vestelcell konusunun sahibi olduğu için sana kıyak geçiyorlar |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (20. sayfa)
-
-
Ben vestelcell mucadelesini kaybederek tt taahhut verdim. Uzdun vestelcell
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar vestelcell online numara tasima olayi oluyor mu? Kapiniza getirelim falan yazmislar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de mücadeleyi kaybettim. 65 lira cayma cezası beklerken, 130 liralık cezayı görünce vazgeçtim. haziranda ilk hattım olan Turkcell'e geçeceğim, istediği kadar pahalı olsun. TT'ye uyuz oldum, sıkıldım.
-
Vestelcell bol kepçe gb dağıtıyor
Turk telekomdayken hep 150dk hy gelirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet vestelcell.com.tr de online başvurun sizi arayacaklar
zaman kaybetmeyin süreç ile ilgili ne kadar zaman aldığı paylaşılmış bulunduğunuz yerde vestel dükkanlarından geçmeye çalışın zam gelmesi yüksek ihtimal
-
sistemde sorun var yalanı hikaye. Beceremedikleri ve uğraşmak istemedikleri için öyle diyorlar
-
Vestelcelle, TT dahil istediğiniz operatörden geçebilirsiniz
Bazı mağazalar maalesef müşteriye yalan söylüyor
18gb 1000dk 55lira katlanan maxi tarifesi hala direniyor zam yok
aynen öyle, bizzat bilgisayarda menüyü gördüm. mağazalar mağdur durumda. Vestel bu işi başımıza attı, ne eğitim verdi ne de destek verdi diyorlar. gelsin kendileri üye kabulü yapsın diye kızıyorlar.
-
O bayileri şikayet etmek lazım vestel'e ve şikayetvar.com'a
bence burada bayi değil, bizzat vestel suçlu. bayinin işi beyaz eşya satmak, cep tlf operatörü pazarlamak değil. vestele resmi web sayfaları üzerinden mesaj attım, kaale alıp geri dönmediler bile. allah bilir bu vestelcell'den bayiye para da vermiyorlardır.
-
Benim geçiş işlemim tamamlanmıştır arkadaşlar.
Darısı diğer arkadaşlarımıza.
Bir haftadır geçmek için şehirdeki tüm Vestel bayilerini gezdim ancak nafile...
Vestelcell müşteri hizmetleri zaten boş. Vestelin kendisine durumu bildirmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.yigit -- 25 Mayıs 2022; 20:22:25 >
@Vestel Destek sizi konuya davet edelim bazı arkadaşlar mağdur oldu
-
Zam geldi mi, kesin gelecek mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar vestelcell ile turk telekom e-dergi uygulamasi ucretsiz kullanilabiliyor mu vestelcell kullanan arkadaslar denerse memnun olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X