Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karkuresii

Konya 6 yıl mı ?

Ben sadece Uludağ'da hazırlık var diye biliyorum ama net bi bilgim yok Konya ile ilgili. Burada bilen arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whiisspeer kullanıcısına yanıt
    Konyayı neden eledin banada orayı tavsiye ettiler eğitimi iyimiş
  • Konya ve Samsun arasında tercih etmek gerekirse hangisini önerirsiniz ? Hem eğitim hem çevre hem de okulun yerleşkesi bakımından yardımcı olabilir misiniz ?
  • Sadece hazırlık Uludag da zorunlu arkadaşlar
    Digerlerinde hazırlık varsa da isteğe bağlıdır yani okumasanızda olur.
    Bu arada Ankara universitesi %100 ingilizce veteriner bölümü açmış galiba 20 kontejyanlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pangea95 -- 4 Temmuz 2015; 15:47:44 >
  • Arkadaşlar çok kararsızım yazarsam tutar.Sizce mezuna kalmak mı veterinerlik okumak mı ?
  • Yebaef kullanıcısına yanıt
    Adres yazmiyor sited maalesef o yüzden bilemiyorum yerini

• quote:

Konyayı neden eledin banada orayı tavsiye ettiler eğitimi iyimiş

Ben fakülteden dolayı değil şehirden dolayı eledim. Çok fazla olumsuz yorum duydum şehirle ilgili o nedenle

• quote:

Arkadaşlar çok kararsızım yazarsam tutar.Sizce mezuna kalmak mı veterinerlik okumak mı ?

Burada gördüğün insanlar ya veteriner fakültesi öğrencisi ya da öğrenci adayı. Ne diyebiliriz ki sana? Gelme berbat diyecek olsam ben bırakırım zaten fakülteyi.

İstemiyorsanız, puanınız sadece buraya yetiyor diye gelmeyin. Zaten zor, bir de istemeden gelirsen hiç çekilmez. Hedef tıptı, eczacılıktı vs. ise seneye deneyin şansınızı. Yoksa zaten mutlu da olamazsınız.
  • ankara ingilizce açılmış dedi biri değer mi sizce girmeye sırf ingilizce diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vetkübra

Abi benim arkadaşım 93 bin mf-3 te ama iü vet 82 bin ile alıyor girme ihtimali ne kadar sence

Çok zor, bu sene o kadar düşeceğini zannetmiyorum ne yazık ki. Fakat üzülmesin başka ünilere yönelsin derim. O puanla pek çok yere girebilir halen.

Bu arada ne abisi yahu ben de 2. Sınıfa geçtim bu sene :D

• Arkadaşlar makü ile Selçuk arasında kaldım.makü bulunduğum şehirde buraya gitsen evden gidegim rahatça.Selçuk ise Konya da büyük şehir,birçok imkanı felan siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Sıralamam 125.000 , Puanım 291.

Tekirdağ'ı düşündüm ilk etapta fakat buradaki yorumları okuyunca biraz vazgeçtim gibi.

Şuan için en iyi ihtimal Burdur gözüküyor benim için. Siz olsanız ne yaparsınız?
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben burdurda oturuyorum.fakülteyi gezidim iyi bir fakülte.mutlaka yaz derim.ama şehir olarak burdur kumuk bir şehir,1 tane gezilecek avm yok,sosyal hayat yok,konser yok burada gezip-tozup sosyalleşmek istersen birkaç ayda sıkılırsın.ama fakülte cidden güzel hayvan hastanesi var,profesör bakımından zengin 24 tane profesör var bu sayı birçok fakulteden fazla olduğunu soylediler

• Arkadaşlar sıralamam 123 bin konya gelirmi sizce ?
  • 65000. oldum büyük ihtimal hepsi tutacak. ben bursayı istiyorum önerir misiniz. Uludağda hazırlık varmış bende ingilizce hiç yok çok zorlanırmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grima64

65000. oldum büyük ihtimal hepsi tutacak. ben bursayı istiyorum önerir misiniz. Uludağda hazırlık varmış bende ingilizce hiç yok çok zorlanırmıyım

Hazırlık zaman kaybı ama ingilizcen yoksa mecburen hazırlığa kalacaksın gibi duruyor.
  • Arkadaslar mf3 siralamam 118bin. Sizce hangi universiteyi tercih etmeliyim? Selcuk biraz zor gibi gorunuyor ama Erciyes, Mehmet Akif Ersoy Universitesi ve Kirikkale hakkinda bilgi sahibi olanlar yardimci olabilirlerse sevinirim. Kirikkale Ankara'ya yakinligi dolayisiyla tercih edebilecegim bir sehir fakat egitimi hakkinda hicbir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhubala -- 5 Temmuz 2015; 18:15:23 >
  • madhubala M kullanıcısına yanıt
    Merhaba , benim de mf3 sıralamam 119 bin . Çok araştırdım . Öğrencilerle , akademisyenlerle görüştüm ve seçenekleri ikiye eledim . Erciyes ve makü (burdur) . Edindiğim bilgilere göre ikisinin de eğitimi hemen hemen aynı . Profösör sayıları biri 25 ri 24. Gayet yeterili . Ericyesin hastanesi çok yeterli değilmiş , makü ise avrupanın en büyük ve donanımlı hastanesine sahip . Aynı zamanda makü eavea ye katılmış bu da çok önemli . Sadece şehirden kaybediyor . Kayseri çok çok daha gelişmiş ve büyük bir şehir. Bence bu sıralamayla bu ikisinden biri seçilmeli. Ben diğerlerini eledim ikisinden birini ve muhtemelen şehirden feragat edip burduru seçeceğim .

• hazırlıktan geçmek zormu bursada
    çünkü lisede en çok zorlandığım ders ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grima64

hazırlıktan geçmek zormu bursada
    çünkü lisede en çok zorlandığım ders ingilizce

3 kur var ona göre sınav zorlukları değişiyor sene sonu ortak bir final sınavı yapılıyor.%50 sene içi %50 final sınavı toplanıp 70 ve üzeri olursa geçiyorsun.Sana tavsiyem ingilizcene pek güvenmiyosan sene başında ki muafiyet sınavına hiç girme çünkü bazıları sallayıp pre-int falan olabiliyor.Elementry den başlarsın daha rahat olur.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.