Şimdi Ara

Vestel Venus V7 İnci Siyahı Akıllı Telefon 1.000 TL Teknosa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
3.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel Venus V7 İnci Siyahı Akıllı Telefon 1.000 TL
    www.teknosa.com
    Vestel Venus V7 İnci Siyahı Akıllı Telefon Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/vestel-venus-v7-inci-siyahi-akilli-telefon-p-125077231

Vestel Venus V7 İnci Siyahı Akıllı Telefon 1.000 TL Teknosa

• Arkadaşlar , Teknosa'dan iki ay önce Vestel z20 telefon aldım , gayet iyi hiç bir sorun da yaşamadım. Vestel almayın diyenleri anlamaya çalışıyorum da neden böylesine yazdıklarını çözemiyorum. Televizyonum da Vestel ve memnunum. Lütfen almayın ,çöp vs. diyen arkadaşlar yaşadığınız sorunu belgeleriyle yazın insanlar ikna olsun.
    Servise işiniz düşerse yandınız eğer cihaz sorunsuz bir cihazsa alınabilir en son babamın telefonu Vestel di bozuldu gönderdik ana kart arızalanmış kullanıcı hatası dediler ücret istediler babam oyun oynamaz sadece alo der ana kartı nasıl yakmış olabilir dandik Vestel servisi kullanıcı hatası dedi
  • Tecrübe ile söylüyorum ki gidin o 1000 lirayı bir kuruma bağışlayın daha faydalı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pedere v5 aldık, mis gibi kullanıyor 1 seneyi aşkın bir süredir.

yine bir yakınımda v4 almış, bir sıkıntısı yok.Emekli adamın Pubg oynayacak hali yok ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 17 Nisan 2020; 14:58:5 >
  • yaşlı telefonu için ideal

• Vestel telefonununz garanti süresi içinde bozuldu ise yandınız. Vestel bir yolunu bulur, arızayı kullanıcı hatası olarak size yıkar. Bkz. sikayetvar. Vestel_sikayet
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Vesteli tercih etmek kullanıcı hatasıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Vestel telefonununz garanti süresi içinde bozuldu ise yandınız. Vestel bir yolunu bulur, arızayı kullanıcı hatası olarak size yıkar. Bkz. sikayetvar. Vestel_sikayet
    Ayrıyeten batarya hatası aşırı fazla. Batarya bozulduğunda cihazın bile açılmamasına sebep oluyor. Logo da kalıyor. Kapanıp açılıyor. Bataryadan olduğu anlaşılana kadar tamirci tamirci gezdirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkaya90 -- 17 Nisan 2020; 23:44:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 175 bonusla birlesir

• quote:

Orijinalden alıntı: martingayx

175 bonusla birlesir
    175 bonus derken ? Biraz açıklarmısınız ?
  • 23 Nisanda A101'de Vestel e5 Venus 899 TLye satılacak.
  • Servise işiniz düşerse yandınız eğer cihaz sorunsuz bir cihazsa alınabilir en son babamın telefonu Vestel di bozuldu gönderdik ana kart arızalanmış kullanıcı hatası dediler ücret istediler babam oyun oynamaz sadece alo der ana kartı nasıl yakmış olabilir dandik Vestel servisi kullanıcı hatası dedi

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    vestel servisinde 2 kere kulaklık değiştirdim, gık bile demediler.

telefon konusunda da sorun yaşanılacağını sanmıyorum.

• Hem Vestel Hem Teknosa
    Bunun adı "Çifte Pişmanlık" olmalı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel=Çöp

• Nick konu uyumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe iyiyse iphone biraz daha az ise samsung daha uyguna xiaomi.Vestel elektronik alet almıyorum isterse yar fiyatına versin.Bir malı alırken kazanılır.Vestel alırken kaybedilmiş olunuyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

Pedere v5 aldık, mis gibi kullanıyor 1 seneyi aşkın bir süredir.

yine bir yakınımda v4 almış, bir sıkıntısı yok.Emekli adamın Pubg oynayacak hali yok ya.
    pubg oynayacak hali yokta v3 5580 aldık ekranı kararmaya başladı ekranın görünmemesi dışında bir sıkıntı yok

bir kaç yıl önce diğer markalara ek vergi getirterek rekabet etmeye çalışan bir firma
    https://www.donanimhaber.com/Vestelin-ek-vergi-istegi-kabul-edildi--71322

• Arkadaşlar , Teknosa'dan iki ay önce Vestel z20 telefon aldım , gayet iyi hiç bir sorun da yaşamadım. Vestel almayın diyenleri anlamaya çalışıyorum da neden böylesine yazdıklarını çözemiyorum. Televizyonum da Vestel ve memnunum. Lütfen almayın ,çöp vs. diyen arkadaşlar yaşadığınız sorunu belgeleriyle yazın insanlar ikna olsun.
  • mfatih M kullanıcısına yanıt
    Takılmayın siz o trollere. Benim evdeki 4 telefonumdan 3'u vestel Venüs. Ayrica bu 3 telefon haricinde 3 Venüs telefon da tanidiklarima aldırdım. Televizyonum ve buzdolabim da ayrica Vestel. En ufak bir problem yaşamadım. Teşekkürler Vestel.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.