Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hei. Birçok noktaya değinmiş zaten ders konusu biraz sıkıntı sınavlara okul başlar 2 hafta sonra ders Çalışmaya başlarız sınavda Çokta başarılı olmayız
    Ders konusu boru işte ha üniversite rahat ama çok ders çalışıyoruz çalışmayıp geçende çok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekirdağ namık kemal de ki veterinerlik fakültesi hakkında bilgi sahibi olan var mı ???
  • Türkiye'de 5 yıllık veterinerlik öğremini bitirip, Avrupa'ya giden var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Türkiye'de 5 yıllık veterinerlik öğremini bitirip, Avrupa'ya giden var mı arkadaşlar?

Soruyu biraz açar mısın? Doktora mı? Yüksek Lisans mı? Araştırma mı? Kongre, eğitim vs mi? Yoksa orada çalışmak için mi? Örneğin almanya mı, UK mi, diğer avrupa ülkeleri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Türkiye'de 5 yıllık veterinerlik öğremini bitirip, Avrupa'ya giden var mı arkadaşlar?

Soruyu biraz açar mısın? Doktora mı? Yüksek Lisans mı? Araştırma mı? Kongre, eğitim vs mi? Yoksa orada çalışmak için mi? Örneğin almanya mı, UK mi, diğer avrupa ülkeleri mi?

Genel anlamıyla sormuştum aslında. Amerika'da yüksek lisansa benzer bir eğitim yapıldığını, bunun için sınava girildiğini biliyorum. Örneğin TR'den mezun olup, AB ülkelerinde çalışıp , orada mesleğimizi yapabilir miyiz?

Açıkçası idealist bir Veteriner Hekim olmak istiyorum, ülkede kalıp, büyük baş hayvanlara küpe takıp evrak işi yapmak bana göre değil.

• sa arkadaşlar ben de seneye uludağ vet fakültesi istiyorum ama sıkıntı iş açısından acaba nerelerde çalışabilirim ama basit iş yapmak istemiyorum belediyelerde çalışmak gibi tavsiye edermisimiz
  • Arkadaşlar bu yıl puanlar düşer mi ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • Ygs-2 de 102 k yım.Yüksek ihtimalle Ankara tutucak.İlk senenin zorluğu hakkında bilgi verir misiniz biraz.
  • whiisspeer kullanıcısına yanıt
    pek değişmez
  • Geçen sene tüm vet fakülteleri tutmasına rağmen gitmedim bazı sebeplerden dolayı, şimdi ygs geçen seneden daha iyi geldi 28bin, veterinerler ve veteriner adayları olarak lütfen bana biraz tavsiye verin, hayvanları çok seven biri olduğumu da göz önünde bulundurarak. Aklım karışık çünkü kafamda başka meslek yok

• Veteriner hekim ol o zaman
  • İstatistikle genetikten kaldim galiba sizde durumlar nasil?

• Onurcanylcn O kullanıcısına yanıt
    istatistiğin allah belasını versin ne zorlukla geçtim ya geçen sene
    genetik kolaydı
  • Ben bu sene ankara üniversitesi vetrinerlik fakültesini istiyorum hayvanlarla aram iyi hatta fazla iyi ama merak ettiğim böcek yılan sürüngen felan bu tarz hayvanlar üstünde otopsi yapılıyormu okulda yada ameliyatı felan teknik olarak uygulatıyorlarmı şimdiden teşekkürler
  • Beyler fizyopatoloji alan var mı ya
  • Arkadaşlar lys çalışmaları nasıl gidiyo hedefler nasıl bu sene veterinerlik yazcaklar daha az heralde :D
  • Bu sene girmeyi düşünüyorum, bölümün zorluğu nasıl 1.sınıflar? İstanbul ünide okuyan varsa benle irtibata geçerse çok memnun olurum ayrıca

• Merhaba arkadaşlar ygs sıralamam umduğumdan düşük geldi.İstediğim üniversite olmazsa farklı üniversiteye geçip yatay geçiş hakkımız varmı varsa kıstasları nelerdir bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yebaef

Merhaba arkadaşlar ygs sıralamam umduğumdan düşük geldi.İstediğim üniversite olmazsa farklı üniversiteye geçip yatay geçiş hakkımız varmı varsa kıstasları nelerdir bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Bunu bende merak ediyorum.Ankara üniversitesi veteriner fakültesine yatay geçiş için ne gerekiyor?
  • yukarı
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.