Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum ders seçimleri ile ilgili sitede aksaklıklar oldu mesaj gelmiştir herhalde sanada tekrar ders kaydı yaptırman gerekiyor
  • Sağol teşekkürler.Bir şey sorucam seçmeli derslerle beraber 12 ders oldu çok fazla değil mi yoksa normal mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetrfaruk

Sağol teşekkürler.Bir şey sorucam seçmeli derslerle beraber 12 ders oldu çok fazla değil mi yoksa normal mi???

Haftada 1 saat dersler çok olunca bir şey olmuyor alışırsın yani merak etme

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Merhaba arkadaşlar bende bu sene inşallah Allah nasip ederse veterinerlik istiyorum fizik ve matem kötü olduğundan OMÜ düşünüyorum önerebilirmisiniz arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kardesim bu sene elektrik elektronik kazanmıs .Harcı da yatırmıs ama ders seçimini unutmus.Şimdi de ders kayıt suresi dısındasınz diye uyarı alıyor.Okul bunun için ek bir sure tanıyor mu ? Yada bunun başka bir oluru var mıdır?Şimdiden Tesekkurler..(Uludağ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.kadak48

Arkadaslar kardesim bu sene elektrik elektronik kazanmıs .Harcı da yatırmıs ama ders seçimini unutmus.Şimdi de ders kayıt suresi dısındasınz diye uyarı alıyor.Okul bunun için ek bir sure tanıyor mu ? Yada bunun başka bir oluru var mıdır?Şimdiden Tesekkurler..(Uludağ)

Kendi fakültesinin öğrenci işlerini arasın sorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pangea95

quote:

Arkadaslar kardesim bu sene elektrik elektronik kazanmıs .Harcı da yatırmıs ama ders seçimini unutmus.Şimdi de ders kayıt suresi dısındasınz diye uyarı alıyor.Okul bunun için ek bir sure tanıyor mu ? Yada bunun başka bir oluru var mıdır?Şimdiden Tesekkurler..(Uludağ)

bende aradım .Bayramdan sonraya kadar okulda sadece guvenlikler var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pangea95

quote:

bende aradım .Bayramdan sonraya kadar okulda sadece guvenlikler var.

OKul açıldığında öğrenci işlerinden gidip alır derslerini

• Omü veya Mehmet akif ersoy veterinerde okuyanlar bilgilendirirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Enderman

Omü veya Mehmet akif ersoy veterinerde okuyanlar bilgilendirirse sevinirim

Sorunuzu yukarda okudum ama fizik ve matematiği anlayamadım korkunuz medikal fizik se biyoloji ve kimya ile daha alakalı bir ders matematik zaten görmüyoruz biyoistatistik te bile hesaplamalar minitabla pc den yapılıyor
    Makü hakkında başka sorunuz varsa yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: InMyOpinion

quote:

Sorunuzu yukarda okudum ama fizik ve matematiği anlayamadım korkunuz medikal fizik se biyoloji ve kimya ile daha alakalı bir ders matematik zaten görmüyoruz biyoistatistik te bile hesaplamalar minitabla pc den yapılıyor

Hayır hocam ben anlatamadım sanırım :) Sade bir şekilde 12.sınıf öğrencisiyim bu sene üniversite sınavına gireceğim Allah nasip ederse İnşallah hayalim olan veterinerlik istiyorumda üniversite sınavdaki branşlardan matematiğim ve fiziğim kötü bunu anlatmak istemiştim :) Böyle olduğu için hedefimi Omü veya Mehmet Akif Ersoy Veterinerlik olarak belirledim işte yani memnunmusunuz hocam, üni için mf3 128 bin olmak zor mu biraz bilgi almak istedimde :)

• quote:

quote:

quote:

Hayır hocam ben anlatamadım sanırım :) Sade bir şekilde 12.sınıf öğrencisiyim bu sene üniversite sınavına gireceğim Allah nasip ederse İnşallah hayalim olan veterinerlik istiyorumda üniversite sınavdaki branşlardan matematiğim ve fiziğim kötü bunu anlatmak istemiştim :) Böyle olduğu için hedefimi Omü veya Mehmet Akif Ersoy Veterinerlik olarak belirledim işte yani memnunmusunuz hocam, üni için mf3 128 bin olmak zor mu biraz bilgi almak istedimde :)

Hayır dostum bende bunlarda fazla iyi değilim zaten matematikte 20 net üstünü hic görmedim sınavdada 15 falandı fizik desen tek haneliydi:)
    Tek iyi yapabildigimde biyolojiydi bu sene şu anki durumunu bilmiyorum ama bende lisede son sene çalıştım ve biraz sıktım da kendimi veterinerlik te de burası tuttu ve fakültesi iyi diye bazı şeylerden vazgeçerek geldim zaten veterinerlik 5 sene bir sene daha kaybetmek istemedim
    Makü hakkında merak ettiklerin varsada yazabilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır dostum bende bunlarda fazla iyi değilim zaten matematikte 20 net üstünü hic görmedim sınavdada 15 falandı fizik desen tek haneliydi:)
    Tek iyi yapabildigimde biyolojiydi bu sene şu anki durumunu bilmiyorum ama bende lisede son sene çalıştım ve biraz sıktım da kendimi veterinerlik te de burası tuttu ve fakültesi iyi diye bazı şeylerden vazgeçerek geldim zaten veterinerlik 5 sene bir sene daha kaybetmek istemedim
    Makü hakkında merak ettiklerin varsada yazabilirim

Cevaplarınız için teşekkürler hocam bende Denizlide yaşıyorum Burdurun yakın olması ayrı avantaj son 3 sorum daha var hocam

1-Burdura hiç gitmedim gerçi şehir doğu illeri dışında pek önemli değil ama burdur nasıldır hocam?
    2-Makü veteriner eğitim olanakları ve kalitesi nasıldır?
    3-Maküde ilk sene ingilizce hazırlık yani sınav varmıdır?

Çok soru sorduğumdan dolayı kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Muller -- 30 Eylül 2015; 22:35:27 >

• InMyOpinion kullanıcısına yanıt
    Ben bu yıl 1. Sınıfa başladım anatomide omurgadan başlayacağımız söylendi ben biraz çalışayım dedim mesela vertebra kelimesini ezberliyorum bu vertebra kelimesi kafamda vetraba,vertenba,verbenta gibi değişik kelimelere değişiyor anlamadım normal mi? Bir de anatomi kitabında mesela sığırın atlasının resmini vermiş her çıkıntısına isim verilmiş bu isimlerin tamamamını bilmemiz lazım mı? Anotomi sınavları nasıl oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • InMyOpinion kullanıcısına yanıt
    Ben bu yıl 1. Sınıfa başladım anatomide omurgadan başlayacağımız söylendi ben biraz çalışayım dedim mesela vertebra kelimesini ezberliyorum bu vertebra kelimesi kafamda vetraba,vertenba,verbenta gibi değişik kelimelere değişiyor anlamadım normal mi? Bir de anatomi kitabında mesela sığırın atlasının resmini vermiş her çıkıntısına isim verilmiş bu isimlerin tamamamını bilmemiz lazım mı? Anotomi sınavları nasıl oluyor?

• 1-) burdur ufak bir şehir 75000 nüfusu var bu yüzden adam akıllı mağazalar vs yok tek avantajı ısparta antalya ve denizliye yakın olması gibi duruyor onun dışında ben burdur merkezde bile değil kampusteki kyk larda kalıyorum orda kyk ve okullar dışında hiçbirşey yok yinede çok sıkılmıyoruz arkadaş ortamın oldumu güzel zaman geçirebiliyorsun
    2-universite 2006 da kurulsada fakültenin açılış tarihi 1992 yanı 18 yıldır mezun verebiliyor bina olarak türkiyenin en büyük fakultelerinden biri ve hayvan hastanesi de bildiğim kadarıyla avrupanın en donanımlısı tabi bende daha 2. Sınıf oldugumdan yanıltmak istemem seni hastane de derslere başlamadan iyiliği kotulugu hakkında yorum yapmayayım
    3-isteğe bağlı bizim fakültede sen istersen hazırlık okursun
    @Mr.Enderman

Daha zorları gelince alıştık bizde anatomi 1 de kemiklerin tamaminın adı ve çoğu çıkıntılar ezberletiliyor ama kitapta biraz fazla ayrıntı veriliyor hepsini görmeyeceksiniz anatomi sınavında 2 sınav oluyo %50 teorik %50uygulama şeklinde teorik sınavlarda bilgi ağırlıklı soruluyor uygulamada mesela o kemiklerin üstüne kağıt yapıştırıp kemigin ve oluşumun adı şeklinde uygulama sınavı 2 dakika sürüyor 2 masa 10 kemik veya organ kas vs @taha-07

• Merhaba arkadaşlar bölümümden memnun olmadığım için değiştirmek istiyorum bu yüzden ygs ve lys tekrar hazırlanıyorum ve hedefim veterinerlik istanbulda yaşadığım için öncelikli olarak istanbul universitesi vet düşünüyorum.Zaten şuanda avcılar kampüsün deyim o yüzden çok yabancılık çekeceğimi düşünmüyorum
    Öncelikli olarak İstanbul universitesi veterinerlik
    Adnan menderes üniversitesi veterinerlik
    Namık kemal üniversitesi veterinerlik bilgi almak istiyorum bu üniversitelerde okuyanlar varsa ve ayrıntılı bilgi verirlerse sevinirim farklı üniversitelerde veterinerlik okuyanlarda fakülteleri hakkında üniversitelerinin veterinerlik bölümüyle ilgili ayrıntılı bilgi verirlerse sevinirim.
    Şimdiden hepinize Teşekkürler.
  • Rastafariann R kullanıcısına yanıt
    Çiflik hayvanları mı evcil hayvan mı duşunuyorsun

• Doğru söylemek gerekirse daha ona karar veremedim fakat sizden aldıgım ayrıntılı bilgiler dogrultusunda karar verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rastafariann -- 8 Kasım 2015; 22:58:34 >
  • Rastafariann R kullanıcısına yanıt
    Evcil hayvan diyorsan istanbul olabilir ama çiftlik hayvanları diyorsan istanbul yanlış tercih.her fakültenin yoğunlaştığı hayvanlar var ona göre tercih edilmeli.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.