Şimdi Ara

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.065
Cevap
115
Favori
316.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada yaziyormus simdi fark ettim, tesekkur ederim.

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)
    VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)www.vestelcell.com.tr
    Katlanan Mini
    https://www.vestelcell.com.tr/tarife/katlanan-mini
  • disintegration kullanıcısına yanıt

Ben bugün Bornova Ankara caddesindeki (Vatan Bilgisayar'ın yanı) büyük Vestel mağazasına gittim o da tadilattaydı yani işlem yapamıyorlar.. Koskoca İzmir'de sadece Alsancak'daki Vestel mağazasından geçiş yapılabiliyor tabi o da tadilatta değilse..

• Bimcellden vestellcelle geçeceğim.Geçiş kaç gün sürüyor ?

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

ikiside TT sanal operatörü olduğu için geçiş hemen oluyor 2 gün beklemek yok

• KRAK3NN kullanıcısına yanıt

Karşıyaka lunapark vestel ve balçova agora avm vestel mağazalarından geçiş yapılıyor

2 gün önce kıbrıs şehitleri vestel mağazasına uğradım geçmiş yapılıyor ama sistemde sorun olabiliyor dedi turk telekomdan bilmem ne bey yardımcı oluyor dedi

basmane vestel mağazasında geçiş yapılıyor

yazdığım tüm mağazalar beyaz eşya mağazası olaya hakim değiller. bende 2 ay önce karşıyaka lunapark mağazasından geçiş yaptım ama iyi niyetli bir şekilde yardımcı olmalarına rağmen olaya yabancı oldukları için ve pek geçiş yapılmadığı için zar zor geçiş yapabilmiştim telefondan sürekli yardım aldılar

geçiş yapmadan önce google'dan bu mağazaların telefon numaralarını bulun ve önceden bilgi alın mağazalarda simkart'ta olmalı

piyasa berbat durumda tüm operatörlere zam geldi. pttcell bile inanılmaz zam gördü şu anda tek seçenek vestelcell

1000dk hy 18gb 55lira başka tarife yok 750dk hy 12gb 45lira tarifesi de var ben bu tarifeyi kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 20 Mayıs 2022; 18:29:35 >

Açık bir Vestel bayisine gittim,ay sonuna kadar sistem yok dedi VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) 

Yarın başka bayiilerde şansımızı deneyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Büyük kurumsal vestel mağazalarına gidin..

• Bu ay kaçırdım geçişi. Hazirana kaldı. Kaç günde geçiyor. En son taşıma yaptığımda 4 günde geçmişti.

• gokh4n G kullanıcısına yanıt

turkcell veya vodafone'dan geçecekseniz ve beyaz eşya mağazasından geçecekseniz 2 gün sürer

online geçişlerde daha uzun sürebilir

En az 5 mağazayı aradım bihaberler gibi davranıyorlar,bizde yok dediler.Merkezi avmde olan 2 büyük kurumsal mağazayı aradım şehrin bir ucunda ki mağazamızda var dediler.Bu demek oluyor ki bi simkart sorunu olsa çözümü çok zor olacak...

• Telefonla tasima yaptim. Kargo 3 gunde geldi. Bugun yeni simkartlarimiz teslim edildi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

online başvuru yapabilirsiniz. süreç biraz geç işliyor ama geçiş yapıyorsunuz en son sms ile taahhüt verip vestelcell'e geçmiş oluyorsunuz

Vestel bayiisine gidip yaptırdım.Taahüt onayı verdim.Online işlemlerden baktığımda +9Gb ı daha göremedim.Daha sonra mı tanımlanıyor ?

Ayrıca bu hediye çekini nasıl alıyoruz ?

Birde online olarak bimcellden geçiş yapmak istediğimizde vestel bayiisine gidin diye uyarı veriyor.TT altyapılı geçişlerde bayii şart sanırım.

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)

taahhut için SOZ YAZIP 6888'e göndermeniz lazım +9gb o zaman tanımlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 22 Mayıs 2022; 17:5:36 >
  • Bimcell'den Vestelcell'e geçince de +9 gb geliyor mu?

• Xaliş X kullanıcısına yanıt

Bimcellden vestelcelle geçip taahhüt verdim,+9 GB geldi

İstanbul Zorlu Center daki Vestel de yapmayı planlıyorum. 13 Haziran saat 19:00 da bitiyor. 10 Haziran Cuma akşam başvursam pazartesiye geçmiş olur en kötüsü o zaman. Teşekkürler.

• Vestelcell de mobil ödeme aktif halde.

MOBILODEME IPTAL yazıp 5555 e gönderince mobil ödeme kapatılıyor.

• gokh4n G kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.