Şimdi Ara

VESTEL YOĞURTÇU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vestel'in yeni ürünü Yoğurtçu daha piyasaya çıkmadan burada!..
    İşte Yoğurtçu'nun özellikleri:

- Bir defada 2 lt. yoğurt yapabilme kapasitesi
    - 2 adet 1 litrelik büyük kap
    - 6 adet 200 mililitrelik küçük cam kavanoz
    - Süzme yoğurt yapmak için 2 adet özel süzme aparatı
    - LCD ekran ile pratik süre takip edebilme imkanı
    - Özel Tarif Kitabı Hediye!
    - Maksimum güç: 21,5 W

VESTEL YOĞURTÇU

• Tefal yoğurt makinesi ile çok benziyor o üretmediyse resmen tasarım çalınmış. Ah bu Vestel ilk defa bulmuş gibi lanse etmez mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel logosu egrı basınmıs :)

• Fiyat olarak 160 lira gorunuyor... Tefalin 2 kg kapasiteli olanini gecen hafta 190 liraya almistim, vestel bu fiyatla zor satar...

• Alan kullanan var mı? fiyat 100 tl şu anda.
  • kullanan ?
  • ben hepsiburadadan sipariş verdim,6 ay koşulsuz iade varmış,bir deneyeceğiz.Gelince sonuçları yazarım inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bellona Mobilya Rezilliği
    6 yıl önce açıldı
    Vestel Buzdolabı Soğutmuyor
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrem03

ben hepsiburadadan sipariş verdim,6 ay koşulsuz iade varmış,bir deneyeceğiz.Gelince sonuçları yazarım inşallah

Hocam eğer aldıysanız kullanım tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız? Teşekkürler
  • eli yatkın elektrik meraklıları için; kap içindeki ısıyı sürekli 42-46 derece arasında sabit tutan bir mekanizma sayesinde kendin-yap olarak üretebilirsiniz.

dijital ankastre fırında probiyotik yoğurt denedim çok şahane tutturuyor kıvamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 30 Ocak 2014; 18:48:03 >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Siparişi iptal ettik hocam ya,ne gerek var yer kaplar bissürü diye düşündük ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrem03

Siparişi iptal ettik hocam ya,ne gerek var yer kaplar bissürü diye düşündük ^^

Dostum ben alalı epey oldu ve çok memnunuz.

• http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-yogurtcu-yogurt-yapma-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtvesyogurtcu&categoryId=232334&SKU=MTVESYOGURTCU
    hepsi burada da 64.79 a bana özel indirim yapmışlar... Ürün nasıl acaba ? tavsiye edermisiniz ? yoksa tefalin 2.elini 75 tl ye sahibinden komdan alıcam kargo ücreti dahil olarak.. hangisini tavsiye edersiniz ?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanlokman

http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-yogurtcu-yogurt-yapma-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtvesyogurtcu&categoryId=232334&SKU=MTVESYOGURTCU
    hepsi burada da 64.79 a bana özel indirim yapmışlar... Ürün nasıl acaba ? tavsiye edermisiniz ? yoksa tefalin 2.elini 75 tl ye sahibinden komdan alıcam kargo ücreti dahil olarak.. hangisini tavsiye edersiniz ?
    teşekkürler

Hocam Tefal hakkında bir bilgim yok ama hanım Vestel'i kullanıyor, bir şikayet yok. Tefal hakkında bir bilgim olmadığı için kıyaslama yapamıyorum.

• hem anneme hem bize 1 er tane aldım. umarım kenarda köşede duran bir alet olmaz. tencere bahtaniye ile uğraşmamak için aldım umarım pişman olmayız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanlokman

hem anneme hem bize 1 er tane aldım. umarım kenarda köşede duran bir alet olmaz. tencere bahtaniye ile uğraşmamak için aldım umarım pişman olmayız...

Hayırlı olsun, artık kullanım tecrübelerinizi burada paylaşırsınız.
  • Ben tefalinkini kullanıyorum, 2 kg lık olanı... İstediğim lezzeti bir türlü elde edemedim, yalnız hazır yoğurtla kıyaslamıyorum ,bizim buralarda köy yoğurtları var özellikle zamanı gelince koyun yoğurdu tadından yenmez...... Açık satılan sütleri denedim, biribirini tutmuyor, her defasında farklı sonuç ( sanırım süte katkı maddesi giriyor, su vb....) Bu yüzden sek sütün pastörize olanını kullanıyorum oda astarından pahalıya geliyor, fiyat 3.5tl ... bir ara migrosda keçi sütü gördüm litresi 8 tl, iki kap için 16 tl.... Benim anlamadığım nokta kendimiz yapmamıza rağmen hazır yoğurtdan daha pahalıya geliyor, onlar nasıl o fiyata satıyor?
  • vestel yoğurtçu şu an kampanyada 94 tlvestel yoğurtçu
  • geçen yıl bu zamanlar hem Vestel Yoğurtçu hemde Vestel Çorbacıyı uygun fiyatla almıştım.

Başta biraz şüpheliydim ama fiyat uygun diye almıştım fakat iyi ki almışım. Dışarıdan katkılı yoğurt alma işi bitti. AOÇ'de isternirse yoğurt için süt satılıyor, tavsiye ederim. Yoğurdunuzu kendiniz yapın.

Marketlerden aldığımız yoğurtlara iyi bakın son kullanım tarihleri neredeyse 1 ay sonrayı gösteriyor. Yoğurdun bir ay dayanması için içine acaba ne kadar kimyevi madde katılıyor?

Sonra çocuklarımız allerjik yetişince hemen doktora gidiyoruz.
    Önceden böyle allerjik durumlar yoktu çünkü yoğurdu annemiz evde yapardı. Salça, çorba, erişte vb şeyler evlerde yapılırdı ama şimdi bunları marketlerde en az 1 sene son kullanım tarihli alıyoruz. Sonra kalkıp çocuklarımız niye allerjik yetişiyor diye şikayet ediyoruz.

En azından bu aletle yoğurdu katkı maddesi koymadan yapabilirsiniz. İsterseniz meyve çeşitleriyle çocukların yoğurdu sevmesini sağlayabilirsiniz. Ben evde yapılan reçelleri evde yapılan yoğurtla birlikte karıştırıp yiyorum. Tatlı ihtiyacımı bu şekilde gideriyorum.

• gulsahcagrı G kullanıcısına yanıt
    Guzel fiyatmis ama alali cok oldu tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.