Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkan0761

Kırıkkale ille ilgili bir sey bilen kimsemi yok

Ben on yıl kadar Kırıkkale'de yaşadım şehir ile ilgili bilgi istiyorsan şehir çok yobazdır saat 9 dan sonra dışarı çıkılmaz pek hele ki bir bayansan. Hayvan sevmeyen öğrenci sevmeyen vicdansızdır geneli. Şehir küçüktür Ankara'ya 1 saattir ve ucuzdur Üniversitesinde okumadım ancak köpeğim nedeniyle Vet Fakültesine çok sık gittim egoist,hayvan sevmeyen hocalar var ama tamamı öyle değil Arada bir kaç tane iyi hocada var . Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin şehirle ilgili falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal hayat var mi?Kırıkkalede okumayi tavsiye edermisin? Cevaplar için teşekkür ederim

• Bide beyler ben 127 bindeyim. ilk siraya Burdur. Yazsam girme ihtimalim artar mi ? Kisaca girebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan0761

Sosyal hayat var mi?Kırıkkalede okumayi tavsiye edermisin? Cevaplar için teşekkür ederim

Merkezinde sosyal hayat yoktur ama üniversitesinin yanında Yenişehir var Çoğu öğrenci oradaki apartlarda kalıyor orada kafeler parklar falan var eğer tercih edeceksen orada kalmanı tavsiye ederim. Ama büyük bir şehirden geleceksen eğer kolay kolay alışamazsın şehire. Orada okuman konusunda bir şey diyemicem ha sanırım bir de Burdur düşünüyosun orada da abim askerlik yaptı Kırıkkale'den pek farkı yokmuş sosyallik olarak ve küçük bi yermiş ama Kırıkkale'den iyidir öyle söyleyim sana 😅

• Ankara ya da Bursa olmazsa veteriner fakültesinde okumak istemiyorum sıralamam 109 bin geldi gelme ihtimali hiç yok mu acaba tercihlerde sadece ikisini yazıcam gelmezse seneye tekrar hazırlanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bertas.14

Ankara ya da Bursa olmazsa veteriner fakültesinde okumak istemiyorum sıralamam 109 bin geldi gelme ihtimali hiç yok mu acaba tercihlerde sadece ikisini yazıcam gelmezse seneye tekrar hazırlanıcam

Gelme ihtimali yok gibi. Veteriner fakültelerinde bu kadar büyük sıra oynamaları olmuyor. Gerçekten diğer seçenekleri kafanızda elediyseniz, seneye hazırlanmanız gerekecek. Yine de yapın tabi ki de tercihi.

Diğer arkadaşlara da söyleyeyim: Geçen sene ufak bir sıralama düşüşü olmuş ama büyük düşüşler beklemeyin. Bütün veteriner fakülteleri olur diyorsanız, tutma ihtimali kesin olanları da yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PartizanMLKM

quote:

Orijinalden alıntı: Bertas.14

Ankara ya da Bursa olmazsa veteriner fakültesinde okumak istemiyorum sıralamam 109 bin geldi gelme ihtimali hiç yok mu acaba tercihlerde sadece ikisini yazıcam gelmezse seneye tekrar hazırlanıcam

Gelme ihtimali yok gibi. Veteriner fakültelerinde bu kadar büyük sıra oynamaları olmuyor. Gerçekten diğer seçenekleri kafanızda elediyseniz, seneye hazırlanmanız gerekecek. Yine de yapın tabi ki de tercihi.

Diğer arkadaşlara da söyleyeyim: Geçen sene ufak bir sıralama düşüşü olmuş ama büyük düşüşler beklemeyin. Bütün veteriner fakülteleri olur diyorsanız, tutma ihtimali kesin olanları da yazın.

Şu an Konya geliyor gibi yatay geçiş falan çok mu sıkıntı yaratır acaba ? Konyadan Ankara ya da Bursa ya geçmek nasıl olur ?

• Pangea95 kullanıcısına yanıt
    Bir sene daha hazırlanmamak için başka bölüm yazmak durumunda olmak.. @Pangea95

• Sırf zorunda olduğun ve mutlu olamayacağın bir yeri yazmaktansa cesur davranıp bir sene daha hazırlanmak daha mantıklı olur.@Vetkübra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pangea95 -- 1 Temmuz 2015; 17:32:18 >
  • Arkadaşlar yok mu erciyes , burdur ve afyon arasında bir kıyaslama yapabilecek olan , hangisini seçmeliyim?

• Bertas.14, herkes yatay geçiş deyip duruyor ama kaçı yapabilecek? Okumayı göze aldığınız yeri yazın, yatay geçiş kesin değildir çünkü. Selçuk Veteriner Fakültesi'ni de över bizim bir hoca. Şehri bilemem ama fakülte güzel deniyor. Sırf Uludağ veya Ankara için bir yıl daha uğraşmak istemiyorsanız diğer fakülteleri iyice araştırıp soruşturun. Oralarda okuyanların yazdıklarına bakın, özel mesaj ile taciz edip durun gerekiyorsa :)

Vetkübra, "bir sene daha uğraşmamak için on yıllarca istemediğin bir meslek yapmak". Bir dakika dur ve şu cümleyi düşün lütfen.
  • İstanbul hakkında bilgi almak isteyenlere özelden yardımcı olabilirim.
  • Beyler bir şey soracam beni 7.sinifta spirya kurdu isirmisti biraz fobi gibi bisey oldu bunu asabilirmiyim ilkokuldan beri veterinerlik istiyorum

• Arkadaşlar 126 bin sıralamam var afyon 122 bin tutma ihtimali olduğu için tercihlerime onuda yazıcam burdur ve afyon arasında bir karşılaştırma yapabilir misiniz???
  • Arkadaşlar veterinerlik güzel bölüm mf3 sıralamam 120 bin fakat arkadaşlar veterinerlik hakkında bazı önyargıları var mesela ineğin anüsüne kol sokma falan gibi :D
    işte bunu düşününce insan tuhaf oluyor ama her veteriner bunu yaparmı?

ikinci olarak bu sorun dışında veterinerliği istiyorum biyoloji en sevdiğim dersti benim sırf bu kol sokma olayı engelliyor biraz :D

Ailem de gitceksen bu sene veterinerliğe git bir sene daha hazırlancaksan çalışıp 50 binlerde iyi bir mühendisliğe git diyor ne düşünüyorsunuz ?

• Pangea95 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardım için

• Arkadaşlar Konya'da Selçuk'ta Vet okuyan arkadaşlar var mı? Biraz bilgi verseler özellikle de şehir hakkında çok yobaz deniyor bu konuda bilgi verecek birileri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yebaef

quote:

Orijinalden alıntı: KASAPVET

quote:

147 bin elezığ büyük ihtimal fakülte ve il hakkında bilgi verecek kardeşlerimi bekliyorum.Eğer birde yatay geçiş yapma imkanımız varmı ?

Hocam ben 149 binle girdim elaziga yatay gecis okula baslayinca gorursun herkes soyluyor ben gecicem falan filan ama kolay degil daha sinifi zor geciyor herkes ben calistim yaptim ortalama basvurumu yapicam istanbula hayirlisiyla sende duzenli calismayla yaparsin ama gelince gecis fikrin degisicegini dusunuyorum sehir kotu ona lafim yok ama arkadasliklar egitim hocalarin tutumu oldukca iyi. Egitime gelicek olursak turkiyede 4 tane fakulte avrupa birligi kurulusu gibi bisey olan eaeve yr akredite olmus fakulteler ankara uludag konya firat bu fakultelerin akredite olmasi demek laboratuvarın yeterliligi uygulama sahasinin genisligi hocalarin basarisi vs. Iyi olmasi demek. Diger fakulteler kotumu dersen degil veteriner fakulteleri arasinda cok ucuk degildir genel olarak ayni ama yeni acilanlardan uzak durun bence. Heleki TEKIRDAG icin hic iyi bahsetmiyorlar.... Mezun olana kadar ve olduktan sonra ki zamanlarda kendinizi geliştirmenize bagli tamamen...

yatayla geçişle ilgili tek bir sorum olacak.Başvurduğun üniversiteler arasında belirli bir puan sınırlaması varmı.bu arada yatay geçiş konusunda gerçekten çok kararlıyım.umarım istediğim gibi olur herşey.

Belirli bir siralamasi yok ancak ornek veriyim 26 uniden 70 kisi istanbula basvurur 4 tane en yuksek ort. Olan girer 4 tanede yedek olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowgun

Arkadaşlar veterinerlik güzel bölüm mf3 sıralamam 120 bin fakat arkadaşlar veterinerlik hakkında bazı önyargıları var mesela ineğin anüsüne kol sokma falan gibi :D
    işte bunu düşününce insan tuhaf oluyor ama her veteriner bunu yaparmı?

ikinci olarak bu sorun dışında veterinerliği istiyorum biyoloji en sevdiğim dersti benim sırf bu kol sokma olayı engelliyor biraz :D

Ailem de gitceksen bu sene veterinerliğe git bir sene daha hazırlancaksan çalışıp 50 binlerde iyi bir mühendisliğe git diyor ne düşünüyorsunuz ?

Biz ona rectal palpasyon diyoruz ve gercekten cok onemli bir muayene yontemidir suni tohumlama falan icin cok gereklidir sen pet uzerine calisicam ilerde desen bile okulda mutlaka yapicaksin

• quote:

quote:

quote:

quote:

147 bin elezığ büyük ihtimal fakülte ve il hakkında bilgi verecek kardeşlerimi bekliyorum.Eğer birde yatay geçiş yapma imkanımız varmı ?

Hocam ben 149 binle girdim elaziga yatay gecis okula baslayinca gorursun herkes soyluyor ben gecicem falan filan ama kolay degil daha sinifi zor geciyor herkes ben calistim yaptim ortalama basvurumu yapicam istanbula hayirlisiyla sende duzenli calismayla yaparsin ama gelince gecis fikrin degisicegini dusunuyorum sehir kotu ona lafim yok ama arkadasliklar egitim hocalarin tutumu oldukca iyi. Egitime gelicek olursak turkiyede 4 tane fakulte avrupa birligi kurulusu gibi bisey olan eaeve yr akredite olmus fakulteler ankara uludag konya firat bu fakultelerin akredite olmasi demek laboratuvarın yeterliligi uygulama sahasinin genisligi hocalarin basarisi vs. Iyi olmasi demek. Diger fakulteler kotumu dersen degil veteriner fakulteleri arasinda cok ucuk degildir genel olarak ayni ama yeni acilanlardan uzak durun bence. Heleki TEKIRDAG icin hic iyi bahsetmiyorlar.... Mezun olana kadar ve olduktan sonra ki zamanlarda kendinizi geliştirmenize bagli tamamen...

yatayla geçişle ilgili tek bir sorum olacak.Başvurduğun üniversiteler arasında belirli bir puan sınırlaması varmı.bu arada yatay geçiş konusunda gerçekten çok kararlıyım.umarım istediğim gibi olur herşey.

Belirli bir siralamasi yok ancak ornek veriyim 26 uniden 70 kisi istanbula basvurur 4 tane en yuksek ort. Olan girer 4 tanede yedek olur

anladım çok teşekkür ederim.Birde ben elazığda tek kişi apartta kalmak istiyorum ama böyle projeler varmı
    bir tane buldum ama yeri ve fiyatı hakkında birşey yazmıyor kapanlar inşaat diye.

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.