Şimdi Ara

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.065
Cevap
115
Favori
316.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gündür, Vestelcell'e geçiş için uğraşıyorum. https://www.vestelcell.com.tr/numara-tasima-basvurusu adresinden formu doldurdum, MH yetkilisi tarafından aranacaksınız yazdı sonunda. 2 gün kimse aramayınca dün Vestel bayisine (İzmir-Gaziemir-Akçay Caddesi) gittim. Bayidekiler yardımcı olmaya çalıştılar ancak hat taşıma işleminde evrakları sisteme yükleyecekleri sistem çalışmadığı için işlemi tamamlayamadılar. Sistem düzelince size haber vereceğiz dediler. Bugün tekrar aradım ancak hala sorunun devam ettiği bilgisini verdiler. 444 6 888 i aradım az önce, uygulamamızdan başvurunuzu güncelleyin ekip arkadaşlarım tarafından aranacaksınız dedi. Hangi uygulama dedim, yani internet sitemiz dedi. Şimdi tekrar başvuru yapmaya çalıştığımda HATA OLUŞTU Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. uyarısı çıkıyor. Geçiş işlemi bu kadar zor olmamalıydı.

• behzatN kullanıcısına yanıt

Başka Vestel mağazasın dan deneyebilirsiniz hocam geçiş işlemlerini, muhtemelen bu sefer olacaktır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ilçede 2 vestel mağazası var, diğer mağazayı aradığımda biz böyle bir işlem yapmıyoruz şeklinde yanıt aldım. Bayilerin Vestelcell'den haberi yok. Çok ilginç bir durum.

Saçma bir durum, Türk Telekom dan geçiş yapacak hali yok insanların

Size uzak ama Karşıyaka lunapark girne'deki Vestel mağazasından geçiş yapılıyor dün oradan geçiş yaptım

Mağazadakiler acemi ama bir şekilde geçişimi sağladılar ve yardımcı oldular iyi niyetli çalışanlar

• disintegration kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Söz yazıp 6888 e mesaj atın.

Günaydın, dediğiniz gibi biraz uzak olduğu için benim işlem yapmaya çalıştığım mağazaya bu bilgiyi verdim. Gaziemir mağazası, söylediğiniz mağaza ile görüştü onlarda aynı ekranda sorun yaşadıklarını belirttiler. Müşteri hizmetlerine şikayet kaydı bıraktım kimse dönüş yapmadı. Sosyal medyadan Vestel'e yazıyorum dönüş olmuyor. Sanıyorum Vestelcell'i gözden çıkardılar.

günaydın geçiş yaptığım günü

ekranda da biraz sıkıntı yaşandı zaten mağaza çalışanları beyaz eşya çalışanı, beyaz eşyadan anlıyorlar vestelcell olayına uzaklar ama pc ekranından geçiş yaptılar

mağazalarında vestelcell simkart ta var. daha mağazadayken hattım açıldı

bence vestelcell'i gözden çıkarmadılar. Kyaka size uzak ama izban ile gelebilirsiniz alaybey'de inip ana caddeden hiç sağa sola sapmadan gideceksiniz

eğer gitmek istiyorsanız bence Kyaka girne vestel mağazasını arayın orada Benhur bey var bayağı ilgili bir çalışan yardım etti.

• Benim hat babamın üzerine bayi de ne istiyorlar kimlik felan yada kendisi gelsin derlerse iş sakat adam yaşlı zor olur

• Bir yıl olmuş faturasız yok. :D

• Mizan23 kullanıcısına yanıt

hattınız vodafone veya turkcell ise, babanız kimlikle ve evdeki su,elektrik,doğalgaz faturasını istiyorlar

eğer hattınız TT ise kimlik haricinde birşey istemiyorlar

O mağazadan geçen sene ilk işlem yapan bendim 3 numara taşımıştık benden sonra ilk giden siz olmalısınız baya uğraşdık ilk kez yapacakları için.

Şirket kendi çalışanlarına bile vestecell vermemiş özel tarife çıkarmamış anlaşılan büyümek istemiyorlar.

Ayrıca mayıs ayında zam gelecek mevcut tarifelere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 27 Mart 2022; 13:24:49 >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt

mağazadakiler beyaz eşya çalışanı, çok fazla geçiş yapan yok. zaten olaya hakim değiller. bir şekilde geçebildim

Turk Telekom'dan indirim alamadığım için ve başka operatöre geçmek istemediğim için Vestelcell'e geçtim

TT'dan indirim alamayıp kalmak isteyenler için iyi bir seçenek

bende vestelcell'i bilmiyordum bu konuları araştıra araştıra buldum

• VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)

• arkadaşlar merhaba Türk Telekomda 15 GB 55 TL teklifi aldım ne yapayım sizce geçmeli miyim vestelcele

• malkockose kullanıcısına yanıt

3 GB fazla alırım derseniz geçin

• şuanda 47 tl 12 gb ödüyorum bu odedigim bile çok geliyor aslında bana

• malkockose kullanıcısına yanıt

vestelcell 12gb 45lira+vergi

• merhaba. taşıma işlemi için dün Şişli'de bir vestel bayisine gittim. Vestelcell işlemi yapmıyoruz dedi. İnternet üzerinden başvuru yaparsam bir sorun olur mu?

bir de katlanan midi tarifesi vergiler dahi ne kadar oluyor, baktım ama göremedim. genelde bu tür ücretleri köşe bucak gizler ve ufacık yazarlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 31 Mart 2022; 9:43:2 >
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Merhaba katlanan midi herşey dahil 49lira yapıyor

İnternetten geçiş için vestelcell MH aramanız lazım

Ben mağazadan geçiş yaptım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.