Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ¯\_(ツ)_/¯

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SutluCikolata -- 12 Nisan 2016; 2:21:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SutluCikolata

Daha okul açılalı bir hafta oldu, pek bir tecrübem olmadı o yüzden. İlerde daha fazlasını söylemeyi umuyorum.

Üniversite gayet güzel gözüküyor. Kütüphanesi büyük olmasada yeterli. Yemekler 1.75 lira, güzel ve doyurucu. Etraf yeşillik dolu. Spor kompleksi çok ilgi görüyormuş. Hocanın birinin dediğine göre 40000 kişilik yeni sahada yapılacakmış. Tam sayısını bilmiyorum ama ya 35 yada 70 tane filan öğrenci kulubü olması lazım. Dağcılık, yelken, fantastik edebiyat gibi değişik değişik aktif kulupler var. Bir de üniversitenin "Ravens" adında bir amerikan futbol takımı var.

Hocalar iyi gibi duruyor. Sınıf 31 kişi. Çoğu ders düz bir sınıfta işleniyor. 2 tanede laboratuvar var. Bu hafta gireceğiz. Zootekni üniversitesinin hayvan çiftlikleri var. İleriki dönemlerde kullanacakmışız. Vet. fakültesine ayrı bina yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum.

Universite merkez ilçede bulunuyor ama merkezden 8 kilometre civarı uzaklıkta. Üniversitenin yanında Değirmenaltı mahallesi var. Oturanların büyük bir çoğunluğu öğrenci. Burada evler genellikle eski ve fahiş. Çeşitli özel yurtlar ve özel öğrenci apartları var, bunlarda pahalı. Üniversite ile merkez arasında hürriyet mahallesi var, ben orada kalıyorum. Burada da kiralar gayet pahalı. Ama evler daha yeni, sokakları düzenli ve geniş. Tekirdağ merkez hakkında bilgim yok. Yerine göre evler çok daha ucuz olabiliyormuş diye duydum. Ayrıca kyk yurduda var ama kapasitesini bilmiyorum. Birde eğer dişi isen kampüsün içinde 2 tane kız yurdu var gayet güzel.

Tekirdağ gayet sessiz, sakin bir şehir. Bisiklet sürmeyede gayet elverişli, eğer merakın var ise. Sosyal ortamı, gece hayatını filan hiç bilmiyorum. Ama hiç olmasa bile zaten İstanbula çok yakın. Eğer İstanbul'dan geliyor isen (benim gibi) bu çok büyük bir artı. İstediğin zaman gidip gelebilirsin. Ki sürekli servisler bile var, Tekirdağ-İstanbul arası.

Tekirdağ'a da Nkü'ye de gayet yeniyim. Bilgim oldukça yazarım.

cok tesekkur ederim kismetse seneye bende ordayim :)) gelismeleri bekliyoruz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• popesko anatomi atlası alanınız var mı ?
  • Arkadaşlar veteriner fakültesine DGS ile geçenler kaçıncı sınıftan başlıyor? Yaşım biraz ilerledi ama içimde kaldı bu veterinerlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dobermanım

popesko anatomi atlası alanınız var mı ?

Toplu olarak aldık, 120 lira tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defansın bel kemiği

Arkadaşlar veteriner fakültesine DGS ile geçenler kaçıncı sınıftan başlıyor? Yaşım biraz ilerledi ama içimde kaldı bu veterinerlik.

artık dgs ile gelip 3ten devam edilemiyormuş 1 den başlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PartizanMLKM

quote:

faydası varmı peki ? parasına değiyormu topluca derken nobelden toplu siparişmi verdiniz?
  • Beyler Istanbul'da yaşadığım için Istanbul Ünivertsitesi'ni istiyorum kesin girerim ama üni guzel mi onu bilmiyorum zaten hayvanları ve biyolojiyi seviyorum bolumum zor olması sıkıntı yaşatmaz kazanacağım parada umrumda degil petler ile çalışmak istiyorum tavsiyesi olan var mı ?

• Beyler birinci sınıf hangi konuyla başlıyo,anatomidir falan filan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcanylcn

Beyler birinci sınıf hangi konuyla başlıyo,anatomidir falan filan?

Örnek ders programı:http://www.uludag.edu.tr/Bologna/dereceler/dt/33/dl/tr/b/23/p/76
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknTs

Beyler Istanbul'da yaşadığım için Istanbul Ünivertsitesi'ni istiyorum kesin girerim ama üni guzel mi onu bilmiyorum zaten hayvanları ve biyolojiyi seviyorum bolumum zor olması sıkıntı yaşatmaz kazanacağım parada umrumda degil petler ile çalışmak istiyorum tavsiyesi olan var mı ?

Türkiye'de açılan 2. veteriner fakültesi ve senelik (pet bakımından) en fazla vaka gelen üniversite, pet alanında kesinlikle bir numara diyebilirim.
  • Herşeyi geçtim de biz bu anatomi labının kokusuna nasıl alışcaz

• quote:

quote:

quote:

faydası varmı peki ? parasına değiyormu topluca derken nobelden toplu siparişmi verdiniz?

Bir süredir girmiyordum, şimdi gördüm.

Bu anatomi atlasının yararını şu an çok göreceğimi zannetmiyorum. Atlas çok detaylı ama biz daha yeni yeni giriş yapıyoruz. Ama meslek hayatında bile hatırlamak açısından yararlı olabilir. Elinin altında bir kaynak oluyor sonuçta.

Topluca getirtme işini araştırma görevlisi halletti sağolsun. İsim yazdırdık, koli koli geldi, parayı verip aldık. Nobel'den alındı tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SutluCikolata

Daha okul açılalı bir hafta oldu, pek bir tecrübem olmadı o yüzden. İlerde daha fazlasını söylemeyi umuyorum.

Üniversite gayet güzel gözüküyor. Kütüphanesi büyük olmasada yeterli. Yemekler 1.75 lira, güzel ve doyurucu. Etraf yeşillik dolu. Spor kompleksi çok ilgi görüyormuş. Hocanın birinin dediğine göre 40000 kişilik yeni sahada yapılacakmış. Tam sayısını bilmiyorum ama ya 35 yada 70 tane filan öğrenci kulubü olması lazım. Dağcılık, yelken, fantastik edebiyat gibi değişik değişik aktif kulupler var. Bir de üniversitenin "Ravens" adında bir amerikan futbol takımı var.

Hocalar iyi gibi duruyor. Sınıf 31 kişi. Çoğu ders düz bir sınıfta işleniyor. 2 tanede laboratuvar var. Bu hafta gireceğiz. Zootekni üniversitesinin hayvan çiftlikleri var. İleriki dönemlerde kullanacakmışız. Vet. fakültesine ayrı bina yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum.

Universite merkez ilçede bulunuyor ama merkezden 8 kilometre civarı uzaklıkta. Üniversitenin yanında Değirmenaltı mahallesi var. Oturanların büyük bir çoğunluğu öğrenci. Burada evler genellikle eski ve fahiş. Çeşitli özel yurtlar ve özel öğrenci apartları var, bunlarda pahalı. Üniversite ile merkez arasında hürriyet mahallesi var, ben orada kalıyorum. Burada da kiralar gayet pahalı. Ama evler daha yeni, sokakları düzenli ve geniş. Tekirdağ merkez hakkında bilgim yok. Yerine göre evler çok daha ucuz olabiliyormuş diye duydum. Ayrıca kyk yurduda var ama kapasitesini bilmiyorum. Birde eğer dişi isen kampüsün içinde 2 tane kız yurdu var gayet güzel.

Tekirdağ gayet sessiz, sakin bir şehir. Bisiklet sürmeyede gayet elverişli, eğer merakın var ise. Sosyal ortamı, gece hayatını filan hiç bilmiyorum. Ama hiç olmasa bile zaten İstanbula çok yakın. Eğer İstanbul'dan geliyor isen (benim gibi) bu çok büyük bir artı. İstediğin zaman gidip gelebilirsin. Ki sürekli servisler bile var, Tekirdağ-İstanbul arası.

Tekirdağ'a da Nkü'ye de gayet yeniyim. Bilgim oldukça yazarım.

yeni bilgiler bekliyoruz nasıldı hocam

• Gençler rica etsem herkes okulundaki ilk günü yazabilirmi ortam nasıldı neler yasadınız uzun uzun herkes yazsa hem muhabbet olur hemde konu canlanır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir süredir girmiyordum, şimdi gördüm.

Bu anatomi atlasının yararını şu an çok göreceğimi zannetmiyorum. Atlas çok detaylı ama biz daha yeni yeni giriş yapıyoruz. Ama meslek hayatında bile hatırlamak açısından yararlı olabilir. Elinin altında bir kaynak oluyor sonuçta.

Topluca getirtme işini araştırma görevlisi halletti sağolsun. İsim yazdırdık, koli koli geldi, parayı verip aldık. Nobel'den alındı tabi.

teşekkürler bilgiler için

• Veteriner fakültesinde kendimizi nasıl geliştiririz hocalar diyor kendinizi geliştirin farkınız olsun ancak nasıl geliştiriceğimi çözemedim
  • Spor yap :D

Edit: Şaka bir yana, boş zamanlarında mesleğinle alakalı ilgi duyduğun bir alanda vaktini değerlendirebilirsin. Aynı şekilde boş zamanlarında yerli ve yabancı kaynaklardan mesleğimizle ilgili yaşanan gelişmeleri takip edebilir, makaleleri okuyabilirsin. İngilizce bilmiyorsan, öğrenmeye başlayabilir şayet biliyorsan başka bir yabancı dili öğrenmeye başlayabilirsin. Aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fl4ming0 -- 12 Ekim 2014; 16:42:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Spor yap :D

Edit: Şaka bir yana, boş zamanlarında mesleğinle alakalı ilgi duyduğun bir alanda vaktini değerlendirebilirsin. Aynı şekilde boş zamanlarında yerli ve yabancı kaynaklardan mesleğimizle ilgili yaşanan gelişmeleri takip edebilir, makaleleri okuyabilirsin. İngilizce bilmiyorsan, öğrenmeye başlayabilir şayet biliyorsan başka bir yabancı dili öğrenmeye başlayabilirsin. Aklıma gelenler bunlar.

aynen bende yabancı dil konusunda kendimi geliştiriyim diyorum ama derslerden fırsat kaldığında yabancı dizi günlük yaşamda kullanılan sözcuk kalıpları falan ezberlemeye çelışıorum ne kadar doğrudur bilemem bu yol tabi :)
  • Seviyenizin ne olduğunu bilmiyorum ama kendinizi buradan geliştirebilirsiniz:http://miniversite.org/Default.aspx
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.