Bana mesaj atmamışsınız göremedim. özel mesajınız kapalı nasıl iletişim kuracağım sizinle < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 18 Eylül 2024; 21:1:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (283. sayfa)
-
-
Fiyatı burdan yaz ki herkes görsün işine gelen pm atar zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forum kuralları gereği özel numara paylaşmak reklam yapmam yasak diye biliyorum.
Elimde boşta 2 turkcell faturasız hat var egm ye geçiş yaptırabiliyor musunuz
türktelekom faturasıza hatta geçirin 3 gün sonra yapalım
son derece güvenilir bir kullanıcı. Az önce bir adet hattımı geçiş yaptık kendisiyle. Teşekkür ediyorum
-
2 hattı daha bugün geçirdik teşekkürler
-
@ciddi0 hocam sayesinde sağ olsun hızlıca hallettik. teşekkürler bu pahalılıkta çok iyi oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 18 Eylül 2024; 23:59:21 > -
@ciddi0 bilgi alabilir miyim
-
EGM'nin hangi tarifesine geçiyorsunuz acaba?
Turkcell Büyük Festival 20 GB tarifesine geçmeyi düşünüyorum 235TL ödeyerek.
Daha mantıklı tarifeler var mı?
-
40 GB 2000 DK 1000 SMS 200 TL + 15 TL VERGİ
Gelecek senelerde emniyet tarifeleri devam edecek her zaman piyasa altında fiyatlanıyor
-
Özel mesaj atamıyorum size maalesef. Bilgi alabilir miyim sizden. slene1137@hotmail.com
@ciddi0 Özel mesaj yazmak istedim ama sistem hata veriyor, yazamadım, hasan_4741@hotmail.com ulaşabilirmisiniz.
-
@ciddi0 hocam merhaba burdan iletişime gecemezsek miskinsid@gmail.com adresinden ulaşıp bilgi verirmisiniz?
-
Hocam sizin hakkınız sınırsız mı EGM’de ?
Hocam pm gönderdim dönüş yapar mısın ?
-
Üstad size özel mesaj gönderdim, konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim. Saygılar...
Mesajlara tek tek yazamadım ama yakın zamanda tekrar başlayacağız. Yarın yada diğer gün
İşlemlere devam ediyoruz
40 gb 200 tl
Emniyet yeni 40 gb paketi ve diğerlerine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X