Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi benim arkadaşım 93 bin mf-3 te ama iü vet 82 bin ile alıyor girme ihtimali ne kadar sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan0761 kullanıcısına yanıt
    Her türlü aşarsın rahat ol @furkan0761 @furkan0761 @furkan0761

• Soruma cevap verebilecek biri yok mu?
  • Arkadaşlar mf3 92.700 veterinerlik düşünüyorum.
    1-Uludağ gelebilir mi,uludğaın 6 yıl olduğunu duydum doğru mu?
    2-bu sıralama ile adnan menderes tutyor ama ailem Selçuk uni yazmamı istiyor bu ikisinden hangisinin eğitimi daha iyidir?
    3-veterinerlik okumak çok zor mu,birçok site gezdim baya zor diyorlar tıpla karşılaştrıyorlar ve bu benim morelimi bozdu sizce düzenli çalışsam 5 senede mezun olamam mı?
    Ben buyık-küçükbaşta ilerleyip çiftliklerde çalışmak istiyorum düşünceleriniz benim için onemlidir yardım edin şu kardeşinize yardım edin

• Pangea95 kullanıcısına yanıt
    KardeÅŸim burdur vet gerçekten iyi fakulte ben burdur dayım.brkaç güne gezicem daha ayrıntılı bilgi vefebilrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 3 Temmuz 2015; 2:14:38 >
  • Hocam ben zaten uludağ veteriner fakültesi öğrencisiyim galiba yanlış anladın karıştırdın :)
    O zaman madem ben senin sorularını cevaplayayım hazır konuya gelmişken.

-Uludağ hazırlık+5 yıl = 6 yıl eğitimi.Sıralaman 93k olasılık düşük gibi yinede belli olmaz en başa yazarsın.
    -İkisininde eğitimi iyidir.Bunun için şehirden yana tercih yapman daha doğru olur.Sana hangi şehir daha yakın,yurt imkanları detaylı araştır.Bildiğim kadarıyla aydın vet kampüs dışında köy de ayrı bir yerde,kampüs havası yok farklı bir ortamı var.
    -Okuması epey zor bir bölüm fakat istekli olursan üstesinden gelinmeyecek gibi de değil tabiki. @taha-07
  • Ankara Üniversitesi düşünenlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • Veteriner Fakültesi seviyorsanız kimseyi dinlemeyin okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vetkübra

Her türlü aşarsın rahat ol @furkan0761 @furkan0761 @furkan0761

Inshl

• Arkadaslar 120 bilincinin hangi veterinerlik gelir iyiler mesela selçuk 19 Mayıs gelirmi

• Yebaef kullanıcısına yanıt
    Apartlar var tek kisilik 500 tl aylik internet dogalgaz icinde su ve elektrik sana ait

• Arkadaşlar ben burdurdayım vet hakkında bilgi almak içn maküye gittim oradaki proflarla görevlilerle konuştum bilgi aldım.maku nun imkanları iyi deiler hayvan hastanesi var ve uygulama kısmından sıkıntı çekmezsin dediler,bu yıl avrupadan heyet gelip maku için Avrupa standartlarında uygundur belgesi verecek dediler,sertifika da verilebilirmiş.benim mf3 92.000 bu sıralama ile Adnan menderes ve Selçuk geliyor.bu 2 uni yi de sordum aydını boşver dediler Konya olabilir dediler.sizce Selçuk mu makü? Şehirden ziyade eğitim daha önemli benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: KASAPVET

Apartlar var tek kisilik 500 tl aylik internet dogalgaz icinde su ve elektrik sana ait

çok teşekkürlerhttp://kapanlar.com/?go=page&id=148 elektrik su doğalgaz internet dahil diyor fiyatı hakkında bilgin varmı çok önemli kardeşim birde konumu hakkında bilgi verirmisin
  • Forumda Balıkesir Üniversitesi hakkında bilgi sahibi olamadım burda okuyan arkadaslar veya tercih edicekler varsa beni bilgilendirebilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeterinerHekim10

Forumda Balıkesir Üniversitesi hakkında bilgi sahibi olamadım burda okuyan arkadaslar veya tercih edicekler varsa beni bilgilendirebilirler mi ?

Daha mezun vermemiş yeni açılan üniversitelerden biri dolayısıyla imkanları hoca kadroları kısıtlı.Çok net bilgim olmamakla beraber daha eski oturmuş kadrosu bulunan üniversiteleri seçin derim.
  • Uludağ Üniversitesi'ni yazacak arkadaşlar için yeni bilgiler vereyim.Artık üniversitemizde senato kararı ile yaz okulu kesin olarak kaldırıldı.Başka fakültelerin yaz okuluna gitme imkanımızda bulunmuyor.Sadece puan olarak bizden daha yüksek olan fakültelerin yaz okuluna gidebileceğimiz söyleniyor fakat İstanbul ve Ankara da yaz okulu açmıyor.Yani yaz okulu artık yok derslere ona göre asılmak gerek.

Diğer bir husus ise ingilizce olarak anlatılan ders sayısında olacak artış.1. sınıfta ingilizce olarak işlenen genetic dersi ve seçmeli olan mesleki ingilizce bulunuyordu bir ders daha eklenmesi söz konusu.Üst sınıflarda ise genel patoloji,özel patoloji 1-2 de ingilizce olacağı söylenen dersler arasında.Bunlarla sınırlı kalmayıp sayının artacağı söyleniyor.

Sormak istediklerinizi sorun arkadaşlar.Tercihlerinizi yapmadan önce aklınızda soru işareti bulunmasın emin olarak tercihinizi yapın.

• selçuk üniversitesi hazırlık+5 yıl mı ?
  • hazırlık okumak zorunlu mu ?
  • whiisspeer kullanıcısına yanıt
    Konya 6 yıl mı ?
  • Arkadaşlar on dokuz Mayıs, Selçuk ve Erciyes arasındayım. Konya'yı eledim sayılır şehirle ilgili çok olumsuz Şeyler duyduğum için. Gönlüm samsundan yana ancak Ankara'ya yakınlığı nedeniyle Kayseri'yi de düşünür oldum. Sizce hangisi Erciyes'te okuyan var mı aranızda?

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.