Egm tarifelerine geçmek için 1 ay faturasızda durmak gerekiyor yanlış mı biliyorum? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (279. sayfa)
-
-
Faturalidan faturasıza geçerken 80 tl faturaya ücret yansıyacak ama bu 80 tl hattınıza tl olarak yüklenecek dediler. Bu şekilde olup faturasıza geçen arkadaşların hattına 80 tl yüklendi mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeJaVu7887 -- 12 Eylül 2024; 21:23:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediye bakiye olarak yükleniyor pek işe yaramaz.
Hayır hocam gerek yok zaten Türk Telekom olduğu için geçiliyor hemen 1 saat içinde tüm işlemler tamamlandı.
burada ilk sayfa da gerekli bilgi var inceleyebilirsiniz
https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659
Senelerdir öyle siz öyle dediklerine bakmayın kullanım haklarının birini bitirmediğiniz sürece gün bazlı fatura çıkarıyorlardı en son
Faturasıza geçip 30 gün bekleyecekseniz geçiş yapın derim beklemenin mantığı yok
Son gelen faturalarda şöyle yazıyor:
"Tarife değişikliği yapıldığında eski tarifede 15 günden fazla kalındıysa tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığında dakika, SMS ve/veya internet faydalarının herhangi biri bittiyse tam, bitmediyse aylık ücretin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır."
-
Ben türk telekom faturalidan faturasıza geçtim ama. Bana 1 ay faturasızda durmam gerektiğini söylediler egm tarifelerine geçmeden önce.
Ne zaman yüklenir acaba? Ben 9 Eylül'de geçtim faturasıza. Hala yüklenmedi. Bir de ne işe yarıyor bu hediye bakiye?
seneLerdir internet sitesinde de yazıyor ama
kullanımm haklarından birinin tamamını bitirmediğiniz sürece gün bazlı çıkıyordu fatura
Doğrudur değişiklik yapıldıktan sonra 1 ay içinde ödeme tipi değişikliği yapılamıyor.
-
egm tarifesine gecen kişi de davet edebiliyor mu polislikle bağlantısı olmamasına rağmen ?
-
Hayır polis olması gerekiyor davet edecek kişinin.
Dün müşteri temsilcisi buradaki yazının aynısını bana okudu. Şu anda tarifemdeki hiçbir hakkı bitirmedim. Hepsi devam ediyor. Fakat tarife değiştireceğim. Bu durumda benden ücret gün bazlı mı, yoksa faturanın tamamı olarak mı kesilecek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 13 Eylül 2024; 17:17:43 >
Ben dün başka tarifeye geçtim tamamı yansımadı gün bazlı oldu ttelekomum
Hocam ben de turkcell e geçtim ama güncel faturamda ekstra ücret gözükmüyor. Siz nereden baktınız, borcum kalsın istemiyorum TT da
-
Yardımcı oluyorum ben
Türtelelekom yeni emniyet tarifelerine geçiş için bana mesaj atabiirsiniz Bugüne özel sadece
kısa süre boyunca olmayacak çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 14 Eylül 2024; 13:0:19 > -
Dün geçiş yapıp faturanız kesilmeden nasıl öğrenmeyi başardınız ?
Faturanız ayın kaçında kesiliyordu ? siz ne zaman Turkcell e geçtiniz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X