Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ikisinede uzağım. mardindeyim ben
  • Werner Heisenberg kullanıcısına yanıt
    Hocam 5. sınıfa gelmişsiniz az çok bilginiz olduğunu düşünüyorum veterinerlik fakülteleri arasında bir sıralama yapacak olsanız labaratuar sayısı eğitim kalitesi okulun sağladığı imkanlar vs. arasında kabaca bir ilk 5 üniversiteyi sıralayabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celotpl -- 24 Haziran 2015; 16:44:52 >
  • Ankara,İstanbul,Uludağ,Konya,Adnan Menderes veya Fırat veya Mehmet Akif veya Erciyes. İlk 3 kanıtlanmış ve sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiziroglu75 -- 24 Haziran 2015; 17:06:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broglie B kullanıcısına yanıt
    batıya gidip macera aramaya gerek yok bence van da da çok iyi eğitim veriliyor ya da kars ta ha puanım yanmasın derseniz Ankara hayırlı olsun
  • Burdaki çoğu kişi abim oluyor sanırım lise bu sene bitti tahminen siralamam mf 3 50 k gelicek ankara veterinerlik yazmalimiyim yoksa bir sene daha dişimi sıkıp tıpamı zorlamaliyim ayrıca sorularım olacak
    veterinerlikten mezun olunca is imkanı nasıl
    ne kadar maaşa çalışırlar
    ingilizce veterinerlik mi türkçemi
    ankara üniversitesi nasil
    Devlette calisiyoruz mesela aynı zamanda free çalışıp köylere gidebiliyomuyuz
    şimdiden cevaplayanlara tesekkurler

• Nereyi yazacağını bizim sana söylememiz doğru olmaz,senin nereyi istediğin önemli.Hayvanları seviyorsan ve tıbbi bilimlere ilgin varsa veterinerlik doğru tercih olabilir.

Sorularına gelecek olursak:

-İş imkanları alan olarak çok geniş parkende,pet,çiftlik,ilaç sanayi,yem...
    -Maaş konusu tamamen sana bağlı sınır yok.Senin yetenek ve girişgenliğine göre değeşir.Ama örneğin devlette çalışırsan 3500alıyorsun.
    -Veterinerliğin ingilizcesi yok.Sadece Uludağ da %30ingilizce fakat orada da tam sistem oturmadığı için genelde türkçe hepsi.
    -Ankara vet,teorik ağırlıklı zordur.
    -Bu konu hakkında fikrim yok. @Kartal065806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pangea95 -- 27 Haziran 2015; 0:50:32 >
  • Pangea95 kullanıcısına yanıt
    Abicim teşekür ediyorum da özelde ne kadar maas bilgin varmı bide veterinerlik sizin zamana biter diyorlar doğrumu dur 5 yil sonra zor iş bulacaksam hiç yazmayayim

• Kartal065806 K kullanıcısına yanıt
    Şunu asla unutma Tıp,Diş Hekimliği ve Veterinerlik asla bitmez. Canlılar var oldukça bu meslekler devam edecek ve hep ihtiyaç olacak.
  • Kiziroglu75 kullanıcısına yanıt
    Ya yok tek sıkıntım çok yerde veterinerlik fakültesi açıldı ondan korkuyorum biraz

• Kartal065806 K kullanıcısına yanıt
    Korkma sağlam ve kaliteli veterinerler kendilerini belli ediyor. Bir Şenpiliç çiftliğinde veteriner maaşı 5 bin tl dir . Diğer en son sorunu cevaplıyayım. Devletin Veteriner Hekimisin diyelim diğer başka arkadaşın klinik açtı sende ortak olup orada çalışabilirsin sıkıntı yok. Veterinerlikte iş imkanı çok fazla kesinlikle ne aç kalırsan ne de sıkıntı yaşarsın. Etrafında hiç Veteriner Hekim görüyor musun rastgele gezinen bazı işini bilmeyenler dışında. Veterinerlik üst tabaka bir meslektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiziroglu75 -- 27 Haziran 2015; 0:42:01 >
  • Kiziroglu75 kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkürler

• Tercih yaparken puanınızın altında olsa bile, sırf memleketinize yakın vb nedenlerden ötürü yeni açılan fakülteleri seçmeyin bence. Doğudaki bir fakülte büyük hayvan açısından batıdakilerden elbette daha iyi olacaktır ama pet hayvanları için sıralayacak olursam ankara-uludağ-istanbul diyebilirim. Kesin çizgilerle ayrılmıyor bunu bilmenizi isterim ama... Uludağ üniversitesi ise hem küçük hayvan hem çiftlik hayvanları açısından çok iyidir, bursa şehrindende bahsetmeme gerek yok zaten.
  • veterinerlil cokı mu zor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaskabeck -- 30 Haziran 2015; 17:32:09 >
  • tesşşekur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaskabeck -- 30 Haziran 2015; 17:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal065806

Burdaki çoğu kişi abim oluyor sanırım lise bu sene bitti tahminen siralamam mf 3 50 k gelicek ankara veterinerlik yazmalimiyim yoksa bir sene daha dişimi sıkıp tıpamı zorlamaliyim ayrıca sorularım olacak
    veterinerlikten mezun olunca is imkanı nasıl
    ne kadar maaşa çalışırlar
    ingilizce veterinerlik mi türkçemi
    ankara üniversitesi nasil
    Devlette calisiyoruz mesela aynı zamanda free çalışıp köylere gidebiliyomuyuz
    şimdiden cevaplayanlara tesekkurler

Bide ben cevaplayayım dedim

Ilk sorunuza gelince iş. Imkanı bakımından son senelere kadar gayet güzel gidiyorduk taki TARGEL elde patladı deyim yerindeyse aldılar b Sürü veteriner hekimi Devlet memuru Yaptılar özelin kaymağını yiyip millet devlete geçti sefa Sürüyor iş imkanı devlette TARGEL baya alıyordu ama taşraya hiçbir yetkileri yok tayin bile yoktu böyle iş imkanları var ama ben özel çalışcam dersen bi Sürü imkan var bizim meslekte orta halli veteriner hekim bile güçlü paralar kazanır ki günde sadece bi doğum bi aşı 110 ₺ felan ayda 3300 ki iyi bi hekim ayda rahat 10000₺ doğrultur ama iş b.kla uğraşmak olunca biraz değişir

Maaşlar çok değişken özelde 1800-1900₺ le başlarsın sonu yok devlette ortalama 3330-3500 kliniğin olursan 5000+ min ama Maraş'tan önce yapabilir miyim diye sor kendine

Ingilizce eğitim yok

Ankara gayet zor ve iyi bi okul Türkiye'nin en iyilerinden Büyükbaş istiyoraüsan Doğudaki vet fak pet diyorsan Batı böyle bi genelleme var

Son soru hala muamma gibi çünkü Değişiyor kanunlar bildiğim kadarıyla şuan özelde açık var çalışılır ama yarın ne olur bilinmez ama etik olarak doğru bi hareket değil biz devlette çalışırsak devlet personeli oluruz özelde çalışan meslektaşımızın ekmeğine göz dikmiş oluruz doğru bi hareket değil diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler mf3 te 127 bine girdim burdura girebilirmiyim

• 125 bin burdur

• 147 bin elezığ büyük ihtimal fakülte ve il hakkında bilgi verecek kardeşlerimi bekliyorum.Eğer birde yatay geçiş yapma imkanımız varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan0761

Beyler mf3 te 127 bine girdim burdura girebilirmiyim

%50 hocam.

Önceki sayfalara bakarsan aradığın bilgiyi bulursun.@Yebaef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pangea95 -- 30 Haziran 2015; 18:29:59 >
  • 110 bindeyim Ankara hayalleri yokoldu. Samsun düşünüyorum ancak şu yatay geçiş hakkında bilgisi olan birileri var mı? Ankara yatay Geçişi taban puanına göre mi alıyor nasıl işliyor bu işler?

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.