arkadaşlar merhaba ,vestfrost klima aldım içinde 4 metre klima borusu cıkıyor ve coğu firmalar 15 metreye kadar ucretsiz uzatma borusu ile ucretsiz değiştiriyor ancak gelin görünk vestel kendi urettiği vestfrost klimadan klima borusundankendi servisi fahiş fiyat istiyor ustelik,neymiş efendim vestel ve regalden ucretalınmıyor ama vestforstaan alınıyor ,dedimki bunu başkafirmamı uretiyor yoo ee ozaman uvey evlat muamelesi gösteriyorsunuz bla bla cevap veremediler,üstelik servis ucretsiz kurdu ertesigün aradı haberimiz yok dedi bende servisiniz ucret talep etmedı sormama ragmen dedim ,vestel ne kendi servislerinde haberi var nede servislerin vestelin marka ve uygulamalarından yani kısaca vesteli duyunca kaçın ,gururla mağduriyet sloganı ile değiştirmeli
Hocam ücretsiz 15 metre alüminyum boru hakkınız VESTEL ve REGAL-SEG yan ana markaları içindir, Vestfrost-Windsor-Nexon-Finlux-Koenic-Blyss vs alt markalar olduğundan bu tür seçenekler doğal olarak sunulmaz. VESTEL-SEG arasında bile garanti süresi farklılıkları vardır.
Bilgisiz yetkili servislere denk gelmişsiniz galiba.
vestfrost ucuz olmasının sebebi bu galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme