Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan tüm tercih yapıcak arkadaşlardan bir ricam olucak.Lütfen sadece sıralamanız yetiyor diyo veterinerlik yazmayın.Tıp kadar zor derslerimiz olucaK.Lütfen gerçekten hayaliniz değilse yazmayın.Hem sıralamanız boşa gider hemde hayatınız kötüleşir.Gerçekten istiyen insanların girmesini engellemeyin.
  • Aynen öyle çok güzel yazmışsın. Çoğu insan tanıyorum senenin başından beri mühendislik isteyip şimdi veteriner fakültelerine girmeyi düşünen... Ve bunu sırf sıralaması yetiyor diye yapıyor. Sene başında vet istiyorum dediğimde burun çeviren insanlar bunlar. İnşallah insanları istedikleri yerlere yerleşmeye engel olmaz böyle tipler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catlady6 kullanıcısına yanıt
    Hocam girseler bile çoğu okuyamıyıcak.Çünkü dersler gerçekten ağır.Sevmeden yapılıcak gibi değil.Umarım bir kaç kişiyi doğru şekilde yönlendiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catlady6

Aynen öyle çok güzel yazmışsın. Çoğu insan tanıyorum senenin başından beri mühendislik isteyip şimdi veteriner fakültelerine girmeyi düşünen... Ve bunu sırf sıralaması yetiyor diye yapıyor. Sene başında vet istiyorum dediğimde burun çeviren insanlar bunlar. İnşallah insanları istedikleri yerlere yerleşmeye engel olmaz böyle tipler.

Aynen öyle veteriner hekim olmak istiyorum dediğimde hocalar dahil çoğu kişi burun kıvırır tuhaf tuhaf bakarlardı şimdi bir çoğu veteriner Fakültesine girecek puanı alamadı. Hemşirelik mühendislik Düşünen bazı arkadaşlarımda veteriner fakültesi yazacak. Keşke yazmasalar bu meslek öyle puan için girilecek bir meslek değil. Ben kendimi bildim bileli bu mesleği istiyorum bu meslek hem hayvan sevgisi hem sabır hemde çalışmak gerektiriyor. Umarım Fakülte sırf puanı nedeniyle yazan hayvan sevgisinden uzak kişilerle dolmaz..

• Gerçekten öyle. Hayvanları sadece ticaret aracı olarak gören, ilgisiz alakasız meslek sahibi olarak nitelendirdiklerimiz ortada gezinmeye başlıyorlar. Bir de şu algı var ki her şeyi parasal olarak düşünüp sadece mühendislik alanlarında veya tip/ diyetetik gibi alanlarda çok kazanabilirimi hesaplayan insanlar yüzünden gerçekten insanların ilgi duyduğu mesleklerden uzaklaştırıyorlar. Para her türlü kazanılır. Önemli olan mesleğine duyulan merak,sevgi ve verilen emektir.

• Arkadaşlar ben makü ya da Selçuk veterinerlik istiyorum? Sizce hangisini tercih etmeliyim? Makü nun 24 tane selçuğun 82 tane profesörü varmış sizce eğiyimde bu fark yaratır mı?
  • Türkçe bölümlerde hazırlık sınıfı kalkmadı mı? Uludağ Veterinerlikte şuan zorunlu hazırlık var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMakyol

Türkçe bölümlerde hazırlık sınıfı kalkmadı mı? Uludağ Veterinerlikte şuan zorunlu hazırlık var mı?

tercih klavuzunda özel koşul ve açıklamalarda yazıyor , uludağda hazırlık var.
  • lavgirin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, dikkat etmemişim.

• Sınav geçme sistemi nasıl peki? Çan sistemi, not sınırı?

• JrMakyol J kullanıcısına yanıt
    selçuk ve aydın'da çan yok geçme notu 60'mış.

uludağda'da geçme notu 50 diye okumuştum sanırım.
  • Ben de İstanbul'da yaşıyorum İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi yazdım. Sıralamam da tutuyor yeni bir veteriner hekim doğuyor
  • Tercihleri yaptıysanız sıralamaları soyleyin de tahmin yapalım

• Çukurova veterinerlik yeni açıldı sizce yazmalımıyım

• Hei. kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben Istanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi istiyorum fakat ortalama 8 yıl okutulduğunu duydum bu doğrumu Istanbul Üniversitesi Veteriner Hekimlik hakkında bilgi almak istiyorum teşekkür ederim @Hei.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralamam 78bin, uludağ yazdım ilk sıraya... Hayırlısı olsun.

• JrMakyol J kullanıcısına yanıt
    O zaman hosgeldin hazırlığı gecersen bu sene birlikte okuyacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahtless

Merhaba ben Istanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi istiyorum fakat ortalama 8 yıl okutulduğunu duydum bu doğrumu Istanbul Üniversitesi Veteriner Hekimlik hakkında bilgi almak istiyorum teşekkür ederim @Hei.

Veteriner hekimlik eğitimi 5 senedir. 8 sene olayı çok abartı olur ama elbette 3 kere kalan insan sayısı azımsanamayacak kadar var. Fakat bu kararınızı değiştirmesin, derslere gelme ve iyi bir çalışmayla rahatça 5 senede biter.

• Hei. kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim istanbul üniversitesi veteriner hekimliği çok istiyorum fakat yeterli bilgiye sahip değildim tek bildiğim büyük bir Çoğunluğun okulu 8 yılda bitirdiğini duymuştum.siz kaçıncı sınıfsınız günlük kaç saat çalışma gereklidir bu bölümde acaba

• PartizanMLKM kullanıcısına yanıt
    Okuduğunuz bölümü nasıl kazandınız en çok nasıl bir hazırlanma Süreci geçirdiniz acaba

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.