Şimdi Ara

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.077
Cevap
114
Favori
317.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orada nerede görüyorsunuz peki?

Bende "Size özel tekliflerimiz kısmında hiç bir tarife gözükmüyor.

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)
  • ciddi0 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba.

Ben de EGM tarifesine gecmek istiyorum size ozel mesaj kutunuza mesaj attım ama isterseniz levent.demirtas77@gmail.com adresinden bana ulaşır mısınız lütfen?

Teşekkürler.

• levothekid L kullanıcısına yanıt
    Tarifelerin olduğu yerde faturalı geçiş özel teklifler yaziyor VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sörms kullanıcısına yanıt

Anlaşılan bu faturasız hatlara cıkıyor. Benimkisi zaten faturalıydı o yüzden bende görünmüyor.

Yine de ilginize çok teşekkür ederim.

• @ciddi0 hocama teşekkürler 4 hattın geçişini hızlıca halletti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rica etsem yıllık paketlere de bakabilir misiniz? Faturasızdasınız sanırım.

• - Faturasız geçip 1 ay beklemek lazım boşta tamam ama benim gibi en kötü 3-5 GB ve 500dk konuşma ihtiyacım için bu 1 ay içinde faturasızda nasıl bir makul yol izleyebilir?Ya da şöyle bir şey; mesela Turkcell faturalıya taşıyıp uygun bir pakete taaahhüt verip cayma bedeli olmaması için 1 ay dolmadan tekrar geri dönülebilir mi? Döndün diyelim bu sefer bu tarifeler egm ve uygun tarifeler sunulur mu?

- FATURALIDAN FATURASIZA veya tam tersi taşıma kuralları ve bedelleri nedir güncel olarak? Başkka operötöre geçtiğinde bekleme süreleri var mı hala? Bilen dostlar bir aydınlatın bu fakiri ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedxpros -- 24 Eylül 2024; 20:57:55 >
  • speedxpros S kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659

ilk sayfada işinize yarıcak bilgiler var

başka operatöre geçtiğinde bekleme süresi hiç olmadı

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim yönlendrime için 🙏🏻

bir dönem ben taşıdığım hat faturalıysa faturalıya, faturasızsa da faturasıza taşıyabiliyorsun sadece ve taşıdıktan sonra da değişim için bir süre beklemen gereken bir süre olduğuna dair bilgiye maruz kaldığımı hatırlıyorum, öyle kalmış bende nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedxpros -- 24 Eylül 2024; 21:35:4 >
  • speedxpros S kullanıcısına yanıt

Öyle birşey hiçbir zaman olmadı kim söylediyse sizi kandırmış yalan söylemiş VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) 

• @ciddi0 arkadaş ile 30dk içinde Faturalıdan faturasıza geçiş sonrası EGM30 tarifesine geçmiş oldum, sağ olsun....

• yeniceli2001 Y kullanıcısına yanıt
    Faturasiza geçiş yaptıktan sonra hiç beklemediniz mi? Normalde 30 gün bekleme yapılması gerekiyor diye yazılıp çiziliyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Prosödür öyle istedikleri zaman yapılabiliyor VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) 

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

direkt olarak geçti, belki işlem bitene dek 5-10 dakika kaldım.

• 5 eylülde vestelcelden tt nin faturalı tarifesine geçtim ,yarın tahahüt bozup kontörlü ye oradan da egm ye gecebilirmiyim.
    Mevcut tarifem 227 tl idi total.ekstra birşeyler çıkar mı ? 26 eylülde hesap kesimi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 25 Eylül 2024; 0:13:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ciddi0 kullanıcısına yanıt

Size mail attım üstadım mailde nickimide belirttim dönüş bekliyorum sizden

• Adınız ve numaranız görünüyor Fatura kesim tarihiniz 26 sı mı? Öyleyse 27 Eylülde kabul edin derim

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.