Şimdi Ara

VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.077
Cevap
114
Favori
317.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belge değil arkadaşlar sistemin açılması için hat sahibinin bilgileri

@passero @passero

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EGM tarifesine geçişi dün tamamladık. Faturalı ttkom hattı kullanıyordum, arayıp faturasıza geçtim yaklaşık 15 dakika sürdü. 80 tl gibi bir ücreti var, 60 tl de yıllık vergiden kalan 4 aylık kısmı son faturama yansıtacaklarmış. Faturasıza geçiş mesajı 5 dk içinde geldi. Sonra hat sahibinin ad soyad, kimlik no vs. @ciddi0 hocama yazdım 30 dk içinde geçiş oldu. Kendisine mail yoluyla ulaştım o benimle iletişime geçti whatsapp'tan. 450 tl işlem ücreti var sürecin sonunda. Kendisine teşekkür ediyorum

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Hat sahibi tc, baba adı, anne kızlık soyadı vs.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Attığınız linkte ilk sayfada yazan şu cümleyi anlamadım

Faturasız hatta geçtiğinizde Arama yapamayacaksınız Her yöne arama ücreti 3.12 TL normal Tl bakiyeniz 20 kuruş olduğundan
    Tl yüklemenizi istiyor .Müşteri hizmetlerine durumu anlatarak kendinize TL yüklemesini söyleyin

Kendimize tl nasıl yükleticez mh bunu nasıl yapacak yani?
    online tl yükleme işlemlerinde en az 200 tl var daha aşağı miktar nasıl yükleyebiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebrar21 E kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine arama yapamadığımı Faturasız hatta geçerken hediye tl yükleneceğini bu hediyeler ile arama yapılabileceği bilgisi verildi diyeceksiniz .

önce 200 Tl yükleyeceksiniz sonra Düşük miktar yükleme yapabilirsiniz .

Yada kendinize transfer yaptıracaksınız .

• passero P kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığınız bir hat ise hiçbirşey almanıza gerek yok. Konuşma, int. İçin yine tl yükleyip kullanılır ama çok harcar diye benim ikisi bir arada paket bulmam lazım aktif kullanıyorum çünkü, 1 ay idare etsin yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egm tarifesine @ciddi0 sayesinde sorunsuz şekilde geçiş sağlandım. Yarım saat içinde işlemi tamamladı kendisine teşekkürlerimi sunarım.

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl işlem yapabiliriz? Ben hala geçiş tarifesinde duruyorum şu an. Yukarıdaki mesajlar oldukça karmaşık geldi.

Şikayetiniz başarıyla iletilmiştir.Siz geçmeyin değerli bilgilerinizi almasınlar.  

Mesajınızı niye sildiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Referans ile tarifeye geçtim bugün süreci şöyle özetleyeyim. Müşteri temsilcisi ile konuştum. Müşteri temsilcisi normalde yeni hat, numara taşıma veya faturasızdan faturalıya geçişte yararlanabileceğimi söyledi.

Ben de o zaman faturalı hattan faturasıza geçiş yapmak istediğimi belirttim. Temsilci bana siz faturasıza geçmeden deneyin sistem bazen izin veriyor dedi. Ben de tamam o zaman diyerek telefonu kapattım.Sonra

6008'e referans olacak kişinin telefon numarasını gönderdim.Bana sms geldi referans basvurunuz alındı diye.

Karşıdaki kişiye de mesaj gitmiş. O da EVET 555 55 555 55 gibi yazıp benim numaramı onaylıyor. O Onay verince bana geçiş başvurunuz alınmıştır diye SMS geldi. Daha sonra 2-3 dakika içinde Başvurum referans olan kişinin tarifesi ile aynı olacak şekilde kabul edildi.

Daha sonra Söz yazıp 5555'e gönderdim. Gelen mesaja onay verip taahhüt işlemini tamamladım. Süreç bu şekilde işledi.

• miko01 kullanıcısına yanıt

Süreç senelerdir böyle zaten

sizin eski tarifeniz neydi ?

• vestelcelldi Süreç evet eskiden de böyleydi ama sistem karışmış bazılarına onay vermiyormuş olmazsa telekom bayisine gitmeniz gerekebiliyormuş

• mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt

Hocam Allah razı olsun. :)

• miko01 kullanıcısına yanıt

Kamu tarifesinde ise izin veriyordu .Muhtemelen geçiş tarifesine de izin veriyor

diğer tarifelere izin vermiyordu .

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

Arkadaş benim hattımıda 5 dakikada kamu tarifesine geçirdi. Teşekkür ederim.

• 26 Eylül'de faturasıza geçtim. Hiçbir paket vs satın almadım. 31 gün kadar böyle bekleyeceğim. Belki bu arada hattı üzerime devralırım veya belki Türk Telekom yıldızlı günler kampanyası yapar. Kimbilir?

Hiçbirisi olmazsa, 30 gün sonraki duruma göre hareket edeceğim.

• coco1912 C kullanıcısına yanıt

Ben silmedim çok merak ediyorsan adminlere sor niye silmişler

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.