Şimdi Ara

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.087
Cevap
113
Favori
318.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düzelmiyor hocam sistemleri bir haftadır aynı, muhtemelen zam gelecek yeni abone alımı yapmak istemiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada bütün mağazaları aradım. Bilkent centerdaki vestelin kurumsal şubesi bile yapmıyor.

Sadece mithatpaşa şubesi yapabiliyor onlarında sistemde hata var gözüküyor hep. Ankaradan olmuyor bu iş

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Yandık desenize öyle ise faturaları üst üste toplayınca maaş bitiyor artık bundan bari az ödeyelim dedik o da olmayacak VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) 

abone istemeyen bir şirketi de ilk defa görüyorum tam türk işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 24 Mayıs 2022; 13:24:13 >
  • Ankara Mithatpaşadan dönüş alan olursa eğer buradan da bilgilendirebilirse sevinirim.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

takip VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) 

• Ben 50 bin gibi küçük nüfuslu ilçede yaşıyorum ama bizim burdaki bayide varmış annem için dün başvurdum sim kartı verdiler, bekliyorum geçiş için daha mesaj gelmedi ama başvuru sms geldi.

• ani59 A kullanıcısına yanıt

İyi araştırmak lazım

Bulunca bulunuyor

• Forumdan arkadaşlar kendi şehirlerinde vestelcelle geçemeyince 2 ay önce geçtiğim mağazayı az önce aradım

Ellerinde sim kart varmış ve geçiş yapılıyormuş

Yer: İzmir Karşıyaka lunapark vestel mağazası

İzmir şanslı bu konuda

• disintegration kullanıcısına yanıt

ellerindeki sim kartları ankaraya gönderseler keşke VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) 

• arkadaslar turktelekom dan gecis yapmiyoruz diyorlar deneyen yada soran varmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün öğlen vakti bayiden başvuru yapmıştım.

25 mayıs akşam üstü geçiş mesajı aldım.

• riderman R kullanıcısına yanıt

Nasıl geçtiniz dostum geçiş yapılmıyor sistemde sıkıntı var denilerek?

• dün sabah 11 de ist - akbatı avm deki bayiden geçiş yaptım.

fakat tam 1 saat sürdü.

bilgileri yok.

uzaktan telefon ile yönlendirilerek yapabildiler.

ama sisteme zor girdiler .

tarayıcı olarak opera dan sistemi açabildiler.

hangi operatörden geçtiniz?

• disintegration kullanıcısına yanıt

turkcell den

5 gb 750 dk 35 tl ödüyordum.

8 gb 750 dk şimdi 65 tl istedi.

5 tl vergisi hariç.

bende maksi 9+9 gb olana geçtim.

bende 2 ay önce Turk telekomdan 6+6 tarifesine geçmiştim

3 gün önce vestelcell'e zam geleceğini duydum hemen MH arayıp 9+9 tarifesine sorunsuz geçtim hemde taahhüdüm tekrar sıfırdan başladı 2 ay daha kazandım

operatörlerin tüm tarifelerine büyük zamlar geldi

bu zaman da ne yaparsan kar 1000dk 18gb 55 lira tarifesini başka yerde bulamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 24 Mayıs 2022; 17:41:44 >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

keşke öyle bir imkan olsa. herkes faydalansa, tüm tarifelere zam geldi. 1000dk 18gb 55lira şu anda tek iyi tarife.

• Bende geçtim arkadaşlar sonunda opera ile giriş yapabiliyorlar sanırım sisteme diğer tarayıcılar olmadığı için sistemde sorun var vs. denilerek geçiştiriliyor.

Öncelikle personel aşırı eğitimsiz. Sonuçta yeni bir operatör ama 2021'yılı üzerinden uzun zaman geçti ve personelin bu konu hakkında bilgisi yok.

Neyse tarifeye geçince üzerine 6888'e SOZ yazıp daha sonra gelen sms üzerine birde ONAY yazmak gerekiyor ki indirimli fiyattan yararlanabilin.

not: Telekom'dan geçtim sıkıntı yok diğer sayfalarda geçilmiyor vs. denilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 24 Mayıs 2022; 19:25:29 >

Ben de bugun ist optimumda geçiş yaptım aynı şekilde telefondan yönlendirme ile 1 saati geçti. Asıl konu bimcell hattım hemen kapandı ama yeni hattı telefona taktım ama uzun zaman çalışmadı. Eve gittim, sonra beni başka bir numaradan arayıp telefon yurtdışından alındıysa başka telefonda deneyin dediler. Gerçektende başka telefonda hat çalıştı. Btk yı aradım, normal, 24 saat içinde açılır dedi. 4-5 saat sonra o da oldu.

• Vestelcell silsüpür

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.