İkisinden de fatura gelebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (18. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Vestelcell faturalı paketler mi sunuyor , faturasız paket yok sanırım
-
koskoca ankarada vestelcell'e geçiş yapabilen mağaza yok. lan madem vestelcell'i kullandırtmak istemiyorsunuz, o zaman niye bu işe girdiniz? müşteri istemeyen bir firma nasıl olur akıl alır gibi değil.
-
Aradım taradım vestellcell e geçiş yapabileceğim bir mağaza bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
31 Mayıs'ta 56 liralık bimcell paketi 71 oluyor.Vestellcelle geçmek isteyenler acele etsin.Zam eli kulağındadır
Hacı az yukarda adamlar diyorki mağazalar tii ye almıyor bizi . Sen acele etsin diyorsun. Lokasyon neresi bilmiyorum ama geçiş yapabildiğin bir yer varsa söyle de faydalanırız belki.
-
Antalya gibi biryerde sadece 1 şube bulabildim.Çoğu şube bihaber zaten...
Vestel'in kurumsal mağazası oalcak spotçu gibi mağazalara gitmeyin
İzmir'de şanslıyız şehrin farklı noktalarında en az 4 mağaza var geçiş yapıyor tabii ellerindeki simkart durumuna göre değişiyor
-
vestel manisa merkezli bir şirket olduğu için izmirde daha çok mağaza olması normal. ankarada bir tane mağaza yok. kurumsal mağaza bir tane var, onu aradım biz yeni açıldık şu an yapamayız demez mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 23 Mayıs 2022; 19:8:24 > -
Samsun'da da geçecek bir yer yok.
Burada mağaza dolu
ankarada kurumsal bir adet mağaza var dediler. o bir mağaza da biz yapamıyoruz, yeni açıldık dedi.
yanlış bilgi vermişler. ankara mithapaşa cad'deki mağaza yapıyormuş. yarın sabah onlarla bir görüşeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 23 Mayıs 2022; 19:48:32 > -
Vestelcell musteri hizmetlerini aradiginizda yetkili subeleri soyluyor ama onlarda da yapani yok ne yazik ki :( Yenimahalle, etimesgut ve mamak subeleri denendi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 kez gittim oraya bir hafta içinde, yandı, battı, sistem sorunu, ilgili arkadaş yok vs vs vs
Arkadaslar uğraştığınız şeylere bak
hayırdır arkadaşım? sen niye rahatsız oldun bizim uğraşımızdan? senden yardım mı istedik?
-
şimdi aradım, sistemsel arıza var taşıyamıyoruz dediler. sanırım fiyatlar güncellendikten sonra yapacaklar. yani zammı bekliyorlar.
-
Vestelcell direniyor hala zam yok
1000dk 18gb 55 lira, zam görmeyen tek tarife
İnsanlar tabii ki uğraşacak
Sistemde sorun var dediler bana da şubesine gittim geçemedim ama düzelince halledecekler umarım zamlı olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X