Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Veterinerlikte üniversitenin bir önemi varmı Ankara olmazsa Aydın veya başka bir yer düşünüyorumda
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    Üniversite imkanları uygulamaları doğrultusunda önemli tabiki ama üniversiteden önemli olan sizin kendinizi nasıl geliştirdiğiniz sonuçta Veterine fakülteleri arasında uçurum fark yok puan açısından şunu söylemek isterim fırat yüzüncü yıl kafkas veteriner fakülteleri de gayet iyi konularında ama daha da önemlisi sizin ne kadar donandığınızdır
    ingilizce bilmeden herhangi bi sosyal aktivite olmadan okulda boş bi diploma ile mezun olursanız özel sektör bakmıyor yüzünüze
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
    sorularınız her türlü sıkıntılarınız bölümle ilgili her zaman bi pm kadar uzağım
  • Arkadaslar bende fıratta okuyorum 1. sınıftayım yeni tercih yapıcak arkadaşlara önerim sadece hayvanları sevmek yeterli değil maalesef bu bölüm . yeri geldimi en pis ortama giricek en ağır lafları işiticeksinz meslekte ben daha önceden 2 yıl iş tecrübem olduğundan bunları rahatlıkla söyleyebiliyorum . toplumda pek saygı duyulan bir meslek te değil açıkçası baytar diye dalga geçip siz hayvana kolunuzu sokuyormussunuz falan diye laf yapıcaklar ancak mesleği gerçekten istiyorsanız bunların hiç bir önemi yok bilmiyorlarki sadece hayvan sağlığı ile alakalı bir bölüm değil asıl insan sağlığı ilede doğrudan alakalı bir bölüm...

fakülteye gelicek olursak dersler gerçekten ağır ben şuan 3 tane tıp öğrencisiyle aynı odada kalıyorum inanın onların çalıştığının 2 katı çalışıyorum.

bir arkadaşımız üniversitenin önemi var mı demiş ben fırattayım çok kaliteli bir eğitim alıyorum dersime giren hocalarımın hepsi profosor ve alanlarında gerçekten basarılı hocalar sadece genetik dersime doçent giriyor. vet. hek. deontoloji ve etik dersime bile türkiyede sayılı bulunan vet. deontoloji profosoru girdi. türkiyedeki vet. fak. lar sıralandığında 1. ankara 2. bursa .3 konya 4.fırat 5. istanbul diyebilirim bunu neye göre sıraladım eaeve denilen bir kurum var bu kuruma akredite fakülteler bazında sıraldığımızda bu şekilde oluyor he bu demek değilki diğer fakülteler kötü alakası yok hemen hemen aynı hepsi okutulan kitağlar falanda pek değişmez.. fırat konya daha çok büyükbas ağırlıklıdır bursa ankara istanbulda pet alanında da daha iyi geliştirirsiniz kendinizi.

yukarda bir arkadaşın dediği de doğru boş bir şekilde mezun olmamak lazım . şehir oldukça önemli bu konuda

yatay geçiş ile ilgili bir soru vardı yatay geçiş hayali ile gelen bir çok öğrenci var bende o hayalle geldim istanbulluyum ve memleketimde pkumak istiyorum bu nedenle yatay geçiş için çok fazla derecede çalışıyorum suanda 1.dönem ganom 3.45 bu dönemde biyoistaatistik gibi lanet bir dersi verebilirsem 3.75 gelicek ve istanbula basvurumu yapıcam hayırlısıyla....

• istanbul ünide okuyan arkadaş varsa pm ile ulaşabilirmi ders kredileri hakkında bilgi almam lazımda
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Tekrar sağol zaten bu konuyu açmış olman bile yeterli aklımdaki çoğu soruların cevabını buldum bu konuda
  • KASAPVET K kullanıcısına yanıt
    Eğitimi iyi ise neden puanı o kadar düşük en son giren 150k imiş doğu anadoluda olmasıyla alakalı herhalde
    doğuda olduğundan kaynaklanıyor batıda olsa puanı en yuksekler arasında olur . ilk kurulan veteriner fakültesi fırat üniversitesi bununda eğitim açısından avantajları var düzeni ve uygulama alanları oldukça geniş . yanlış anlaşılmasın ben kendim okuduğum için mübala falan yapmıyorum bende geçiş yapmak istiyorum istanbula ama nedeni aile yanında okumak istemem ve pet alanında kendimi geliştirmek istemem
    Tamame doğu ile alakalı ve elazığ ile alakalı Fırat veteriner Türkiyenin en iyilerindendir 60 tane profesör var şehir yönü pek iyi değil ama fırat vet gayet güzel yalnız ne yardımcı doçentler var ki profesör den iyi eave konusunda arkadaş haklı ben unutmuşum
    http://www.veterinerhekim.net/default.asp?Id=622
    bu siteye göre sizin üniversite ikinci oluyor ama zaten senın anlattıgına göre ilk 1-2 olması gerekti keşke doğuda olmasaymış o zaman Ankara yıda sollardı belki
    bize okulda söylenen o şekiildeydi yanlışım varsa affola :) batıda olsaydı ben bu fakültede olamazdım böylesi daha iyi puanımızın yettiği yerlerde de iyi fakülteler olmalı sonuçta ama tercih yapıcak arkadaslar sehir gerçekten de kötü
    Yazmıyıcam üniversitelere listesine ekledim eyvallah
  • İstanbul 1. sınıftayım. Soruna hala cevap alamadıysan burada açıktan yaz, belki başkasının da işine yarar.
  • İstanbul Üniversitesi Veteriner Hekimlik Bölümü Okuyan Arkadaşlarla irtibat kurmam gerekiyor bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba?
  • PartizanMLKM kullanıcısına yanıt
    Bu yil aldiginiz dersler ve kredileri lazim da onlari yazabilirmisin birde sizi. Notlar krediyle mi hesaplaniyor akts ile mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Neden oyle dedin ki fakulte olarak iyi bir fakulte sadece sosyal olarak biraz kisitli ama maddi durumun azda olsa iyi ise gezicek cevrede bir cok il var veteriner fakulteleri kongreler duzenliyor onlara katilabilirsin mesela tamamen ucretsiz olan at ciftligimiz var ben o kulupteyim mesela haftasonlarin tamamen orada geciyor arkadas ortamiyla cok guzel vakit geciyor.

Hocam sen yaşanılacak bir şehir değil diyince ben ondan öyle dedim dediğin aktiviteler bana yeterde artar zaten içkim yok sigaram yok
    Bende ayni durumdaym alisiyor insan sehre de arkadas ortami olduktan sonra

• Hesap kredi ile yapılıyor.

1. Dönem

Anatomi I - 6
    Medikal Biyoloji - 4
    Kimya - 2.5
    Biyometri - 2
    Medikal Fizik - 2
    Vet. Hek. Tarihi ve Deontoloji - 2
    İnkılap - 2
    Türk Dili - 2
    Seçmeli - 1

Toplam: 23.5

2. Dönem

Anatomi II - 7
    Fizyoloji I - 5
    Biyokimya I - 4
    Histoloji I - 2.5
    Genetik - 2
    İnkılap - 2
    Türk Dili - 2
    Seçmeli - 2
    Seçmeli - 1

Toplam: 27.5

İngilizce dersleri de 2 kredi. Muaf isen durum yazdığım şekilde, değilsen ikişer kredi ekliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.