Şimdi Ara

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.065
Cevap
115
Favori
316.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hediye çeki sms olarak geliyor

vestelcell.com.tr'de online başvuru var ama süreç nasıl işliyor bilmiyorum ben mağazadan geçiş yaptım

bildiğiniz beyaz eşya mağazasında

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

TT kullanıp başka operatöre geçmek istemeyenler için iyi bir alternatif

bende vestelcell bilmiyordum @yokizm sayesinde haberim oldu

• Vestelcell'e büyük ihtimalle zam gelecektir, geçiş yapmak isteyenler acele etsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 3 tane vestel bayisine gittim hiçbir işlem yapmadı yapamadı bilmiyoruz diyorlar bizde yok diyorlar , ne .oktan iş bu bee bütün bayileri şikayet ettim VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) 

• helsloot kullanıcısına yanıt

hangi şehirdesiniz?

• disintegration kullanıcısına yanıt

ankara

• bence önce telefondan bilgi alın bayileri vestel.com.tr'de bulabilirsiniz

Ankara gibi bir yerde mutlaka geçiş yapan bayiler vardır

• TT'dan vestelcelle geçince

Artılar:

1) TT kullanıp iyi teklif almayanlar ve hattını faturasıza geçirip boşuna 30lira vermek istemeyip başka operatöre geçmek istemeyenlere vestelcell biçilmiş kaftandır

Tabii 12gb 45lira ve 18gb 55 lira tarifeleri size uyuyorsa

Şu yazdıklarım bence vestelcellin en büyük avantajı

Ben TT dan uygun tarife alamadım

Defalarca müşteri hizmetlerini aradım

Twitter dan ö.m attım

Faturasıza geçirin blöfü yaptım ikilemeden geçiririz 30lira ödersiniz ve size uygun tarife eskisi gibi dediler yani faturasıza geçip 10 20gün beklemem lazım ki o da kesin çözüm değil uygun teklif ya gelir ya da gelmez garantisi yok

Suya sabuna dokunmadan turk telekomda kalmaya devam ediyorsun

2) İçerden geçiş gibi olduğu için Hat daha mağazadayken açılıyor 2 gün beklemek yok

3) Sim kart bloke olmuyor telefondan bankacılık uygulamaları için iyi

4) Telefondan TT uygulamasında aynı şifreyle giriliyor

5) Haftalık sil süpür var

Eksiler: ( göreceli bir konu bana göre değil)

Telefonda TT uygulamasına girince vestelcell yazıyor

Telefonda sol üst köşede ve sim kartın üstünde vestelcell yazıyor, avatar ismi değişmiyor

Beyaz eşya mağazasında çalışanlar hat taşıma konusunda acemi telefondan ara ara yardım alarak geçirebiliyorlar

Vestelcell bilinmediği için geçen sayısı az, o yüzden mağazadakiler olaya hakim değil ama bir şekilde hattı taşıyorlar ellerinde zarflı vestelcell simkartlar var

• disintegration kullanıcısına yanıt

Hocam TT faturasıza geçince o ilk başta alınan 30 lira telsiz vergisi mi ? ne ücreti o ? faturalıya geçince iade ediliyor mu nedir bunun aslı ?

• bunu bilse bilse @Yokizm bilir

ben faturasıza geçip 30lira ödemek istemedim hemen vestelcell'e geçtim sanki TT'da başka bir tarifeye geçmiş gibi oldum

• 1 defaya mahsus alınıyor hocam, bir daha da alınmıyor. İadesi yok

• İstanbul Şişli'de gittiğim bayilerin vestelcell hakkında bilgisi yok. Online başvuru yaptım iki kere, 3-4 gün oldu, bu zamana kadar geri dönüş yapılmadı.

vestelcell müşteri hizmetleri numarası var mı? ben göremedim.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

444 6 888

• Müşteri hizmetleri de bir halta yaramaz online başvurunun ne zaman sonuçlanacağını bilemeyiz diyor dedim 15-20 gün sürerse ne olacak dedim bekleyeceksiniz diyor ,ALLAH BELANIZI VERSİN SİZİN CAHİLLER ORDUSU , bayisi bilmez müşteri hizmetleri bilmez ne bokuma açtınız o zaman o siteyiVESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) 

• Ben bayilerden geçişi yapamayınca, vestelcell sitesinden başvuru yaptım. Tam 4 gün sonra aradılar, onayımı ve kargo adresimi aldılar. bundan tam 10 gün sonra kargo teslimat için geldi. Bundan sonra sanırım 2 gün içinde geçiş yapacağım tarih ve saat bilgisi gelir umarım hafta sonuna kadar geçiş işlemi tamamlanmış olur.

• behzatN kullanıcısına yanıt

Çok uzun sürmüş :/

• behzatN kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun

tüm operatörlerde tarifeler uçuşa geçti. vestelcell hala uygun tarifeler sunuyor. talep olmamasının da faydası var inşallah zam gelmez

• Reis hayırlı olsun, konu sahibi yaptırdık seni VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) 

@disintegration

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm. -- 5 Nisan 2022; 23:45:57 >
  • Mesajım dikkate alındığı için, sayın yönetime teşekkürlerimi sunuyorum, bir an kendimi bu forumun moderatörü gibi hissettim... VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) 

• Teşekkürler

Bu haftalık Vestelcell silsüpür

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.