Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel Sanatlar ve Beden Eğitimi'nin dersi ve sınavı olmuyor, sadece dönem sonu ödevi yapılıyor. Not ortalamasını etkiliyor mu emin değilim.

Terminoloji, Latince'ye katkı sağlar belki ama birazcık da uğraştırabilir.

Uygarlık Tarihi, tarihe ilginiz varsa zevkli gelir.

Zaten bu dersler de haftada bir saat ve kredisi 1. Çok kafa yormayın seçerken...
  • Anladım, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veteriner fakültesini herkes gibi okumayı çok istediğim halde göze alamıyorum.
  • selçuk üniversitesinde 1. sınıflar ders seçimi yapıyor mu ? bilen birisi yeşillendirirse çok sevinirim.
  • ogcn123 O kullanıcısına yanıt
    ilk dönem yok diye biliyorum , burda kızarıyor yesil yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavgirin

ilk dönem yok diye biliyorum , burda kızarıyor yesil yok

sağol bro.ekşi alışkanlığı işte.kırmızı mı oluyormuş? :)
  • BEN BU SENE ULUDAĞ VETERİNERLİK FAKÜLTESİNİ KAZANDIM ŞİMDİ BİZ MEZUN OLUNCA GALİBA YÜKSEKLİSANS MEZUNU OLUYOMUŞUZ PEKİ KYK'DAN KREDİ VEYA BURS ALDIĞIMIZDA 300 TL Mİ 600 TL Mİ ALICAZ
    Bİ SORUM DAHA OLUCAK ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE KULLANICI ADINI VE ŞİFRESİNİ NASIL ALABİLİİYORUZ
  • Grima64 G kullanıcısına yanıt
    kredi veya burs bu sene 330 tl idi , seneyede 350 civarlarında birşey olur heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grima64

BEN BU SENE ULUDAĞ VETERİNERLİK FAKÜLTESİNİ KAZANDIM ŞİMDİ BİZ MEZUN OLUNCA GALİBA YÜKSEKLİSANS MEZUNU OLUYOMUŞUZ PEKİ KYK'DAN KREDİ VEYA BURS ALDIĞIMIZDA 300 TL Mİ 600 TL Mİ ALICAZ
    Bİ SORUM DAHA OLUCAK ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE KULLANICI ADINI VE ŞİFRESİNİ NASIL ALABİLİİYORUZ

her öğrenci gibi alıyorsunuz ancak mezun olduğunuzda yüksek lisans mezunu oalrak mezun oluyorsunuz.doğrudan doktora yapabiliyorsunuz tabi bunun için ales ve dil sınavı gerekiyor.
  • Arkadaslar seçmeli ders olarak bunlar var hangisni tavsiye edersiniz

• mentorpalmastro kullanıcısına yanıt
    Yolladığın resim gözükmüyor dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertandikici

Yolladığın resim gözükmüyor dostum

K.bakma hocam deney hayvanları fizyolojosi, kök hücre mesleki yabancı dil, müzik kültürüne giriş, tur sanat müziği kulturu ve veteriner hekim toplum ilişkileri var

• mentorpalmastro kullanıcısına yanıt
    Valla sana yararlı şeyleri seçmen daha mantıklı olur deney hayvanları bölümleri oluyor fakültelerde ek bilgi açısındanda seçebilirsin onu. Müzik vs sana kalmış bir şey benim fakültemde mesleki yabancı dil bu sene verilecek 3. sınıfım sizde böyle bir durum varmış onuda tercih edebilirsin
  • Ben bugün ders seçimleri yaptım.deneyimli abilerim medikal fizik-kimya-biyoloji de ne işlenir? (fizik temelim lisede baya zayıftı fizikten korkuyorum) denetimli çalışma ve mikroskobik derslerin amacı nedir? Bilgisayar dersinde neler öğretiliyor ?

• quote:

Valla sana yararlı şeyleri seçmen daha mantıklı olur deney hayvanları bölümleri oluyor fakültelerde ek bilgi açısındanda seçebilirsin onu. Müzik vs sana kalmış bir şey benim fakültemde mesleki yabancı dil bu sene verilecek 3. sınıfım sizde böyle bir durum varmış onuda tercih edebilirsin

Sağolasın hocam bide psikoloji diye bir ders var ama daha önceki senelerde yokmuş onun hakında bi bilginiz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

Ben bugün ders seçimleri yaptım.deneyimli abilerim medikal fizik-kimya-biyoloji de ne işlenir? (fizik temelim lisede baya zayıftı fizikten korkuyorum) denetimli çalışma ve mikroskobik derslerin amacı nedir? Bilgisayar dersinde neler öğretiliyor ?

Yok merak etme fizik o fizik değil tam anlamıyla Gerçi bazı fakülteler örnek vericek olursam mesela diyorlar ki bir atı şu açıyla şu şekilde kaldırırsak vs nolur yani içine fiziği sokuyorlar ama bazıları fiziğin f si yok yine dolaşımda sistemi vs hakkında konular anlatılıyor çok kafana takma yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mentorpalmastro

quote:

Sağolasın hocam bide psikoloji diye bir ders var ama daha önceki senelerde yokmuş onun hakında bi bilginiz var mı

Dostum onun hakkında pek bir şey diyemicem açıkcası ama seçiceğin dersleri paylaşırsan burda iyi olur bizde öğrenmiş oluruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mentorpalmastro

quote:

Dostum onun hakkında pek bir şey diyemicem açıkcası ama seçiceğin dersleri paylaşırsan burda iyi olur bizde öğrenmiş oluruz

Tabi hocam pazartesi 13.00 da başlıyor daha sonra paylaşırım

• makü ders seçimlerini yaptım danışman onayı ne zaman oluyor hala onaylanmamış benimki bir de seçmeli derslerden kaç tane seçilebiliyor ben 2 tane seçtim alttaki sayıyı 30/30 yaptım.Öyle olması gerekiyor galiba 30 u doldurmak gerekiyor yani.
  • bu pazartesi istanbul uni başlıyorda benim anlamadığım bir baç bişey var ingilizce sınavı var sanırım beyazıtın oralardakiyabancı diller bölümünde birde sabah avcılarda 10 gibi tanıdım mı konferansmı ne varmış bunlara katılı yapılmalımı ne işe yarar direk sadece sınavamı gidek bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.