Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pangea95

quote:

Orijinalden alıntı: Grima64

hazırlıktan geçmek zormu bursada
    çünkü lisede en çok zorlandığım ders ingilizce

3 kur var ona göre sınav zorlukları değişiyor sene sonu ortak bir final sınavı yapılıyor.%50 sene içi %50 final sınavı toplanıp 70 ve üzeri olursa geçiyorsun.Sana tavsiyem ingilizcene pek güvenmiyosan sene başında ki muafiyet sınavına hiç girme çünkü bazıları sallayıp pre-int falan olabiliyor.Elementry den başlarsın daha rahat olur.

peki iyi bişekilde ingilizc öğretebiliyorlar mı sertifika veriyorlar mı
    siz hangi üniversitedesiniz
  • Öğrenip öğrenmemek tamamen sana bağlı.Verilen ödevleri yapıp,dersi takip edersen öğrenirsin.Sertifika veriyorlar diye duyduk ama tam kesin olarak bilmiyorum.Ben uludağ'da 1.sınıfa geçtim. @Grima64
  • quote:

quote:

quote:

3 kur var ona göre sınav zorlukları değişiyor sene sonu ortak bir final sınavı yapılıyor.%50 sene içi %50 final sınavı toplanıp 70 ve üzeri olursa geçiyorsun.Sana tavsiyem ingilizcene pek güvenmiyosan sene başında ki muafiyet sınavına hiç girme çünkü bazıları sallayıp pre-int falan olabiliyor.Elementry den başlarsın daha rahat olur.

Sertifika falan verilmiyor.Veterinerliğe geçtiğinde 3 kredilik bir ders şeklinde hangi ortalamayla bitirdiysen hazırlığı ingilizce dersi olarak gözülüyor.Mezun olurken de diplomada hazırlığı bitirmiştir şeklinde belirtiliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

quote:

quote:

quote:

Sertifika falan verilmiyor.Veterinerliğe geçtiğinde 3 kredilik bir ders şeklinde hangi ortalamayla bitirdiysen hazırlığı ingilizce dersi olarak gözülüyor.Mezun olurken de diplomada hazırlığı bitirmiştir şeklinde belirtiliyormuş.

hazırlık sınavı zor mu? lisede fena değildi, şimdiden başlayayım mı çalışmaya geçmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler öncelikle hepinize merhaba. Bu sene sınav girdik ama pek iyi geçmedi
    Neyse konuya dönersek sıralamam 136k puanım ise 282. Sizce burdur veya afyon olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallos

quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

quote:

quote:

quote:

hazırlık sınavı zor mu? lisede fena değildi, şimdiden başlayayım mı çalışmaya geçmek için

Çok zor bir sınav değil temeliniz varsa geçersiniz.Riding ve grammer ağırlıklı oluyor sınav.Hazırlık okulu üniversite dışarısında saçma sapan bir yerde sırf oraya 1 yıl gidip gelmemek için bile çalışmaya değer.

İngilizcesi kötü olan atarım geçerim belki diye düşünen arkadaşlar ya girip sadece bildiğini yapsın ya da hiç girmesinler sınava.Sınava girip sallayıp pre intermediate falan olan arkadaşlar oluyor sonra ne birşey öğrenebiliyorlar ne de hazırlığı geçebiliyorlar.Var sayalım ki geçtiniz bilmeden hazırlığı bölümde her dönem en az 1 ingilizce ders olması kararı alındı.O derslerde çok sıkıntı çekersiniz.İngilizceyle problemi olan arkadaşlar ya hazırlık okumayı göze alsın ya da Bursa'yı yazmasınlar.

• şimdi veterinerlik tutuyor ama daha kararımı veremedim ve tuttuğunu yeni gördüm (yani büyük olasılıkla tutuyor) okuması nasıldır ve ne gibi iş imkanları var iş bulma olasılığı nasıldır ve maaşları yaklaşık hangi aralıktadır birde çalışma koşulları nasıldır ailem çok çok pis meslek ahır ahır köy köy gezip duracaksın diyip duruyor aslında benim için sorun değilde eşimin kardeşimin yanında ne bileyim bir davette kötü kokmakta istemem lütfen bilgilendirin aydınlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-812378C58 -- 7 Temmuz 2015; 12:05:42 >
  • Dh niye karardi neyse adana çukurova veterinerlik fakültesi hakkında bilgisi olan varmi bide fotograf filan bulamadim

• http://www.eaeve.org/fileadmin/downloads/establishments_status/EAEVE_Establishments_Status_June2015.pdf

eaeve onay listesine buradan bakılabiliyor , siteleri çok karışık burayıda zorla buldum aslında.
    şu an ankara,uludağ,selçuk,fırat üniversiteleri onaylı görünüyor.

anlamadığım kısım eaeve tarafından onaylı olma neyi ifade ediyor ? sonuçta bir akreditasyon yok.
    onaylı olma sadece bir eğitim kalitesi ayracı mı ?

bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  • buzgibilimonata kullanıcısına yanıt
    Temel sağlamsa bile çalışman lazım ben de uğraştım geçen sene 1 sene kursa gittim hatta hazırlık atlamak için ama sınavdan 60 aldım.Sonuç olarak pre intermediate seviyesinde 1 sene okudum eğer 61 alsaydım ıntermediate seviyesinde 1 sene okuyacaktım çok zorlanacağımı tahmin ediyorum.Yani eğer sınavı geçeceğine inanmıyorsan çok fazla yapma ıntermediate de 1 sene baya zorlanırsın çünkü hocalar o seviyedekileri çok iyi biliyor olarak kabul ediyor.HAzırlık hakkında sorusu olanlar ve bu sene uludağda hazırlık okuyanar bu başlıkta konuşup sorabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_106388841/tm.htm
  • lavgirin kullanıcısına yanıt
    eaeve tam üyelık verilmesi; laboratuvar şartları derslik kalitesi eğitim kalitesi gibi şeylerin iyi olmasına bakılarak veriliyormuş.
  • istanbul ya da uludağ yazıcam İstanbul'da yaşıyorum kararsız kaldım ne yapayım sizce, uludağ ile İstanbul arasında uludağ yazıp gitmeme değecek farklılıklar var mıdır ne dersiniz

• Türkiye'deki veteriner fakültelerini eğitimi iyi olandan kötüye doğru sıralayabilir misiniz acaba?Nereleri yazmamı önerirsiniz?(mf-3 sıralamam 107.000)
  • merhaba. sıralamam 59 bin ankara üniversitesi veterinerliği düşünüyorum. nasıl sizce? burada okuyan varsa bi yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaşlar benim mf-3 sıralamam 75k bet önerirmisiniz hangi üni önerirseniz beni bilgilendirirseniz sevinirim özellikle okuyan arkadaşlar veya bu konu hakkında araltırma yapmış olan arkadaşlarda olabilir

• mentorpalmastro kullanıcısına yanıt
    Yanlış etiketledin sanırım ben geçeli baya oluyor :) Söylediklerine katılıyorum sallarım geçerim diye düşünenler vazgeçsinler.

Ayrıca arkadaşlar çoğunluk önceki sayfalarda cevapları olan soruları tekrar tekrar soruyor.En az 5 yıl bölümü okuyup bir ömür bu mesleği icra edeceksiniz bir zahmet üşenmeyip okuyun ilk sayfaları.Okuduktan sonra aklınızdakileri sorarsanız daha faydalı olacaktır.
  • üşenmedim tamamını okudum.ancak yine de farklı görüşler olabilir.bu yüzden üstte sorduğum soruyu tekrarlıyorum;
    Türkiye'deki veteriner fakültelerini eğitimi iyi olandan kötüye doğru sıralayabilir misiniz acaba?Nereleri yazmamı önerirsiniz?(mf-3 sıralamam 107.000)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogcn123

üşenmedim tamamını okudum.ancak yine de farklı görüşler olabilir.bu yüzden üstte sorduğum soruyu tekrarlıyorum;
    Türkiye'deki veteriner fakültelerini eğitimi iyi olandan kötüye doğru sıralayabilir misiniz acaba?Nereleri yazmamı önerirsiniz?(mf-3 sıralamam 107.000)

Her şeyi okumuşsunuz ve hala bu soruyu mu soruyorsunuz? Tercih dönemi sıkıntılı olabilir, anlıyorum ama sorunun saçmalığının da farkına varın lütfen. Sürekli telaffuz edilen üniversiteleri görüyorsunuz. Her üniversite hakkında soru soruluyor ve genelde cevaplayan çıkıyor. Sıralamanızın yeteceği yerler belli. Bu üniversiteler hakkında sorulmamış soru varsa sorarsanız daha düzgün bir cevap gelir. Yoksa ben burada şu daha iyi, bu çok kötü desem de bir işe yaramaz. Her yerin avantajı dezavantajı belli. Bir fakülte yeni açılmışsa risklidir deniyor mesela. Daha köklü fakülteleri tercih edin deniyor. Üniversitenin bulunduğu şehir de etkili deniyor da deniyor. Buna göre bir sonuç çıkarın kafanızda. Böyle genel sorular yerine daha özel sorular sorarsanız, net cevap alırsınız.

• Arkadaşlar öncelikle hayırlı sahurlar benim mf 3 sıralamam 61 bin büyük ihtimalle ilk yazacağım vet. fakültesi olacak benim için büyükbaş eğitim çok önemli bir alanda iyi olmak için çok pratik gerek Ankara için büyükbaş eğitim nasıl pratik anlamda olsun teorik anlamda olsun aynı şey bursa içinde soruyorum ben ankara ile bursa arasında kalmış durumdayım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

• konya ve aydın'da erasmus olanakları nasıl ?

sosyal faaliyeler , kulüpler açısından hangisi iyi durumda ?

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.