Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uludağ'da 2. yarıyıl için hangi seçmeli dersi seçebiliriz? tavsiye verebilecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoriorInvictus

uludağ'da 2. yarıyıl için hangi seçmeli dersi seçebiliriz? tavsiye verebilecek olan var mı ?

Ayfer hocanın verdiği derslerden birini al türk sanat müziğine giriş veya müzik kültürüne giriş hangisini veriyorsa onu al.Derse gitmezsin sınavdan önce de ne soracağını söyler rahat rahat geçersin.Ayfer hoca yoksa teatral eskrim veya normal eskrim al onlar da rahat devamsızlığı sorun etmez.
  • Söyle üstün körü yazıları okudum okulun çok zor olduğundan bahsedilmiş.Bence çok abartılmış anatomi dışındaki tüm dersleri sınav gecesi çalışarak bile geçebilirsiniz.Uygulaması olan derslerin uygulamalarına girin derste ne yaptığınızı anlayın o bile yeter geçmeniz için.Çoğu dersin hocası her sene 20-30 puanlık aynı soruyu sorar üst sınıflara sorup öğrenin ufak tüyolarla rahat rahat geçersiniz bölümü.

Diğer bölümlerle kıyaslarsanız bölüm çok zor ama onun dışında az gayretle bile geçilebilir.Uludağ da okuyorum durum böyle diğer fakültelerde de çok farklı olduğunu sanmıyorum.Okulun en kötü yanı vize zamanlarında tatil olmaması diğer fakültelerde sınav haftası ders olmuyor sınava girip gidiyorlar.Bizde sınav sayısı çok olduğu için 3 haftaya yayıyorlar sınavları normal ders işleniyor sınav saati sınava girip tekrar derse devam edilıyor çok sinir bozucu bir durum yıllardır alışamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzgibilimonata -- 3 Şubat 2015; 12:45:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

quote:

uludağ'da 2. yarıyıl için hangi seçmeli dersi seçebiliriz? tavsiye verebilecek olan var mı ?

Ayfer hocanın verdiği derslerden birini al türk sanat müziğine giriş veya müzik kültürüne giriş hangisini veriyorsa onu al.Derse gitmezsin sınavdan önce de ne soracağını söyler rahat rahat geçersin.Ayfer hoca yoksa teatral eskrim veya normal eskrim al onlar da rahat devamsızlığı sorun etmez.

teşekkür ederim.
  • Kolay geçmek için değil de size birşey katacak bir seçmeli seçin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Kolay geçmek için değil de size birşey katacak bir seçmeli seçin

mesela hangisi ?http://www.uludag.edu.tr/Bologna/dereceler/dt/33/dl/tr/b/23/p/76#2smst
    bilmediğim için soruyorum.
    mesela gelmeden önce mesleki yabancı dil seçerim diyordum ama katkının yanında o dersten geçebilecek miyim diye de bakıyor insan .

• quote:

quote:

Kolay geçmek için değil de size birşey katacak bir seçmeli seçin

mesela hangisi ?http://www.uludag.edu.tr/Bologna/dereceler/dt/33/dl/tr/b/23/p/76#2smst
    bilmediğim için soruyorum.
    mesela gelmeden önce mesleki yabancı dil seçerim diyordum ama katkının yanında o dersten geçebilecek miyim diye de bakıyor insan .

Benim zamanımda o sportif ve sanatsal seçmeliler yoktu onlardan seçebilirsin tabi... Genel işletme girişimcilik gibi dersler sıkıntı yaratabiliyor.

• anladım. peki denetimli çalışma listeleri ne zaman çıkar, pazartesi günü gitsem dolar mı liste?
  • quote:

anladım. peki denetimli çalışma listeleri ne zaman çıkar, pazartesi günü gitsem dolar mı liste?

Şu anda çıkmıştır, yoklama alınmayan dersleri doldurmuşlardır
  • arkadailar merhaba bu yıl sınava giricem ve bütün tercihlerimi veteriner fakültelerine yazıcam hayvanları ve biyolojiyi çok severim 60-80 net arası yapıyorum okuldanda 40 puan gelicek hangi fakültelere girebilirim ve hangi fakülteleri tercih etmeliyim
  • Aydın in eğitim i nasıl? selcuk tan geçmeyi düşünüyorum. (2. Sınıfım )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa uludag ankara bunlari kazaniyosaniz gitmeyi dusunun.ciddi anlamda surekli ders calismayi gerektiren bi bolum.onun disinda buyuk sehirdeyseniz sosyalseniz digerlerini dusunmeyin.hee herkesin kendine gore okulu guzel ama hayal ettiginiz gibi olmaz.bidaha hazirlanin yatay gecis zor.Biz mezun olana kadar ortalik mezun dolucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumak istiyorum ama veteriner hekim kitaplarının fiyatı anatomi olduğundan çok mu pahalı? 200e falan var internette baktımda çok gerek var mı kitaplara ayrıca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagetane Hiruko

okumak istiyorum ama veteriner hekim kitaplarının fiyatı anatomi olduğundan çok mu pahalı? 200e falan var internette baktımda çok gerek var mı kitaplara ayrıca?

İyi kitaplar pahalı, yabancı kaynak çevirileri özellikle. Ama ilerde hepsine ihtiyaç olacağını garanti ederim, keşke 2bin liram olsa da 20-30 tane bir anda alabilsem. 3 ayda bir anca alınıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kagetane Hiruko

okumak istiyorum ama veteriner hekim kitaplarının fiyatı anatomi olduğundan çok mu pahalı? 200e falan var internette baktımda çok gerek var mı kitaplara ayrıca?

İyi kitaplar pahalı, yabancı kaynak çevirileri özellikle. Ama ilerde hepsine ihtiyaç olacağını garanti ederim, keşke 2bin liram olsa da 20-30 tane bir anda alabilsem. 3 ayda bir anca alınıyor

alamazsan bitirememe gibi bir durumumuz var mı? hocanın anlattığı yeri kaçırdık diyelim nerden çalışacaz?
  • Kitabına göre değişir anatomi yanılmıyorsam Popescu atlası 220 felan dı Ankara kitabı 60 Bursa kitabı 20 liraydı bizde yabancı olunca fiyat Değişiyor baya dukes fizyoloji 100₺ Ahmet noyanın fizyoloji kitabı 40₺ genel patoloji Konya kitabı 25₺ yabancı kaynak vardı İngilizce o da 500 felan

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Kitabına göre değişir anatomi yanılmıyorsam Popescu atlası 220 felan dı Ankara kitabı 60 Bursa kitabı 20 liraydı bizde yabancı olunca fiyat Değişiyor baya dukes fizyoloji 100₺ Ahmet noyanın fizyoloji kitabı 40₺ genel patoloji Konya kitabı 25₺ yabancı kaynak vardı İngilizce o da 500 felan

peki staj görüyor muyuz ileriki senelerde tecrübe edinmek için çalışmak gibi? hangi seneden başlıyor ve ne kadar alıyorlar pahalıymış baya.
  • Staj resmi olarak bizde yada yanlış hatırlamıyorsam dekanlar Toplantısında 3. Sınıfta kaldırıldı sadece 4 te 20 iş günü staj 5. Sınıf intörnlükte ise bi sene staj hasta bakılıyor Tecrübe her yerde kazanılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Staj resmi olarak bizde yada yanlış hatırlamıyorsam dekanlar Toplantısında 3. Sınıfta kaldırıldı sadece 4 te 20 iş günü staj 5. Sınıf intörnlükte ise bi sene staj hasta bakılıyor Tecrübe her yerde kazanılabilir

peki siz nerede okuyorsunuz ve kaçıncı sınıfsınız? memnun musunuz bölümünüzden? iyi karar vermek istiyorum soru sorabileceğim tek yer burası.
  • Malatyalıyım Şanlıurfa'da okuyorum 2. zaten isteyerek yazdım okulumdan ve bölümümden üstüne hocalarımızdan gayet memnunum herşey bizim lehimize egoist tavırlı hocamız yok diğer yerlede anlatıldığı gibi

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.