Adınıza kayıtlı Başka Faturalı hat var mı? |
VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı) (289. sayfa)
-
-
Faturasıza geçtiğim hat bana kayıtlı değil. Üzerime kayıtlı olan diğer hattı başka bir tarifeye geçirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün faturasıza geçiş yaparken, bu soruyu ben de müşteri temsilcisine sordum. TL olarak yükleme yapılabileceği gibi, paket olarak da satın almanın mümkün olduğunu söyledi. Eğer TL olarak yükleme yaparsanız, internete girince yüklediğiniz tutar çok çabuk tükeniyormuş. O nedenle, paket satın almak daha mantıklıymış.
Şimdilik herhangi bir paket almadım. İnterneti ev wi fi ndan kullanıyorum.
Faturasız hatta geçtim, 80 tl hediye bakiye olarak yüklenecek arama yapabileceksiniz dedi mh ama yüklenmedi ve arama yapamıyorum. 200 tl atmak istemiyorum birilerini çaldıracak kadar arama yapabilseydim..1 gb wifi bonus gelmiş acaba hediye bakiye buna mı diyorlar? Hattımda sadece 0,20 krş var.
Başka şebekeden tt müşteri hizletleri nasıl aranır? Kendi numaramı tuşluyorum işlemler aradığınız numara üzerinden devam edecek diyor,tuşladığım numarayı işleme almıyor kısır döngüye giriyor. illa tt olan birinden mi aramam gerekli, kendim de arayamıyorum, canlı kimseye ulaşamadım sinir oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrar21 -- 27 Eylül 2024; 13:13:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartıyla alınabilen 28 günlük en düşük 250 tllik paket var onda da 500 mb int 1000 dk var, bakiye ile alınabilende 140 tllik paket var ama 200tl yüklemek lazım geri kalan ne olacak, o zaman faturalıya geçişte alabiliyor muyuz bu ücreti geri?
Taahhüt süresi dolan 2. hattımızında @ciddi0 yardımıyla egm tarifesine geçişi yapıldı. Tekrardan teşekkürler.
Başka hat olsaydı paket çıkıyordu .
-
Geçmiş mesajları okuyun neden arama yapamadığınızı anlarsınız
-
Hattını taşırsan yada Faturalıya geçersen ibana alabilirsiniz .
Yada Faturalıda faturandan düşer
-
Bende her şey dahil paketlerde bunlar çıkıyor. Daha da var ama fiyatları yüksek. Evinizde internet varsa, interneti wi fi olarak kullanın. Ev internetinden bağlanıp, bunlardan birini alın.
Benim hattaki bakiye de şu anda 0,20 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 27 Eylül 2024; 14:59:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Faturalıda Faturasıza geçtiyseniz Hediye TL nizi web online işlemlerden görebilirsiniz
20gb ile şahane fırsat
Taşınmada geliyor anlaşılan
Bende hediye TL yok, ya da ben göremedim.
Evde wifi var çok dert etmiyorum onu, konuşma daha önemli benim için. Aynı paketler çıkıyor bende de, 140lık olan beni idare eder 1 ay artık. Size hediye 1 gb geldi mi?
Faturalıdan Faturasıza geçtiysen Harcamadıysan vardır .
webonline işlemlerden görebilirsin
-
Web online da da 0,20 görünüyor, başka bir sekmesi mi var hediyenin?
Şu sizdeki şahane fırsat 6gb iyimiş ama bizde çıkmıyor, sms ile başvuru yapılmaz mı?
Tarayıcıdan online işlemlere bakınca gördüm başka paketler de çıkıyor ama fiyatlar çok yüksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrar21 -- 27 Eylül 2024; 15:36:19 >
Burada görünür
-
-
Yoksa bitirmediyseniz
müşteri hizmetlerine sorun geçişteki 79.80TL Nerede diye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X