Şimdi Ara

Vestel Venus V7 İnci Siyahı Akıllı Telefon 1.000 TL Teknosa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
3.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bir grup var kendileri almaz veya yıllar önce ucuz bir model olsun diye almışlardır hala aynı sanıyorlar. Şikayet var sitesine baksınlar diğer markalar hakkında da yığınla şikayet var. Ama bunların gözüne vestel batıyor. Z20 yi bende aldım. 6 ay oldu şu anda çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona kötü diyen niye diyor. Servis kısmını anladım ama telefon neden kötü?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    O tarafı işgüzarlık hocam. Telefonu bildiklerinden değil.

• Telefon yazılım anlamında başarısız olduğu için kötü. Yazılım donanım uyumu ne kadar sağlanırsa telefon o kadar sorunsuz çalışır ve verimli olur.
    Donanım anlamında da mediatek işlemcisi, bilinmeyen kamera lensiyle pek bir şey vaad etmiyor. Biraz daha üzerine ekleyip Xiaomi düşünülebilir.

• Bu fiyata giriş seviyesi cihaz alan birisi kamerasından, lensinden çok birşey beklemesin bir zahmet. Gündüzleri yeterli ışıkta gördüğünü çeker o kadar. Yazılıma gelince muhtemelen stock Android kullanıyordur. Vestel'in kendisine özel bir arayüz kullanacağını sanmıyorum. Alınır mı? Sonuçta adamların istediği para 1000 TL. Neden alınmasın ki? Oyun oynamayan, bankacılık uygulamaları ve sosyal medya dışında telefonu kullanmayan birinin işini rahatlıkla görür.

• Ekran fulhd değil 720p, yani normal hd. İşlemci mediatek fiyatı zaten max 1000 lira olmalı bu telefonun. Ve kademeli olarak düşmesi lazım çünkü vestel bu telefona "YERLİ ÜRETİM" logosu koymuş yani doların artması bu telefonu bağlamaz. Doğal olarak bundan sonra 1000 lira üzerine çıkamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 21 Nisan 2020; 12:0:13 >
  • Burdaki vestel bayisi çalışanlarının yorumlarına aldanmayın. Adamlar malı sattıktan sonra oluşabilecek her hataya kullanıcı hatası deyip geçiyor. Yok 5 yıl garanti yok 10 yıl garanti hikaye. Mallarının araksında değiller kesinlikle. Tüm iç donanımı paket halinde yurtdışından getirtip manisada fabrikada vidalarını sıkıp birleştirip yerli telefon yaptık diye birkaç çomar kandırırlar anca. Kendi bayilerinde çalışan adamlar bile bu telefonları kullanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 22 Nisan 2020; 13:47:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Ben de acil telefon ihtiyacımı karşılamak için Vestel telefon aldım. Alış amacım, bozulsa 2 sene garantisi var idi. Alış bandında tek sağlam! marka bu idi. Ama öyle olmadı maalesef. Pil şişti, ekranı bozdu, Vestel suçu bana attı. Cihaza gg dan 2 defa pil aldım. Biri 55, diğeri 75. Yok orjinal diye satılan ürün bile orjinal pile performansta yaklaşamadı. Telefon pil yüzünden yedekliğe terfi etti, 1.5 sene içerisinde.
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Vestelin YERLİ olduğu tek nokta malının arkasında durmayan, tam anlamıyla tipik bir ŞARK KURNAZI TÜRK ESNAFI kafasında olmasıdır. Ben malı çakayım da gerisi önemli değil modunda mahallearası bir tuhafiyeciden farksızdır zihniyet olarak. İnsanları kandırarak malesef bütün aksamlarını yurtdışından poşetler halinde sadece vidalanıp montajlamaya hazır halde getirttikleri işlemci, ram vs. yerli diye kakalıyorlar. En dandik çin malı telefonların bile türkiyede öyle ya da böyle garantisi var.

Ayrıca vestel in daha önce ithal telefon fiyatlarına ek vergi getirilmesini meclise önermesi hainliğini hala unutmadık!!

Bu forumda vestel trollü bolca var. Vestel kullanıp vatanı kurtardığını sanan cahil çomar bir tayfa mevcut malesef. Halbuki çok değil bu tayfanın 3-4 yıl önce gezici , vatan haini dedikleri Ali Koç ' un ARÇELİK firması bugün devletinin yanında olup korona tedavisi için "Yerli Solunum Cihazı" seri üretimi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 22 Nisan 2020; 14:33:33 >

• Vestel marka alan/alacak insanları neden bu kadar eleştiriyorlar anlamıyorum. Türkiye'de sadece vidaları takılıp montaj yapılıyormuş vs geçiniz bunları efendim. Dünyada elektronik parçaları üreten şirketler bellidir. Tüm dünyadaki markalar bunlardan parçalarını alıp montaj yapar. Bu sadece elektronik için değil tüm üretim sektörleri için böyledir. Umarım biz de teknoloji üretim kapasitesine çıkabiliriz. Lakin bu da yeterli değil. Ucuza da mal etmemiz gerekir. Ticarette ve üretimde düzen budur. İnsanlara biraz daha saygılı olalım. Kendimize ve ülkemize olan kompleksimizi kıralım.
  • Bende bir ara vestel kullanıcısıydım. Çocuklara oyun amaçlı almıştım. Ateri salonu gibi kullandılar. Defalarca yere attılar. 2.5 sene bu zulme dayandı garibim. Tabiki bozuldu. Garanti geçmişti ama tamir ettirmek istediğimde Vestel markayı tamir etmiyoruz dediler. Sonuçta tamir ettiremedim.

Iphone harici teknik servisinden memnun kaldığım firma olmadı. Ucuz bulunursa bence Vestel alınabilir.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Biz o kadar uyardık Vestel almayın diye zaten o stok 3 gün durdu. İllaki buradaki Vestelcilerin gazına gelip alan 1-2 kişi olmuştur. Kendileri bilir artık bundan sonra pişmanlıklarıyla uğraşırlar...

• Bundan daha ucuza Nokia 5.1 plus

• quote:

Orijinalden alıntı: Broon

Bundan daha ucuza Nokia 5.1 plus
    Link verebilir misiniz hocam? Bu civarda bir telefona ihtiyacım var.

• Broon kullanıcısına yanıt
    nerde var merak ettim. şu an yani 17:33 de en ucuz 1412 tl
  • Vestel venus v6 kullanıyorum 1 senesi doldu gayet memnunum tavsiye ederim sorusu olan varsa sorabilir

hele bu v7 1000 TL resmen bedava telefon ihtiyacım olsa kaçırmazdım ama bozulmadıkça telefon yenilemiyorum
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Kısa bir süre önce 900 e aldım gayet memnunum ama bu kadar arttığını düşünmemiştim hocam 1400 kesinlikle etmez ama onu söyleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Burdaki vestel bayisi çalışanlarının yorumlarına aldanmayın. Adamlar malı sattıktan sonra oluşabilecek her hataya kullanıcı hatası deyip geçiyor. Yok 5 yıl garanti yok 10 yıl garanti hikaye. Mallarının araksında değiller kesinlikle. Tüm iç donanımı paket halinde yurtdışından getirtip manisada fabrikada vidalarını sıkıp birleştirip yerli telefon yaptık diye birkaç çomar kandırırlar anca. Kendi bayilerinde çalışan adamlar bile bu telefonları kullanmıyor.
    Ben vestel bayisinde veya herhangi bir kuruluşunda filan çalışmıyorum yani bağlantım yok ailemde akrabalarımda da yok ama bugüne kadar telefon dahil bütün vestel ürünlerinden ve servisten memnun kaldım. Profilimi geçmiş mesajlarımı filan araştırabilirsiniz.

Diğer söyleyeceklerinize gelirsek konuya hakim olmadığınız belli işkembeden konuşuyorsunuz. Öyle bir anlatmışsınız ki ebaydan siparişi veriyorlar burada vidasını sıkıp gönderiyorlar :D hayatında çöp dahi üretmemiş, bilgiden bu kadar uzak kişinin yapacağı yorum da böyle sığ olur tabii. Vestel City Manisa fabrikaları 1.3 milyon metrekare alan üzerine kurulu Avrupa’nın tek lokasyonda üretim yapan en büyük endüstri komplekslerinden biri ve 16 bin küsür kişiye istihdam sağlıyor.

Çomar diye bence her önüne konanı sorgulamadan araştırmadan yiyene, bilgisi olmadığı konuda zikri olana denir.

Telefonlar gerçekten yerli bu tartışmaya açık bir konu değil ki. Kanuna göre yerlilik oranı %51 üstü olan bir şeye yerli üretim denebilir bu net. TOBB'un ve bakanlığın ilgili yönetmeliklerini araştırabilirsiniz. Vestel telefonlar gerçekten de yerlidir.

Konu hakkında daha fazla okuma yapmak isterseniz diye link bırakıyorum:https://teyit.org/vestel-telefonu-yerli-mi-aselsan-turkiyede-ilk-cep-telefonunu-uretti-mi/

Tepkinizi milyonlarca lira teşvik alıp ülkeye katma değer sağlamayan, parayı betona gömen, her ihalede milyarlarca lira kaldıran firmalara göstermek yerine 16 bin kişiye direkt olarak istihdam sağlayan, ihracat rekorları kıran değerli teknoloji firmalarına göstermeye devam edin. Çomar değilsiniz ya ne de olsa :) Allah akıl fikir versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 22 Nisan 2020; 18:24:13 >

• mfatih M kullanıcısına yanıt
    Hic sorun çıkmadı demişsiniz. Sorun ciksin o zaman görüşelim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.