Bildirim
Vestel Venus nasil?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vestel alma kardeşim onu alacağına git Asus zenfone 5-6 al vestel alınmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: jcoder
Vestel in akilli telefonu Venus 5.5 sizce nasil?
Ben 5.5x modelini kullanıyorum çok memnunum. Isınma, donma, takılma gibi sorunlar yok çok stabil çalışıyor. -
Peki android güncellemesi geldi mi? -
quote:
git kumda oyna -
Vestel alma aldirma -
Çöp -
quote:
Orijinalden alıntı: Kanunimurat
quote:
Ben 5.5x modelini kullanıyorum çok memnunum. Isınma, donma, takılma gibi sorunlar yok çok stabil çalışıyor.
Yahu adam kullanıyorum memnunum diyor eksiliyosunuz eksileyen arkadaşlar ne mantıkla eksiledi???
Edit:beni niye eksilediniz şimdi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 5 Ocak 2015; 22:25:30 > -
quote:
Peki android güncellemesi geldi mi?
Sabret kardeş 1 yıla yakın 4.4 kitkat bekleyenler kızacak...
Edit:eksileyen kesin diskavri sahibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 6 Ocak 2015; 20:11:51 > -
quote:
5.0 alınır ama 5.5 ??? -
Alma kardeş. Kaptırma paranı bu soygunculara. Git Asus al daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: ZETEC SEquote:
Peki android güncellemesi geldi mi?
Sabret kardeş 1 yıla yakın 4.4 kitkat bekleyenler kızacak...
Edit:eksileyen kesin diskavri sahibi.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: xTechNoLog
Vestel alma kardeşim onu alacağına git Asus zenfone 5-6 al vestel alınmaz.
Evet evet asus alsın cerçeveleri söker evin camına takar,telefonla priz arasınada uzatma kablosu tamam. -
Sakın alma pişman olursun -
Asla ama asla o fiyatı hak eden bir cihaz değil bunu baştan bilmiş ol. Hem donanım hem tasarım olarak hemde fiyat olarak Avea İn Touch 4 çok daga önde olan bir cihaz. Bu nasıl yerli %50 üretim anlamak zor bu fiyatlara bakınca, ithal edenler çok daha uygun fiyata telefon getiriyorlar, sen onlarla fiyatta rekabet edeceğine sırf vurgun yapıp haksimum kâr edeceğim diye fahiş fiyatlar koyuyorsun o donanım ve tasarım yönünden sıkınıtlı olan cihazlarına sonra da halk almayınca türlü yollar deneyip kendi telefonlarıı kakalamaya çalışıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: mühendisomer
Sakın alma pişman olursun
2015 yılında daha da çetin rakipleriniz var artık, Meizu, Asus Zenfone 2, Lenovo, Zopo, Doogee gibi iddialı ve donanımsal olarak iyi cihazlara sahip markalar geldi. İşiniz , bu pazarlama anlayışıyla bu ultra kâr gözü dönmüşlüğünüzle çok ama çok zor
-
Vestel çöp kardeşim. Ona o parayı vereceğine Asus var mis gibi. Git onu al. GM discovery daha iyi onu al. -
Çift çiğdemli tek cevşenli Türk telefonu,olabildiğince ucuz malzemeden yapıldı,şarja takılıyken kapanıyorquote:
Orijinalden alıntı: @iSS
Asla ama asla o fiyatı hak eden bir cihaz değil bunu baştan bilmiş ol. Hem donanım hem tasarım olarak hemde fiyat olarak Avea İn Touch 4 çok daga önde olan bir cihaz. Bu nasıl yerli %50 üretim anlamak zor bu fiyatlara bakınca, ithal edenler çok daha uygun fiyata telefon getiriyorlar, sen onlarla fiyatta rekabet edeceğine sırf vurgun yapıp haksimum kâr edeceğim diye fahiş fiyatlar koyuyorsun o donanım ve tasarım yönünden sıkınıtlı olan cihazlarına sonra da halk almayınca türlü yollar deneyip kendi telefonlarıı kakalamaya çalışıyorsun
2015 yılında daha da çetin rakipleriniz var artık, Meizu, Asus Zenfone 2, Lenovo, Zopo, Doogee gibi iddialı ve donanımsal olarak iyi cihazlara sahip markalar geldi. İşiniz , bu pazarlama anlayışıyla bu ultra kâr gözü dönmüşlüğünüzle çok ama çok zor
Alıntıları Göster
-
Vestelin yaptığı telefonumsu ama birşeye benzemeyen şey satın alınır mı yahu???
Onun yerine git huawei g7 al, asus zenfone 5 ya da 6 al veya bekle biraz meizu,xaomi,lenovo al ama VESTEL ALMA, ALDIRMA!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: MrHS
Çift çiğdemli tek cevşenli Türk telefonu,olabildiğince ucuz malzemeden yapıldı,şarja takılıyken kapanıyor
Valla hiç patlayan venüs vb. görmedim...
Abartma konusunda çığır açıyorsunuz.
Diskavri al diyenler bile olmuş -
Sakın vestel alma. Bu son vergiler onların yüzünden geldi. Ayrıca donanımı çok kötü hiç incelemedin galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 6 Ocak 2015; 20:43:14 > -
Parasını hak etmediği kesinde gerisini bilmem.
Benzer içerikler
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- infinix note 40 pro yorumlar
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- fm 24 touch android çıkacak mı
- whatsapp başlatılıyor lütfen biraz bekleyin
- nubia z60 ultra türkiye fiyatı
- 20000 mah telefon
- snapdragon 778g
- telefon neden ısınır
- snapdragon 695
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X