< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (17. sayfa)
-
-
Numara tasima islemini Ankara’da herhangi bir bayiden basarabilen varsa paylasabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesajı okur okumaz tarifemi değiştirdim artık 12gb katlanan midi değil
18gb katlanan maxi'ye geçiş yaptım bu zaman da ne yaparsan kar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun
Bilgi amaçlı soruyorum bimcell den vestelcelle içerden geçiş gibi hemen geçiş oluyor değil mi? 2 gün beklenmiyor
Evet anında geçiş oldu.Mağazadan çıkmadan bimcell pasif oldu vestelcell aktif oldu.
Ben İstanbul’da, gaziosmanpaşa eyüp sultangazi üçgeninde vestelcelle geçmeye çalıştım sonuç alamadım. Bayiler bilmiyor. müşteri hizmetlerine “geçemiyorum yönlendirme yaparsanız geçeyim” dedim. “Bayilerin yardımcı olması gerekli” diyor. Vazgeçtim
Hat telekom olduğu için online başvuruyu kabul etmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memole -- 22 Mayıs 2022; 22:6:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bayiden geçerken hangi belgeleri istediler ben de bimcell'den geçmek istiyorum
Ne kadar sürüyor online geçiş. Başvuru yaptık ama hala ses yok. Zam gelirse vaz geçelim hiç uğraşmadan.
-
Üzerinize kayıtlı su,elektrik,internet vs herhangi bir fatura.Fatura yoksa ikametgah
Taşıma ile olunca 10 gb tanımlanıyor mu otomatik?
-
Katlanan maxi tarifesine taşırsanız 9gb tanımlanıyor
Taahhüt verirseniz 9gb daha tanımlanıyor 18gb oluyor
Hocam buldun mu taşıma yapan bayi ?
-
www.vestelcell.com.trOnline Başvurulara Özel Ek 10 GB!https://www.vestelcell.com.tr/kampanya/online-basvurulara-ozel-ek-10-gb
Burdaki kampanya ile alakali olarak sordum...
-
teknosacell de, pttcell de vestel'e göre çok pahalı. vestel de zamlanmadan geçsem mi napsam? cayma bedeli şu an 65 lira, 30 gün sonra 0 lira olacak.
-
bu bilgiyi nereden duydunuz?
-
O konuda bilgim yok
Türk telekom indirimli tarifem 2 gün sonra bitecek ve verdikleri teklifi kabul etmedim. 2 gün sonra sanırım hiç bir şey yapmazsam 130 lira gibi bir ücret ile tarifem devam edecek.
Bende vestelcell'e geçmek istiyorum. Yarın gidip geçersem nasıl bir fatura çıkar acaba? 2 gün için taahhüt bozdun vs. olur mu?
ayrıca online başvuru yapmayı denediğimde mağaza git deniyor. Hayal kırıcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 23 Mayıs 2022; 13:13:18 > -
Maalesef :( galiba taşıyamayacağım çünkü telekomlu olduğum için online şansım da yok
-
Vodafone’dan geçiş talep ettim. 15 gün içerisinde kargo gelecek dediler bekleyelim bakalım..
Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X