Şimdi Ara

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.087
Cevap
113
Favori
318.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cevap için teşekkürler. son bir sorum olacak, faturaları bankalardan ödeyebiliyor muyuz, yoksa sadece kendi sitesinden mi ödeniyor?

TTNET ile Vestelcell arasında kaldım.TTNET de direk geçiş çok pahalı, önce ön ödemeli hatta geçip,sonrasında çok uygun teklifler var. Turkcell Akıllı 10 kullanıyorum. Turkcel buna yakın bir paket verse, hat taşıma ile hiç uğraşmam. bütün bankalar sim bloke yapacak.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

faturaları bankalardan ve telefondan turk telekom ismi altında ödeyebiliyorsunuz

daha yeni telefon uygulamasından vestelcell faturamı ödedim

ben turk telekomdan geçtiğim için çok memnun kaldım hattım daha mağadadayken açıldı içerden geçiş gibi oldu

2 gün beklemedim ve sim kart bankalardan dolayı bloke olmadı hatta telefondan TT uygulamasında bile aynı şifreyle giriyorum

tabii vodafone veya turkcell'den geçseydim böyle olmayacaktı

İstanbul gibi bir yerde bölgenizde mutlaka geçiş yapan vestel bayileri vardır Şişli,kurtuluş,mecidiyeköy..vs çok büyük bir bölge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 31 Mart 2022; 10:54:13 >
  • disintegration kullanıcısına yanıt

ana oparetör aynı olunca sorun olmuyor, demek ki. ben Turkcelden geçeceğim için sim bloke oluyor.

bende sizin gibi büyük il ve ilçelerde bayiler işlem yapar umuduyla gittim ama hayal kırıklığı yaşadım. bayi daha 3-4 aylık bayi. belki avm içersinde olanlar işlem yapar. dün internetten form doldurmuştum, bugün geri dönüş olmaz ise AVM içlerindeki bayilere danışacağım.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Turkcell'den geçeceğiniz için sim blok olacak

bence büyük caddelerde vestel mağazalarına da sorun google'dan adres telefonlarını bulun arayın gitmeden önce bilgi alın mutlaka geçiş yapan bayiler vardır

az önce kontrol ettim. dün akşam gittiğim bayi Ekspres bayi. cevahir avmde normal bayi varmış. oraya bakacağım. yardımlarınız için teşekkürler.

• DOSTUM @disintegration , adminlerin konu sahibi olarak seni seçmeleri lazım. konu sahibi en son 5 ay önce foruma girmiş, en son 2 yıl önce mesaj yazmış.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 31 Mart 2022; 14:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,

Ankara'da ulaştığım bayilerin hepsi "bizde o sistem yok" diyor.

hat TT ye ait oldu için Vestelcell MH de yardımcı olamıyormuş.

Ben böyle saçma bir firma görmedim ! VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) 

Ankara'da Vestelcell e geçen var mı?

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

hangi yönetici ilgileniyorsa yapabilir

• ciko44 C kullanıcısına yanıt

online başvuru yapabilirsiniz

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)
    VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)www.vestelcell.com.tr
    Numara Taşıma Başvurusu
    https://www.vestelcell.com.tr/numara-tasima-basvurusu
  • Sayın @xtrax nick'li konu sahibi, konuyu @disintegration nick'li üyeye devretmenizi talep ediyoruz, saygılarımızla.

Sayın @powerstorm ve diğer yöneticiler konu ile ilgilenirseniz seviniriz...

TT den gelenler sadece bayiden geçebiliyormuş

Olmadı kontratsız tcell e geçip ertesi ay geçeceğim

geçen hafta TT'dan vestel beyaz eşya mağazasında vestelcell'e geçtim

sağol dostum sayende Vestelcell'den haberimiz oldu. büyük ihtimalle ben de tt'den vestel'e geçiş yaparım. temmuzda sözleşme sürem bitiyor.

Ankara'da işlem yapan bir vestel bayii var mı ?

bilmiyorum ben İzmir'deyim

google'dan Ankara'daki büyük vestel mağazalarını bulup arayın aralarında mutlaka işlem yapan bayiler vardır

• 9+9 55 TL olan ne demek toplam 18 gb mı ?

• ramazan da kampanya yapacaklar mı bakalım.

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)

• helsloot kullanıcısına yanıt

Taahhüt verilir ise 18 GB olacak evet

• Beyler vestel.com'dan başvuru yapmak yeterlimi ne gibi belgeleri yüklemek gerekiyor ? ayrıca bu hediye çekleri nasıl alınıyor ? şikayetvarda hediyeçekini vermiyorlar filan diye şikayetler gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Nisan 2022; 11:49:30 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.