pttcell'e geçmek çok kolay postaneler daha bilgili.hemen geçiyorsunuz. vestel'in beyaz eşya mağazaları gibi değil 18+2gb 1000dk 59lira iyi bir tarife. vestell 18gb ile 5 lira oynuyor. fazladan 2gb gece interneti var edit: ptt yıldız tarifeleri kapandı sanırım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 27 Mayıs 2022; 12:9:15 > |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (22. sayfa)
-
-
pttcell hatta bimcell'den bile geçiş yapılıyor olay tamamen arapsaçına döndü
şehrinizde semtinizde spotçu değil ama kurumsal olarak vestel beyaz eşya mağazaları varsa onlara geçiş yapılıyor mu diye sorun
-
Ben geçenlerde mağazadan Bimcell'den Vestelcell'e geçiş yaptım,bayideki arkadaşlar başta Bimcell Faturasız'dan geçemezsiniz dediler sonra telefonla birilerini aradılar yardım alarak,geçilebildiğini öğrendiler :D Yani maalesef bayideki arkadaşlar da durumdan bihaberler yapacak bir şey yok,bende Vestel'in biraz kabahatli olduğunu düşünüyorum bu konuda.Adamlar beyaz eşya satarken hop bir anda operatör verdiler ellerine hadi gel bunu da sat.E bu çalışanlara eğitim verildi mi? Sistemde nasıl işlem yapacaklarını biliyorlar mı? Yok.Aynı izdiham zamanında Bimcell'e geçişte de oldu kasiyerler ne yapacaklarını nasıl yapacaklarını bilmiyorlardı.
Hatta bugün başka bir akrabamı da TT'den Vestelcell'e geçirmiş bulunmaktayım.Şimdilik bir problem yaşamadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 27 Mayıs 2022; 14:57:35 > -
Selamlar arkadaşım, daha önce sizinle konuşmuştuk.
Çocuğun kullandığı türk telekom başlangıç paketi vardı aylık 9 tl, zam yapmışlar 20 tl olmuş. Paket faturalıydı 100 mb 100 dk 100 sms şeklindeydi. Maksat bir telefon olsun ve ulaşabilelim diye. Hanımın diğer çocuğun ve benim faturalı ve taahhütlü tarifelerimiz var.
Çocuğa en uygun ne alabiliriz, babam kamu emeklisi ziraatdan maaş alır, kamu çalışanı kardeşim var. Nasıl yaparız hangisi uygun olur, bütçede kısıtlı.Şimdiden teşekkürler.
-
merhaba
operatör tarifeleri konusunda uzman değilim @Yokizm @martinlines nickli arkadaşlara sormalısınız
vestelcell tarifelerini biliyorum
teknosacell konusunda kids tarifesi var ona bakabilirsiniz forumda teknosacell konusu var
-
demek ki TT ve bimcell'den vestelcell'e geçiliyor
bazı beyaz eşya mağazaları maalesef müşteriye yalan söylüyor uğraşmak istemiyor
-
arkadaşlar, vestelcell kullanıcıları çekim kalitesi vs nasıl bilgilendirebilir mi?
katlanan mini'ye geçmek istiyorum, 3+3gb 35tl sanırım, ilk 3 ay 10'ar gb + 75tl de hediye çeki veriliyor galiba
online'dan başvurabiliyor muyuz ?
-
Türk Telekom altyapısını kullanıyor,yani TT neyse Vestecell/Bimcell/Pttcell'de aynısı.
Normalde tarifeler 3-6-9gb şeklinde ama 12 ay taahhüt sözünüze hediye olarak 12 ay boyunca internetinizi ikiye katlıyor yani 6-12-18gb oluyor ve evet dediğiniz gibi indirim kodu veriliyor geçilen tarifeye göre.Online başvuru oluyor ama Türk Telekom altyapısını kullanan bir operatörden geçiş yapacaksanız numara taşımak için mecbur mağazaya gitmek gerekiyor.Onun dışında yeni hat'da çıkartabilirsiniz online olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 27 Mayıs 2022; 18:55:35 > -
Teşekkürler hocam
Ama mağazalara soruyorum "biz yapmıyoruz" diyorlar, vestelcell'i aradım onlar da online yapabilirsiniz dedi
paketin detay kısmında "mağazalardan" yazıyor
bir karışıklık var sanırım
-
Evet her mağaza yapmıyor,küçük bayi şubeleri yapmıyor mesela şu kurumsal olan Vestel mağazalarına sormanız lazım.Zaten Vestelcell'in de sıkıntısı bu,insanlar geçmek istiyor ancak geçebilecek bir mağaza bulamıyor.
-
Vestel kurumsal mağazası olacak
Küçük vestel mağaza,spotçu..vs olmayacak
Tabii her kurumsal mağazadan geçiş olmuyor sorup araştırmanız lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim takıldığım, online başvuru ile de geçebilirsiniz dedi mh
Özellikle sordum "kampanya detayında mağaza diyor" diye
Yok, online da geçersiniz dedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bursada koruparktaki ve izmir yolundaki subede gecis yapiliyor bilginize
Online geçebilirsiniz ama işte Türk Telekom altyapılı bir operatörden geçiş yapacaksanız mağazaya gitmeniz lazım onlarda online numara taşıma olmuyor.Ha TT altyapılı bir operatördesinizdir o zaman anca online olarak yeni hat açtırmanız gerekir bu da şuanki numaranız gidecek demek
Siz numara mı taşımak istiyorsunuz? Hangi hattı kullanıyorsunuz şuanda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 27 Mayıs 2022; 21:20:23 > -
He anladım hocam ya :) Turkcell 'den geçeceğim
Ben ilk mesajınızda tam tersini anladım
Online basvurayım o zaman
Hayırlı olsun hangi operatörden geçtiniz?
Tesekkurler 2 hattimiz vardi biri bimcell biri turktelekom ikisini de tasidik
online geçişten başvurdum ama sadece isim-soyisim ve telefon numarası aldı form, sonra da "formunuz alındı" vs dedi
Bu kadar mı acaba ?
bir de üzerimde fatura örneği istiyor, başka bir arkadaşım da geçmek istiyor ama onun üzerine fatura yok
sorun olur mu?
-
Fatura yerine ikametgah da oluyor
Bildiğimiz ikametgah değil mi?
Tapu vs değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X