< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (281. sayfa)
-
-
Bizim bekçi arkadaşa sordum hat kendi adıma akyıtlı olmalı dedi. Doğru mu bilmiyorum ama bir yolu varsa yaptırırım ona.
-
Hocam yardımcı olabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır referans olabiliyor. 3 kişiye kadar onu doldurmak istemiyordur (:
Geçiş çok hızlı ve temiz oldu. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hee bunu öğrendiğim iyi oldu çökerim bugün tepesine, sağolasın.
2 hat geçiş kısa sürede oldu, teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 16 Eylül 2024; 10:16:22 > -
1 hat işlemi gerçekleştirdik. hızlı bir işlem oldu.tşk ederim
-
1 hat işlemini hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiğin için teşekkür ederim @ciddi0
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tarifeyi taahhütsüz kullanmaya devam ediyoruz ama şu an başka operatöre geçsek, fatura gün bazlı mı gelecek yoksa tam fatura mı ödeyeceğiz?
Gün bazlı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dun itibariyle 2 hatti netgsme tasiyip iliskiyi kopardik. sagolsun 2 -3 guzel fiyata kullandik bu ruyada bitti.
-
Danışmam gereken bir konu var. Kullandığım hat şu anda Türk Telekom faturalıda ve hat sahibi annem. Hattın taahhüdü bitti. Faturasıza geçeceğim. Fakat her tarife değişikliğinde hat sahibi annem olduğu için işlemlerim gereksiz olarak uzuyor.
Şimdi ben bu hattı üzerime devralmak istersem;
- Hat devir işlemi en kolay nerede halledilir? "Bu işlemi Türk Telekom'da iken, yapmayın" diye yazanlar olduğu için soruyorum.
- Hat devir işlemini faturasızda iken mi yapmak daha kolay?
- Türk Telekom faturasızda hat devir ücreti ne kadar? Daha önce Türk Telekom faturasızda bu işlemi yaptıran oldu mu?
- Diyelim ki, Türk Telekom'da önce faturasıza geçtim. Sonra hattımı faturasızda iken, başka operatöre taşıdım. Tekrar Türk Telekom'a dönmek istersem, başka operatörde bekleme sürem var mı?
- Daha önce buraya "İdeal Tarife" yazılmıştı. Başka operatöre geçtikten sonra, Türk Telekom'da bu tarifeye geçebiliyor muyum? Bu şekilde geçiş mümkünse, başka operatörde bekleme süresi var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 16 Eylül 2024; 16:1:14 >
-
Bimcell hattan, telekom faturasıza geçen oldumu. Telekom mh. ve magazaları bimcell tt altyapisi ve zaten faturasiz oldugu icin gecemezsin diyorlar.
Söyledikleri doğru olabilir. Bimcell TT altyapısını kullanıyor. O yüzden, sizin durumunuz başka operatörden geçiş olarak kabul edilmiyor, "içeriden geçiş" gibi kabul ediliyor.
Eğer Bimcell faturasızsa, TT içinde faturasızdan faturasıza geçemezsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X