Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz hangi üniversitedesiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tri_nitro_toluen T kullanıcısına yanıt
    Bana okulunuz hakkında bilgi verebilir misiniz hocalar ile diyalog nasıl günlük çalışma ile tam 5 yılda bitebilir mi

Bana okulunuz hakkında bilgi verebilir misiniz

Istanbul üniversitesi veteriner hekimlik hakkında bilgi verebilir misiniz

• mentorpalmastro kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur, İngilizce çalışmaları başladı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahtless

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim istanbul üniversitesi veteriner hekimliği çok istiyorum fakat yeterli bilgiye sahip değildim tek bildiğim büyük bir Çoğunluğun okulu 8 yılda bitirdiğini duymuştum.siz kaçıncı sınıfsınız günlük kaç saat çalışma gereklidir bu bölümde acaba

Ben 2. Sınıfa geçtim ve vasatın biraz üstü bir öğrenciyim. Anatomi hariç hemen hepsine son 2 gün çalışıp girdim. Ortalamam bu yüzden iyi değil.

Ne var ki çoğu kişi benim gibi olduğundan sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: JrMakyol

Sınav geçme sistemi nasıl peki? Çan sistemi, not sınırı?

Uludağ da finalden 50 alma zorunluluğu bulunuyor ortalamanın 50 yi geçmesi bir şeyi değiştirmiyor finalden 50 nin altında alırsan kalırsın.Tüm sınavlar sonucundaki ortalamanın da 50 yi geçmesi gerekli.Ortalaman 50 yi geçer ama çanın altında kalırsan koşullu geçersin.Sınavların etki oranı şu şekilde final %60 ,vize %30,quiz %10.
  • JrMakyol J kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106388841&p=1# ingilizce hazırlık hakkinda burdan yardimci olabilirim çalıştığın konular hakkında üniversite nin kendi kitaplari var ondan fotoğraf atabilirim sene içinde ki sınavlarda da büyük çoğunluk bunlardan çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

quote:

Orijinalden alıntı: JrMakyol

Sınav geçme sistemi nasıl peki? Çan sistemi, not sınırı?

Uludağ da finalden 50 alma zorunluluğu bulunuyor ortalamanın 50 yi geçmesi bir şeyi değiştirmiyor finalden 50 nin altında alırsan kalırsın.Tüm sınavlar sonucundaki ortalamanın da 50 yi geçmesi gerekli.Ortalaman 50 yi geçer ama çanın altında kalırsan koşullu geçersin.Sınavların etki oranı şu şekilde final %60 ,vize %30,quiz %10.

Sağol dostum, hiç bir yerden öğrenememiştim şu bilgileri

• mentorpalmastro kullanıcısına yanıt
    Ben direkt muafiyet sınavı ile hazırlığı geçmeyi düşünüyorum.

• arkadaşlar ben hayvanlarla ilgilenmeyi ve biyolojiyi seviyorum.veterinerlik duşunuyorum tercihlerimi de sadece veterinerliğe gore yaptum ama aklında acaba bu bolumun derslerinde başarılı olabilir miyim,uygulamalı derslerde olü hayvanlardan korkup başarılı olamazsam diye kaygılarım varr.veterinerlik okuyan abilerim sizce bu işin ustesinden gelebilir miyim?

• Ya arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum 110 bindeyim Ankara'da yaşıyorum Samsun mu yoksa Konya mı karar veremiyorum Samsun güzel şehir ama Konya'da Ankara'ya yakın ve benim her haftasonu gelmem Lazım 1 gün kaldı yardımcı olun ne önerirsiniz ? 😔

• Burdura maküye gidecek varmi?

• JrMakyol J kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten onun için soyledim ben geçen sene girdim muafiyet sınavına okuldaki verilen kitaplardan çıkıyor genelde istersen takıldığın konuların fotosunu atabilirim.Umarım muafiyeti gecersin

• furkan0761 kullanıcısına yanıt
    Benim mf3 92.700 tercihe fantazi olsun diye 10 tane felan eczacılık yazdım onların hiçbiri tutmazsa makü deyim.(burdur da oturuyorum,evden git-gel rahat olacak)

• Bursayi filan niye yazmadin ben 127 bindeyim mecbur maküye gidecem ben pek bilmem burduru ama annemin koyu bucakta inshl pisman olmam

• furkan0761 kullanıcısına yanıt
    Uludağda hazırlık zorunlu olmuş o yüzden yazmadım.Selçuk düşünüyordum,babam etraftaki veterinerlere sormuş soruşturmuş onlar makü iyi bir fakülte evden gidip rahatça okusun demişler ben de o yüzden yazdım

• Ben firatuniversitesi mezunuyum 2005.konyayi tavsiye ederim veteriner hekim arkadasim var ionya mezunu egitimi bence iyi.meslekte iyi bir seviyede bence.kayseri van kars falan bensamsunda dahil olmak uzere vasatin altinda gibi...

• fırat üniversitesi hakkında bilgi sahibi olan varmı
  • Kardeşim bende senin gibi yeni tercih yaptım âma çok araştırdım fırat veteriner fakültesi turkiyenin en eskilerinden en koklulerinden ankaradan sonra açılmıştır eğitimi çok iyi deniyor zaten avrupa standartlarına girmiş mezun oldunmu avrupada calisabiliyorsun 120den fazla hocası var çok prof var. Zaten üniversitenin yarısını kapliyormus donanım olarakta çok iyi hayvan hastanesi felan puan 150 bin olmasinin nedeni ise sadece elazığda olması batıda olsaydi ankarayla yarışırdı eğitim olarak anakarayla bir farkı olduğunu dusunmuyorum

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.