Atıl durumdaki hattıma çıkan teklif bu. Ayrıca konyasporcell nedir ? Hattı sıfır almıştım 9 ay önce yeni gördüm bunu 😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (285. sayfa)
-
-
-
En iyisi bence egm tarifesi temiz 40 gb 200 tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/konyasporcell-efsane-taraftar-paketi-12-gb
Bu pakete geçiş yapabiliyor muyuz git gel yaparak? Detaylar bölümünde kafam karıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevapladım şimdi
Hocam iyi günler kolay gelsin. Bir kaç sorum olacak müsait olduğunuzda cevaplayabilir misiniz?
Ben 10 gün önce Popüler Aşımsız 10 GB için %10 indirimle taahhüt verdim. Bende şimdi EGM tarifesine geçebilir miyim?
Hocam birde TT bayisi misiniz? EGM tarifesi için Sınırsız nasıl bu kadar referans verebiliyor sunuz? İleride bize ceza falan çıkar mı?
Hocam bende özel mesaj attım bakabilir misiniz?
-
Emniyet tarifesine geçmeyen kalmasın
Üstekki soru hakkında cevabınız nedir hocam? Ben de merak ediyorum.İleride problem yaşamayalım.
Referans sistemi herşey yasal
Faturalıdan faturasıza geçişte 80 tl ücret var deniliyordu.
Şimdi ben 5 eylülde vestelcelden tt tarifeliye geçtim.şimdi tarıfe bozup kontörlüye akabinde egm tarifeye geçsem.süreç nasıl işler ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yukarıda size yazdım ama görmediniz sanırım turkcell'deyim taahhütüm bitmesine bir ay var bana da yardımcı olur musunuz egm 20 GB için.. hangi yol izlemem gerekiyor
Özelden yazın hocam
Hocam denedim ama olmuyor özel mesaj kapalı diyor halbuki bana mesaj geliyor rica etsem yapmam gerekeni yazar mısınız
Merhaba, vestelcelldeydim. kapandıktan sonra TT Mobildeyim. haziran 2023 den iribaren taahhütsüzdü hattım. 96 TL öderken 347 TL yaptılar. EGM e geçebilirmiyim.
-
Ben de geçmek istiyorum nasıl yapabiliriz
65 gün var taahhüt bitmesine bu EGM geçebilirmiyiz acaba şimdiden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam.
Peki bu resimlerini paylaştıgınız teklifleri nereden görüyorsunuz?
Bende bunların hiç biri gözükmüyor.
-
Merhaba Bilgisayardan online işlemler den mobil de gözükmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sörms -- 24 Eylül 2024; 17:7:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X