Hocam egm tarifelerine geçişte yardımcı oluyor. Sağolsun 5 dk de halletti işimizi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (280. sayfa)
-
-
Banada yardımcı olur musunuz 3 hattım var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umut hocam sağolsun, kardeşimin hattı için de yardımcı oldu. Kuzenim de geçmeyi düşünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçişte yardımcı oldu teşekkürler
Hocam yardımcı oldu hızlıca hallettik
Hocam PM görüntüleyemiyorum.Mail adresinizi alabilir miyim?
Benim 26 gecesi kesiliyordu fatura 12 eylül sabah 7 de geçti hat herhalde 1 gün ile kaçırıp 347 ödeyeceğiz ama saçma ay sonuna kadar kalmamışım ki tarifede neden tam ücret ödüyorum
Faturanız 27 eylülde çıkacak
347 ödeyeceğinizi nereden biliyorsunuz ?
Ciddi0 egm tarifesi için yardımcı olabilir misiniz.özelden mesaj atamıyorum
Turkcell e geçmeden 96 tl yerine görünen faturaydi 347 lira az önce yukarıdaki arkadaşla başka vestelcell de olan hattı önce faturasıza geçerdim Mh de bana fatura kesiminize 15 günden az kaldığı için tam faturayı ödeyeceksiniz dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 14 Eylül 2024; 23:27:20 >
Demeyle herşey hallolmuyor zamanında banada öyle demişlerdi ama gün bazlı ödedim
geçmiş mesajlarda da yazdım kullanım haklarınızdan 1 tanesinin tamamını bitirmediğiniz sürece gün bazlı çıkıyordu en son
siz yine 29 eylülde e devletten kontrol edip sonucuda beni etiketleyerek paylaşırmısımız
Umarım dediğiniz gibi olur unutmazsam eklerim hatta emniyete geçen hat yeni fatura kesildiği için onun belli olsun faturası bildiririm 1-2 güne belli olur o da aynı şekilde 75 liralardan 240 küsür olmuştu yalnız hala faturası 96 görünen arkadaşlar var galiba
Türktelekom da Faturalar 9-22-26 sında kesilir kesilen fatura varsa belli olmuştur
Belli olmadıysa daha kesim gününde kesilecektir
Ücretlendirme bu şekilde oluyor .
Tarifede bulunan dakika, SMS ve/veya internet faydalarından herhangi birinin tamamını kullanmanız durumunda; tarife ücretinizin, varsa kampanya/taahhüt indiriminizin tamamı ilk faturanıza yansıtılır. Tarife faydalarından herhangi biri bitmediyse; tarifeden ve varsa kampanya/taahhüt indiriminden faydalandığınız gün ile orantılı kısmı ilk faturanıza yansıtılır.
Ciddi0 egm tarifelerine 2 adet hat için işlem yapıldı. teşekkür ediyorum. hesabınızı yapıp değerlendirebilirsiniz.
müşteri hizmetleri 20 gb için son fiyat 280 tl olarak %10 indirim tanımlıyor faturasıza geçmemeniz için. herkese kolaylıklar.
-
İşlem ücreti ne kadar hocam? Hangi tarifelere geçiş yapabiliyoruz? Benim de PM kapalı kendisine ulaşamıyorum.
Hocam özelden yazdım size, imkan varsa 2 hattim icin
hocam benim de 2 hattım var beni de geçirebilir misiniz rica etsem. adalet bak. personeliyim. taahhüt sürem bitti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X