Şimdi Ara

Vestel Venus v3 5020 Telefon'un Saçma değişmeyen Resmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar illa değişebiliceğini düşünüyorum, bu telefonun arka planın da Turkcell resmi var ve her telefona baktığımda turkcell'i görmek istemiyorum bana çok aşşağılık bir durum gibi geldi bu. Ve bir o kadar sinirlendirdi açıkçası.Ne şekilde değiştirebilirim yada nötr hale getirebilirim yazarsanız çok mutlu olurum. (Yardım = + repp) Yardımınız boşa çıkmayacaktır ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bazı konular üzerinde lütfen bu konuya bir el atın. Vestel Venus v3 5020 Telefon'un Saçma değişmeyen Resmi

• Nasıl yani ekrana uzun basınca duvar kağıtları menüsü çıkmıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volgakolat

Arkadaşlar illa değişebiliceğini düşünüyorum, bu telefonun arka planın da Turkcell resmi var ve her telefona baktığımda turkcell'i görmek istemiyorum bana çok aşşağılık bir durum gibi geldi bu. Ve bir o kadar sinirlendirdi açıkçası.Ne şekilde değiştirebilirim yada nötr hale getirebilirim yazarsanız çok mutlu olurum. (Yardım = + repp) Yardımınız boşa çıkmayacaktır ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bazı konular üzerinde lütfen bu konuya bir el atın. Vestel Venus v3 5020 Telefon'un Saçma değişmeyen Resmi

Yeni telefon al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ayarlardan değiştiriyor olman lazım ama yada galeriden herhangi bir resim seçip özeliklerden duvar kadğıdı yap vvs ayar olması lazım sizi anlıyorum sıkıcı bir durum ama olmadı android sürümünüz ne ise onun ayarları nasıl yapılıyorsa öyle araştırın ve yapın derim kolay gelsin
  • Launcher'a uzun tıkla , duvarkağıtlarına gir, oradan space hariç istediğin wallpaperi seç, daha sonra yukarıdaki menüden kilit ekranını seç ve uygula , sorun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.