Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk once bi sinava gir,sonra ikisinede puanin yeterse dusunursun.git ders calis zamanini oldurme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatomiden kaldim.hoca kaslari bitirmisti.biz daha kemikleri yeni bitirmistik.hoca az oldugu icin yazili sinav yaptilar ve zordu.yarisi kasti zaten 50 puan ordan gitti.bide fizik.bombaydi ondanda kaldim buyuk ihtimalle.

• arkadaşlar ben üniversite sınavına hazırlanıyorum istanbul üniversitesi istiyorum büyük ihtimallede gidebilecek puan alabirim fakat benim merak ettiğim şey ben kazandım diyelim fakat olmuyo ne kedi köpek ne büyük baş yapamıcak duruma gelirsem devlette bu veteriner ne işle meşgul oluyor çok merak ediyorum hçbir yerdede bulamadım bana bi yardımcı olun kafam çok karşık birde endüstri müh. var aklımda kafam feci karışık durumda mativasyonumda düşmüş durumda acil bi yardımcı olurmusunz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meissner

quote:

Orijinalden alıntı: VET'adaY

erciyes veya 19 mayıs veterinerlikte okuyan varmı.bide seneye puanlar düşermi...

19 Mayıs Üni'de okuyorum :) 3.sınıf

şuan yerden mi yazıyorum bilmiyorum ama 19 mayısta okuyan birini arıyodum samsunda geçme notu hazırlık sınavı ve yerleşim ulaşım hakkında bilgi edinmek istiyorum ayrıca binicilik klübünüz mevcutmu

• Vizeler yaktı yeminle

• kadir5434 K kullanıcısına yanıt
    Gerçekten veteriner hekim olmak istiyor musun? öncelikle buna karar ver kardeşim dersler tıp kadar ağır anatomi vs... ezber isteyen bir bölüm sürekli ezber yapacaksın kendine sor mühendislik mi veteriner hekim mi olmalıyım diye önce sonra ona göre hedef çiz kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcanylcn

Kirikkale universitesini yazicam buyuk ihtimalle namik kemale puanim yetmiyo.

Namık kemal yeni açıldı Kırıkkaleyi yaz bence
  • sosyal şartları iyi olan yani tam öğrencnin oluyabilcegi sehirler diyebilcrgin yerler hakkında sıralama yapsanız sıralama nasıl olurdu (sadece veteriner fak)

• quote:

Orijinalden alıntı: cliffingitarı

sosyal şartları iyi olan yani tam öğrencnin oluyabilcegi sehirler diyebilcrgin yerler hakkında sıralama yapsanız sıralama nasıl olurdu (sadece veteriner fak)

kendi görüşüm;
    bursa
    istanbul
    ankara
    samsun
    aydın
    .
    .
    .
    .
  • kirikkale yi yazmayin.hicbisey yok.bursa-istanbul-ankara disinda puaniniz yetmiyosa yazmanizi tavsiye etmem.

• hocam tekirdağ namık kemal üniversitesi hakkında görüşünüz neler

• Özellikle Veteriner Fakültesi yazmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem EAEVE (European Association of Establishments for Veterinary] ye tam üye okulları yazmanızdır Türkiye'de 2014 yılında EAEVE ye tam üye 4 adet fakülte bulunmaktadır. Okulun teknik donanımı laboratuvar, amaliyathane, gelen hasta sayısı, hoca sayısı gibi koşulları değerlendiren bu kuruma tam üye okullarda eğitim kalitesi bariz daha iyidir.
  • Ygs Denemelerde 60 65 net yapiyom biyoloji ve kimyam iyi bursayi tuttura bilirmiyim

• furkan0761 kullanıcısına yanıt
    iş lysde bitiyor ygsde biyoloji kimyanın yanında türkçeyide iyi yapıp lysdede aynı şekilde biyoloji kimyayı iyi yaparsan gelir
  • Arkadaslar açıkögretimden veteriner olabilirmiyim bilgisi olam yazabilirmi bide ygs lys de açıkögretimden girince diploma puanı kaç geliyor acil yazarsanız lütfeen

• cliffingitarı kullanıcısına yanıt
    Öncelikle veteriner hekim deniyor, açıköğretim Fakültesi felan yok ama önlisans bölümleri var ordan tekniker olunuyor google yaparsan daha iyi sonuçlar alırsın

• istanbul üniversitesinde derslerin transkriptleri lazım okuyan arkadaş var mı aramızda ? çok çok önemli ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Öncelikle veteriner hekim deniyor, açıköğretim Fakültesi felan yok ama önlisans bölümleri var ordan tekniker olunuyor google yaparsan daha iyi sonuçlar alırsın

ilk olarak tesekkur ederim yanıtladıgın için yani veteriner fakultesi uludağ okumak istiyorum açıkögretimden o fakultede okuyamazmıyım tekrar tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: cliffingitarı

quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

ilk olarak tesekkur ederim yanıtladıgın için yani veteriner fakultesi uludağ okumak istiyorum açıkögretimden o fakultede okuyamazmıyım tekrar tesekkurler

Veteriner Fakültesi bölüm olarak uygulama yoğunluğu olan bi bölümdür sadece ilk dönem 10a yakın uygulama dersi olur ki eğitim yada ders uygulamada öğrenilir onun için açıköğretim bi seçenek yok hastayı uzaktan tedavi etmek ne kadar akıl karı değilse açıköğretim veteriner Fakültesi o kadar mantıksız Ha heryere açıyorlar bakalım ne olacaksa elimizde ki hocalar birer birer gidiyor onlar zaten zayıf bizde zayıflıyoruz kaliteli hekim nadir çıkmaya başlayacak yakın fen edebiyat sanıyorlar da....

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.