Türk Telekom bonkörleşti. Evdeki hatta Haftalık 2GB verdi. |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (13. sayfa)
-
-
3 hat evde telekom 2 faturalı 1 faturasız.3 hatta da haftalık 10GB yağıyor hatta yetmiyor 2 hafta üst üste 10gb gelen 1 hat var.Diger hafta 5GB, Bu hafta 10GB geliyor telekom coşmuş resmen.
Ben Turkcell salla kazan ile Kemal Sunal'ın tavuğa camdan ekmeğe banar gibi izliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu paylaştığımız hedaye cigilaytlar Vestelcell den arkadaşlar. Telekom olsaydı şimdiye kadar saçma sapan her yöne 100 dakika konuşma veya WhatsApp ta geçerli 3-5 demişti.
Hade bakalım evdeki son üyeyi de Vestelcell e geçirdik. Hayırlı olsun.
15 GB 1000+1000 vs 89 TL (+5 TL telsiz) demiş Telekom sözde kampanyasında!
Vestel de 18 cigilayt 55 TL (+5 TL telsiz) 30-35 iyi para x 3 desek ayda 100-120 olur ki onunla da interneti öderim.
hayırlı olsun
bende aile yakınımı vestelcell katlanan maxi 18gb tarifesine geçirecektim
pttcell ailem maksi yakını tarifesine geçirdim
vestelcell katlanan maxi'den tek farkı 18gb yerine 20gb var,+1500dk hy = 55lira
-
O da iyi imiş. Kendi hattımı taşırken yoktu. Hayırlı olsun.
Degerli musterimiz, tarifenizi taahhutsuz kullanmaktasiniz. Ilk 12 fatura donemi 25TL indirimle 55TL'ye, kullanmak icin SOZ yazip 6888'e gonderin.12ay sonunda ucretsiz cikis yapabilirsiniz.Mobil tanitim iptali icin 7672ye IPT yazin
Bu mesaj geldi SOZ yazıp 6888 e gönderince gelen yanıt >>
Degerli musterimiz,teklifimizden sadece Vestelcell kullanicilari faydalanabilir. Size uygun tekliflerimiz icin vestelcell.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B001
Bu sorunu yaşayan oldu mu?
Hayır ben yaşamadım
Vestelcell MH arayın
adanada 10 dan fazla bayi aramışımdır hiç birinde vestelcell yok türk telekom hat olduğu için internetten başvurularak da geçilmiyor
-
Çalışan yakını mısınız?
hayır sade vatandaşım
-
vestelcell.com.tr'den geçiliyor bu konuda yukardan bir arkadaş yazmıştı
-
Türk Telekom' dan geçişte yeni sim kart gerekiyor mu acaba? Online başvuru' da kaç gün sürüyor işlemler? Yarın TT taahhüdüm bitiyor ve yakınımda vestel mağazası olduğunu sanmıyorum.
Evet yeni sim veriliyor, 3-4 gün içinde taşınıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Online başvuru uzun sürüyor 2 haftaya gelirse şükredin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
9+9 tarife detaylarında böyle bir şey var?
quote:
Fatura dönemi içerisinde cepten internet kullanımı 9 GB'a ulaştıktan sonra yapılacak olan kullanımlar için bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 1 kbps'ye düşerek durdurulacak, fatura dönemi sonuna kadar belirtilen hız ile internete erişim sağlanacaktır.
turkcell ve vodafonedan intternetten geçiliyor ama türktelekomdan geçmiyor internet üzerinden bayi istiyor illa
-
vestelcell'e geçtikten sonra SOZ yazıp 6688'e gönderirseniz internetiniz otomatikman 18gb oluyor
uygulamada hediye 9gb ve katlanan maxi 9gb görünür
1 ay içinde önce hediye olan 9gb kullanılır o bitince diğer 9gb'a geçilir
toplamda 18gb
18gb biterse 1kbps'e düşer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 23 Nisan 2022; 10:42:4 > -
hocam siz vestelcell'e internet üzerinden hangi operatörden geçtiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X