Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basari siralamalari aciklandi mi hala 2014 siralamalari var sitelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben bir şey sormak istiyorum ben KSÜ makine 1 deyim bu sene tekrar giricem çok mu geç olur veterinerlik için ? Bu 3. Girişim olacak 96 doğumluyum

• hocam ben 12. sınıf öğrencisiyim uludağ,ankara veya fırat veterinerlik düşünüyorum ygs ve lys den yaklaşık kaçar net yapmalıyım
  • derendeli44 D kullanıcısına yanıt
    kaçar net yapmalısın bilmiyorum ama bu dediğin 3 yerde birbirinden çok farklı yerler
    hedefin ne büyük baş? kedi köpek? ilaç? kanatlı? devlet? atcılık?
  • Kastamonu üniversitesinden bu yıl mezun oluyorum bir aksilik olmazsa laborant ve veteriner sağlık ön lisans programından mat 1 konularına hakimim liseden sayısal çıkışlıydım dgs ile fakülteye geçmeyi düşünüyorum makü ve uludağ arasındayım aranızda dgs ile fakülteye geçen var mı ben burda aldığım derslerden muafiyet durumum nasıl olur? Sonuçta anatomi fizyoloji gibi sağlam dersleri aldım ve verdim yüzeysel işledik ama mesleki olarak teorik anlamda fakülte öğrencisi kadar bilgim yok ama uygulama olarak fazlası bile var lakin muaf olmazsam 5 yıl daha nasıl okurum bilmiyorum.
  • wampaa kullanıcısına yanıt
    Ben Uludağ 1. sınıftayım şuan.Dgs ile gelen arkadaşlar var, muaf olabildikleri sadece 2 ders var onlarda türk dili ile tarih Zaten kendileri de diyor iyi ki muaf olmamışız 2 yıllık da çok yüzeysel görmüşler galiba.Bide uludağ a gelirsen eğer hazırlık muafiyeti geçemezsen 1 yıl da ingilizce hazırlık okuman gerekecek.
  • Uludağ da benimde birinci sınıf arkadaşım var o lys tercihi ile yerleşti ama muafiyet sınavında kaldı sınav ne düzeyde zor mu veteriner hekimin İngilizce ile ne işi olur anlamış değilim.

• büyük baş @EO2527
  • Şöyle arasıra okuyorum mesajları hiç selcuk üniversitesini isteyen yok, enteresan bir durum: )

• Arkadaşlar Atatürk Veterinerlik hakkında bilgisi olan var mı? önerebilirmisiniz
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    Hiç geç değil ben makü 1. Sınıfım bizim sınıfta biyoloji oğretmenliği okumuş 24 yaşlarında kız var sen okumak istiyorsan hiç sorun değil diğer şubede 30 Lu yaşlarda abi var okuyan yaş önemli değil

• fırat Ve selçuk üniversitesi hakkında bilgi verirmsisini?(kaç net yapmam gerek falan kampüs hakkında)
  • Arkadaşlar aklıma takıldıda üniversitede vizeler felan test mi oluyor klasik mi ? merak ettimde çünkü testten nefret ederim bildiğim birşey olsada yapamıyorum :(
  • 1. Sınıftayım makü.ana ders anotomiyi klasik yapıyorlar bilgisayar,fizik,kimya gibi yan dersler test oluyor pazar finaller başlıyor korkuyorum

• %90 klasik. Bu da benim için kötü...

• Teşekkürler arkadaşlar başarılar hepinize bu arada :)
  • Arkadaslar merhaba tekrar okul basladi ve yari donem bitti ben merak eden arkadaslar icin biraz izlenimlerimden bahsetmek istiyorum. Istanbul unideyim acikcasi okulumu cidden baya seviyorum bursa ile bu okul arasinda kalmistim burda yasiyorum diye burda okuyorum bu arada bursaya gitme firsatim oldu onuda anlaticam. Oncelikle bizim okulda cidden hoca ve ogrenciler arasinda guzel bi samimiyet var hic kasinti bi egitimi yok cevresi insanlari desen bana cok duzgun geldi.Klupler acisindanda atcilik klubu ve diger baktigim vasak klubu filan ciddi derecede aktif klupler, daha ilk siniftan gidip hastanemizde muayenelere girip kenarda yardim edip izleyebiliyorsunuz.Atcilikta filan aşı yapabiliyorsunuz ne bileyim vasakta kuşları tedavi edebiliyorsunuz cidden tavsiye ederim. Bursaya gelince bursaya bir arkadasi ziyarete gittim haftasonunda okulu gezdim tabi ogrenci yoktu okulda hastanesine filan fiziki şeylerine baktim açıkcasi bana biraz bos geldi. Egitimlerini bilemem elbette ben sadece gordum gezdim yani derslerine girmedim ve girenlerle konusmadim. Bizim fakultenin bence tek eksisi avcilarda olmasi ve burda oturan cogu kisinin fazla yol gitmesi il disindan gelenler zaten oralara yakin yerlerde kaliyor onlar icin pek problem olmaz sanirim. Burda kalan uzaktan gelenlerde ya yurtta kaliyor yada eve cikiyor bazen bikac alternatif var avcilara metro yapiliyor haberleride var. Kampus ciddi derecede buyuk ve istanbul uni bu yil kampüste buyuk calismalara basladi ne zaman biter ne olur bilmiyorum bizim kendi fakultemiz icin cok genis alanlarimiz var atcilik icin cok rahat yerlerimiz var.Buyuk bas yapmayi dusunen arkadaslara gelince burda bir suru ogrenci taniyorum buyuk bas yapmak isteyen ve bunun icin imkanimizda var yani burda sadece pet yapilir anlayisi yok... ve ben sasirdim acikcasi 80binle girmiştim fakulteye baya sonralara dogru girmisim bu meslege karşı puanindan dolayi uzak duran arkadaslarda varsa 30 binlerle gelen insanlarda var diyebiliyorum. Benim izlenimim bukadar bursadaki arkadaslar yanlis anlamasin veya bursayi dusunenler ben kendi okudugum ve kendi bildigim okul uzerinden anlatmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambaleey -- 10 Ocak 2016; 12:46:04 >

• Merhaba arkadaşlar benim sorum 3 ve üstü sınıflara olacak. Patoloji derslerinizin zorluk derecesini söylerseniz mutlu olurum
  • Arkadaşım bende bursa veteriner fakültesinde ilk dönemimi bitirdim.Okulumdan bende çok memnunum.Okulun imkanları çok iyi,fakat seninde fark ettiğin gibi hastanemizde ufak aksaklıklar var onlarda en kısa zamanda giderilecektir umarım.Sakın yanlış anlama istanbul veteriner fakültesini kötülemek için değil fakathttps://www.youtube.com/watch?v=RnmMOpYdZTE , https://www.youtube.com/watch?v=iTOHGgLPHKQ youtube'de gezerken böyle videolara denk geldim.Tam emin değilim fakat videoyu yükleyene bakılırsa sizin fakültede sezeryan dersi.Resmen hayvana hakaret edip sövüyor ders veren kişi ve aynı zamanda eldiven takmıyor.Biz daha ilk dönemden veteriner hekimliğe giriş dersinde meslek etiği ile ilgili şeyler öğrenirken böyle bir şey görünce çok şaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Uludağ da benimde birinci sınıf arkadaşım var o lys tercihi ile yerleşti ama muafiyet sınavında kaldı sınav ne düzeyde zor mu veteriner hekimin İngilizce ile ne işi olur anlamış değilim.

Sınav çok zor değil fakat çalışmak gerekiyor biraz geçmek için.Her dönem en az bir meslek dersini ingilizce olarak alıyorsun.Uluslararası akredite anlaşmalarından dolayı böyle
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.