o kısmı bilmiyorum |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (14. sayfa)
-
-
Turkcell'den geçtim. 3 gün önce MH ile görüştüm, dilerseniz taahhütü buradan ben de alabilirim dedi, denediğinde burdanda aynı hatayı aldım dedi. bunun üzerine hat sıfırlama yapalım sonra telefonunuzu kapatıp açın, tekrar 6888'e SOZ yazıp gönderin dediler. Yaptık, ancak yine < Degerli musterimiz,teklifimizden sadece Vestelcell kullanicilari faydalanabilir. Size uygun tekliflerimiz icin vestelcell.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B001> şeklinde mesaj gelince, bugün tekrar 4446888 i aradım bu sefer kayıt açtılar, ayın yirmi yedisi fatura kesimi o yüzden konu acil dedim. Tamam bunu özellikle belirterek kayıt açıyorum 1-2 gün içinde arama yada sms ile bilgilendirme yapılır dedi.
Yani yine beklemedeyiz, Dolayısıyla Vestel hediye çekini de henüz alamadım.
-
Oluşturduğum şikayet kaydından sonra, tanımlama yapıldı ve Vestel hediye çeki de SMS olarak gönderildi.
-
hayırlı olsun
-
Vestelcell
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel, her hafta günlükte olsa internet garanti Vestelcell de
Sil süpür iyi gidiyor hy 150dk yok henüz
-
Çok şanslısın 1gb
istanbul avrupa yakasında mağazadan işlem yapabilen oldu mu? birkaçına uğradım fakat hepsi biz yetkili değiliz dedi. telekomdan geçeceğim için internetten başvuru olmuyor.
-
Arkadaşlar ben şuan Türk Telekom faturali hat kullanıyorum,bu vestelcell tariflerone geçiş yapılıyoru acaba
Aynı alt yapıyı kullandığından sıkıntı olmuyordur umarım
Geçebilirsiniz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cuma günü buradaki vestel bayiini aramıştım, hat kalmadı yarın elimize gelecek yeni hatlar dedi. Cumartesi aradım sisteme şuan erişemiyorum dedi :D
1 saat önce aradım durumu sordum şuan sıkıntı yok işlemi yapabiliriz dedi.
Gittim bayiye, yapamadılar. Vestel o bayiye tanımlarken sıkıntı mı olmuş ne olduysa artık. Bir kaç yeri aradı görevli. Numaramı aldı yarın size yazarım işleminizi yaparız dedi. Çıktım 10dk sonra telefonum çaldı . Açtım vestel. Online başvurunuz için aramıştık dedi.
Bayiide ki görevli online başvuru yapmış yani anlayacağınız. Neyse dedim artık telefonda gerekli bilgileri verdim. Kurye bekleyeceğim artık...
Bayiide hat var belgeler var ama kuryenin hattı getirmesini bekleyeceğim şaka gibi.
-
bende İzmir'de vestel mağazasından zar zor geçmiştim mağazadakiler bu konuda acemi
geçiş yapan kimse olmadığı için bayağı acemilerdi. beyaz eşya bayisi oldukları için konuya hakim değiller
aslında çok uygun tarifeleri var. TT altyapılı olması iyi
ben çok memnunum seneye vestelcell'den teklif gelmezse pttcell'e geçerim ailem maksi tarifesine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 10 Mayıs 2022; 17:42:49 > -
Normalde online başvuru sonrasında aramalarıda uzun sürüyormuş galiba. Konuda yazan bi arkadaşı online başvurudan 4 gün sonra aramışlar.
Ben bayiiden çıktıktan 10dk sonra aramışlardı beni. İnşallah çok uzun sürmez bu süreç. Taahhüt vermeden zam gelir diye korkuyorum :D Öyle olursa esprisi kalmaz vestelin
-
Siz pttcell de değil miydiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X