiyatlari cok daha ucuz yapmak zorunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aynı zamanda ilk seri oldğu içnde cihaz guvenılırlığı pek yok bu arada
  • 3'ünüde aynı andamı çıkardı çıkarmadıysa ne zaman çıktı bu telefonlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLED Monitörler ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • donanımları iyi ama fiyatları biraz daha düşük olması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olursa olsun kismet diyebiliriz bu konumda.sizlerinde soyledigi gibi ilk seri.bilmiyorum ne kadar desteklenir bu dusuncem almayi istememdeki ilk kriter yerli olusu..

• yörük kullanıcısına yanıt
    3üde hemen hemen aynı telefon, ufak tefek farklar var yanı hepsını çıkarması normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuuuuuğra

Ne olursa olsun kismet diyebiliriz bu konumda.sizlerinde soyledigi gibi ilk seri.bilmiyorum ne kadar desteklenir bu dusuncem almayi istememdeki ilk kriter yerli olusu..

katılıyorum aynı kriter benım içinde geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmitcanK

3üde hemen hemen aynı telefon, ufak tefek farklar var yanı hepsını çıkarması normal..

yok hocam ne zman çıktılar onu bilmiyorum çıkaracağını biliyordum.2 gün önce falan duydum ama hiç bakmadım ben bi tane çıkardı sandım 3 tane görünce biraz şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yörük -- 26 Ekim 2014; 21:55:03 >
    Anladım
  • quote:

Anladım

peki hocam zenfone serisimi yok venüs mü
    Aslında teknoloji konusunda en guvendığım marka ASUS pclerde de hep Asus tercıhımdır o yzden ben asus alırım fakat sistemi soruyosanız yine ASUS ZENFONE şöyle bir karşılaştıracak olursak (Asus ZENFONE 6 vs VESTEL Venüs 5.5") Asus 6" bir ekrana sahipken venus 5.5" bie ekrana sahip ikisininde arka kamerası 13 mp fakat venüsün ram 1 gb asusun ise 2 gb! bu önemli bişi!! Venüsde 4G var Asusda 3G var, işlemciye gelince asus 1.6 venüs 1.2 yani her halukarda ASUS

NOT: Bu arada Asus ZenFone tamamen aklımdan çıkmıştı hatırlattığın için çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmitcanK -- 26 Ekim 2014; 23:03:33 >
  • quote:

Aslında teknoloji konusunda en guvendığım marka ASUS pclerde de hep Asus tercıhımdır o yzden ben asus alırım fakat sistemi soruyosanız yine ASUS ZENFONE şöyle bir karşılaştıracak olursak (Asus ZENFONE 6 vs VESTEL Venüs 5.5") Asus 6" bir ekrana sahipken venus 5.5" bie ekrana sahip ikisininde arka kamerası 13 mp fakat venüsün ram 1 gb asusun ise 2 gb! bu önemli bişi!! Venüsde 4G var Asusda 3G var, işlemciye gelince asus 1.6 venüs 1.2 yani her halukarda ASUS

NOT: Bu arada Asus ZenFone tamamen aklımdan çıkmıştı hatırlattığın için çok sağol

şuaralar bende telefon alacak gibiyim ama ne zman alacam bilmiyorum bütçe dahi yok denk geldikçe bakmaya çalışıyorum. asus sanki bi anda yükseldi gibi inşallah kötü bişey olmaz. asusdan tek korkum pil biraz süşük diye duydum geri yönden bi sıkıntı yok dediler

Aynen hocam pili bende farkettim tek sıkıntı o gbi fakat fiyatına bakarak ben olsam o eksiğini umursamazdım açıkcası aynı durumdayız suan GALAXY Y kullanıyorum ve acyıp yavasladı telefon almayı dusunuyorum fakat bi butceç yok sadece bakıyrm Bu arada ZenFone ve Venüs serisi; ikisininde telefonlarının bir farkı yok sadece ekran boyutu ve kameralar gerisi ufak tefek teferruat saten..
  • 899 ne lan

• kaç tane satabildi merak ediyorum
  • Merhaba;
    Bu telefonu alıp inceleyen yok mu henüz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.