hayır vestelcell'deyim. ailemden bir yakınımı pttcell ailem maksi yakını tarifesine geçirdim |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (15. sayfa)
-
-
Web sitesinde hangi bayilerde hat işlemleri gerçekleştirildiği yazmıyor. Nereden bulabilirim bu bayileri?
-
Bulamazsınız yazmaz ilinizde büyük gösterişli vestel beyaz eşya mağazalarını arayıp soracaksınız. Küçük mağazalarda olmaz avm içindeki mağazalar da olabilir
İzmir gibi büyük bir şehirde 2 tane geçiş yapan beyaz eşya mağazası buldum gerçi araştırsam birkaç tane daha bulurdum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi bakalım vestelcelle geçme savaşını kazanacağım inşallah.
Kuryenin bana geri vermesi gereken evraklar varmış ama imza alıp sadece sim kartı verip gitti.
Biraz önce aradılar. Evraklar eksik, size teslim edilmemiş. İşlemlerin devam etmesi için kurye firması ile görüşüp size dönüş yapacağız. Belgeler gelince işlemelr devam edecek dediler. BU da ekstra 1-2 hafta demek..
Başka bi yöntemi yok mu zaten 2 haftadır bekliyorum dedim, 2 dk bekletti sonra kağıda dediklerini yazıp imzalayıp verdiği mail adresine gönderdim. Bekliyorum bakalım.
Online başvuru yapacaklar kurye geldiğinde size vermesi gereken belgeler var kuryeye bunu söyleyin mutlaka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 17 Mayıs 2022; 13:22:19 > -
Gerçekten savaş :) Online gözümü korkuttuğu için bayiden çözmeye çalışıyorum ama müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği bayilerde simkart yok veya yok diyorlar artık bilemiyorum. Buradan hizmet almaya hazır mııyım sorusu sormaya başladım
-
Hocam dediğim belgeleri hazır edip kurye geldiğinde kuryedeki belgeleride eksiksiz isterseniz sorun olmaz. Sadece kuryenin gelmesi biraz uzun sürüyor o kadar. Bunları yazdım ki ilerde vestelcell e online geçecekler olursa hazırlıklı olsunlar. Bende bayiiden geçememiştim malesef. Bayide herşey hazır simkart vb ama yapamadılar ..
Şimdi telekomdan mesajda geldi hattınızın taşıma talebi alınmıştır diye. Artık sadece beklemek kaldı
-
Görseldeki kampanyalar hala devam ediyor mu acaba?
Bir de vestelcell’e geçiş yapmak istersek İstanbul Avrupa Yakasında nereden başvuru yapabiliriz?
vestelcell.com.tr'ye zam gelmemiş aynı fiyattan devam ediyor
İzmir'deyim İstanbul'u bilmiyorum
zaten piyasadaki en uygun tarifeler bunlar
12gb 45lira, 18gb 55lira
tabii taahhüt vermeniz gerekir. daha uygunu yok. Turk telekom altyapılı
-
ben 2 ay önce İzmir'de bir beyaz eşya bayisinden geçiş yapmıştım
konu ile hiç alakaları bilgileri yoktu ellerinde simkart vardı. yardımcı olmaya çalıştılar zar zor telefondan yardım aldılar Bir TT yetkilisi onları yönlendirdi. geçiş yapabildim
şu anda en uygun tarifeler vestellcell'de 12gb 45lira, 18gb 55lira
daha uygununu göremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 17 Mayıs 2022; 17:31:21 > -
İst - beylikdüzü vestel bayisine sordum.
Kurumsal vestel bayileri bu hizmeti veriyormuş.
En yakın yer olarak akbatı avm de varmış.
Vestelcell silsüpür
İzmir'de vestel mağazalarından geçiş yapmak isteyenler
Karşıyaka lunapark Vestel mağazası
Balçova Agora avm Vestel mağazası
Alsancak Kıbrıs Şehitleri caddesi girişinde Vestel Mağazası
Basmane Vestel mağazası (tuğba kuruyemiş yakınında)
bu beyaz eşya mağazalarından geçiş yapılıyor mağazalarda simkart bulunup bulunmama durumuna göre önceden telefonla bilgi alınız
-
Mesaj geldi 20 mayıs 02:30 da geçişiniz tamamlanacaktır diye. Zor oldu ama az kaldı
-
Hayırlı olsun
@disintegration hocam bunun fatura ödemesi telekom şubelerinden yapılabiliyor mu? bizim yaşlılar şubeden ödemeyi becerebiliyorlar olursa geçiriyim hatları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 19 Mayıs 2022; 22:13:28 > -
arkadaslar bu paketlerde, paket asimi oluyor mu?
-
Olmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olur, VESTELCELL TT A.Ş çatısı altında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hicbiryerde yazdigini gormedim de iyi o zaman, bimcell`den gecerim bende cumartesi gunu vestel bayisine gidip, tesekkurler.
-
Rica ederim.
İnternet bittiğinde 1kbps hıza düşüp sınırsız devam ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X