Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taha-07

Bu anatomi sınavında 1. Sınıflarla alttan alanlarla 100 kişi rahat geçiyor ben bu dersi geçebilmek için düzenli çalıştım bol bol tekrar ettim de öyle geçtim anotominin ciddiye alınması gereken ders olduğuna katılıyorum anotomi den kalırsan en az yarım donem okul uzuyor

Yeni tercih yapacak arkadaşlar ürkmesin düzeltme yapayım.Anatomi 1-2 nin ön koşullu ders olduğu özel patoloji ve topografik anatomi 3. sınıf da alınıyor.2. sınıfta anatomiyi alttan alabilirsiniz.1 dersten kalmakla dönem uzamaz telaşa kapılmayın ipin ucunu kaçırmazsanız telafi edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiisspeer

Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. 1. Dönem iki tane DC düşen dersim var ve ortalamam şuan 2'yi tutmuyor. 2. Dönem ortalamam 2 üstü olsa ve ganom 2 olsa ben bu 1. Dönemdeki 2 dersten şartlı mı geçmiş oluyorum yoksa tekrar mı almam gerekiyor?

Bildiğim kadarıyla 2.00 ortalama artık hiçbir üniversitede aranmıyor.Yıl tekrarı gerekmiyor okuldan mezun olabilmek için 2.00 ın üstünde olması gerekiyor.DC ile geçtiğiniz dersleri geçmiş sayılıyorsunuz okul bitiminde ortalama 2 nin altındaysa o dersleri tekrar almak gerekiyor ama eskiden yıl ortalaması içerisindeki ortalama 2 nin altında ise o yılda DC ile geçtiğiniz koşullu dersleri bir sonraki yıl tekrar almanız gerekiyordu hala var mı bilmiyorum.
  • buzgibilimonata kullanıcısına yanıt
    düzenli çalışınca anotomi geçiliyor korkulmasın ama ben son gün hallederim sonra hallederim derseniz anotomiyi geçemezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

düzenli çalışınca anotomi geçiliyor korkulmasın ama ben son gün hallederim sonra hallederim derseniz anotomiyi geçemezsiniz

daha anatomi yazamıyorsun dersi nasıl geçtin ilginç
  • Hei. kullanıcısına yanıt
    senin de buna takılman daha da ilginç bence
  • Arkadaşlar Selçuk 4. sınıftayım. Geçen sene yönetmeliği değiştirdiler 3 ders barajı getirdiler 4 tane uygulamalı dersiniz alttan kaldığı zaman 5 sınıfa geçemiyorsunuz. Benim 8 tane uygulamalı dersim kaldı haliyle okulu uzatmış bulunuyorum. Mehmet Akif Üniversitesine yatay geçiş başvuru yaptım ve kabul edildim. Hala gidip gitmeme konusunda terettütteyim Selçuk yerine Burdur Mehmet Akif üniversitesinden mezun olmanın dezavantajı yaşarmıyım hala terettütlerim var.Biliyorum olay insanın kendini geliştirmesi becerisi bakıyor ama sahada acaba mezun olduğun yerin önemi olur mu ? Zaten hazırlıkta okudum okulu uzattığım için 7 sene okumuş olucam onun 8 9 sene olma olasılığı var hocalar gittikçe daha çok zorlamaya başladırlar. Bazı derslere gece gündüz çalıştığım halde gecemedim. Sizce ne yapmam gerek siz olsanız geçiş yaparmıydınız mezun olmak için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

Arkadaşlar Selçuk 4. sınıftayım. Geçen sene yönetmeliği değiştirdiler 3 ders barajı getirdiler 4 tane uygulamalı dersiniz alttan kaldığı zaman 5 sınıfa geçemiyorsunuz. Benim 8 tane uygulamalı dersim kaldı haliyle okulu uzatmış bulunuyorum. Mehmet Akif Üniversitesine yatay geçiş başvuru yaptım ve kabul edildim. Hala gidip gitmeme konusunda terettütteyim Selçuk yerine Burdur Mehmet Akif üniversitesinden mezun olmanın dezavantajı yaşarmıyım hala terettütlerim var.Biliyorum olay insanın kendini geliştirmesi becerisi bakıyor ama sahada acaba mezun olduğun yerin önemi olur mu ? Zaten hazırlıkta okudum okulu uzattığım için 7 sene okumuş olucam onun 8 9 sene olma olasılığı var hocalar gittikçe daha çok zorlamaya başladırlar. Bazı derslere gece gündüz çalıştığım halde gecemedim. Sizce ne yapmam gerek siz olsanız geçiş yaparmıydınız mezun olmak için ?

Ben olsam gitmezdim. Dersi geçen kaç kişi var? Herkes kalıyor olamaz değil mi. Okulu uzatıp sağlam bir şekilde dersleri verip Selçuktan mezun olmak çok daha mantıklı. 28 tane veteriner fakültesi var şu an ve ileride bu mesleğin de tamamen mühendislik gibi sürüm fazlası olacağı kesin. İşte o zaman sizin ilk aşamada ne bildiğinize değil hangi üni mezunu olduğunuza bakacaklar. Selçuk gibi ülkenin en iyi veteriner fakültelerinden birinden mezun olmak burda avantaj sağlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

Arkadaşlar Selçuk 4. sınıftayım. Geçen sene yönetmeliği değiştirdiler 3 ders barajı getirdiler 4 tane uygulamalı dersiniz alttan kaldığı zaman 5 sınıfa geçemiyorsunuz. Benim 8 tane uygulamalı dersim kaldı haliyle okulu uzatmış bulunuyorum. Mehmet Akif Üniversitesine yatay geçiş başvuru yaptım ve kabul edildim. Hala gidip gitmeme konusunda terettütteyim Selçuk yerine Burdur Mehmet Akif üniversitesinden mezun olmanın dezavantajı yaşarmıyım hala terettütlerim var.Biliyorum olay insanın kendini geliştirmesi becerisi bakıyor ama sahada acaba mezun olduğun yerin önemi olur mu ? Zaten hazırlıkta okudum okulu uzattığım için 7 sene okumuş olucam onun 8 9 sene olma olasılığı var hocalar gittikçe daha çok zorlamaya başladırlar. Bazı derslere gece gündüz çalıştığım halde gecemedim. Sizce ne yapmam gerek siz olsanız geçiş yaparmıydınız mezun olmak için ?

Ben olsam gitmezdim. Dersi geçen kaç kişi var? Herkes kalıyor olamaz değil mi. Okulu uzatıp sağlam bir şekilde dersleri verip Selçuktan mezun olmak çok daha mantıklı. 28 tane veteriner fakültesi var şu an ve ileride bu mesleğin de tamamen mühendislik gibi sürüm fazlası olacağı kesin. İşte o zaman sizin ilk aşamada ne bildiğinize değil hangi üni mezunu olduğunuza bakacaklar. Selçuk gibi ülkenin en iyi veteriner fakültelerinden birinden mezun olmak burda avantaj sağlayacaktır.

Hocam dediğini çok düşündüm sahadaki tanıdıklara filan sordum şu anda kimse nereden mezun olduğunuza bakmıyor yanıtı aldım.
    Selçuk en az 1 sene uzattım zaten şuan Makü de en kötü yarım dönem uzatıyorum hangi derslerden muaf olduğumda açıklandı. Kaybettiğim 1 senede en azından tecrübe edinirim. Zaten sahade kaçak hekimlik yapan mı dersin her türlü olay var zaten sizin dediğiniz gibi ileri ki yıllarda üniversite önem kazanabilir fakat şu önümüzde ki 5 yıl en azından üniversitenin önemi yok tercihimi geçmekten yana kullanacam.

• arkadaşlar merhaba ben de uludağ veterinerlik istiyorum şu an son sınıftayım fakat tm yim bazı nedenlerle kararımı değiştirdim fen derslerine çalışmaya başladım ve fizik dışında çok da zorlandığım yok pek. Benim kaygım sıralama açısından. Fizikten ygs de 1 veya iki soru lys de max 7 8 soru yapacak gibiyim ve sıralamayı etkileyen eleyici bir ders fizik. Sıralama ve dolayısıyla da Kontenjan konusunda endişeliyim önceki senelerde kontenjan hep doluyor muydu bileniniz varsa yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uludağda geçme notu kaç acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetrfaruk -- 4 Mart 2016; 23:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetrfaruk

Uludağda geçme notu kaç acaba???

50
  • Pangea95 kullanıcısına yanıt
    videolarla ilgili pek bi bilgim yok.Ben burda fakülteni yetmekten ziyada biraz karşılaştırma yapmak istedim açıkcası okul için uzun mesafe kat ediyorum bursaya gelmeyide düşünmüştüm bu yüzden ancak burda oturmam birazda okula alışıp okulun olanaklarının bol olması beni bağlıyo sanırım ben gezemediğimden pek anlayamadım sizin okulda klüpler nasıl atçılık köpek ne bileyim çiftlik klüpleriniz varmı varsa nasıllar öğrenmek isterim bu bölüm anca böyle şeylerle zevkli öğreniliyor.

• Arkadaşlar selam.Bende TM'ciyim ve kesim kararım veterinerlik.Ayrıca babamda serbest olarak 25 yıldır veteriner hekim.Seçme sebebim de bu zaten.YGS-2 sıralamam 208.000 geldi.Matematiğim sağlam ancak fen yok sayılır kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama ne kadar olursa artık.Nasıl bir yol izlemeliyim,veterinerlik isteyen arkadaşlar ygs-2 sıralanız nedir bilgi verirseniz sevinirim.
  • Herzt kullanıcısına yanıt
    Full kimya ve biyoloji kasman lazım ygs2 kaç bin?

• Bu sene mezun olacak veteriner teknikeriyim. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama yüksek okulda 2 yıl uzatan arkadaşlarım var fakülteyi siz düşünün bizim sadeleştirilmiş anatomi bile adamlara ağır geliyor. Bu arada Fakültede okuyan arkadaşlarım var ve mesleki tecrübe yok 3. sınıfa kadar ezbere gelmişler. saha tecrübeniz yoksa afallama ihtimaliniz çok yüksek. Kastrasyon Sezaryen ovariohisterektomi suni tohumlama yapabiliyorum pratikte tecrübeli hekimler yard. doç. hocalar bile maşallah diyor ama teoride fakültedeki arkadaşlara göre bayağı boşuz ki gayet doğal. Çalışın arkadaşlar çalışmadan mümkün değil 5 yılda bitmez fakülte. Bu yıl dgs ile geçersem uludağ üniversitesinde karşılaşırız umarım ..
    https://yokatlas.yok.gov.tr/basari-sirasi-tablo.php?b=10232
    burası fikir verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

Arkadaşlar selam.Bende TM'ciyim ve kesim kararım veterinerlik.Ayrıca babamda serbest olarak 25 yıldır veteriner hekim.Seçme sebebim de bu zaten.YGS-2 sıralamam 208.000 geldi.Matematiğim sağlam ancak fen yok sayılır kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama ne kadar olursa artık.Nasıl bir yol izlemeliyim,veterinerlik isteyen arkadaşlar ygs-2 sıralanız nedir bilgi verirseniz sevinirim.

Sayısalım ygs 2 273bin :( valla helal olsun benimde mat berbattı 4.75 net yapmıştım fenle bu kadar oldu lys de kimya ve biyolojiyi iyi yapman gerekicek veterinerlik güzeldir İnşAllah mutlu olman dileğiyle başarılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Enderman

quote:

Arkadaşlar selam.Bende TM'ciyim ve kesim kararım veterinerlik.Ayrıca babamda serbest olarak 25 yıldır veteriner hekim.Seçme sebebim de bu zaten.YGS-2 sıralamam 208.000 geldi.Matematiğim sağlam ancak fen yok sayılır kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama ne kadar olursa artık.Nasıl bir yol izlemeliyim,veterinerlik isteyen arkadaşlar ygs-2 sıralanız nedir bilgi verirseniz sevinirim.

Sayısalım ygs 2 273bin :( valla helal olsun benimde mat berbattı 4.75 net yapmıştım fenle bu kadar oldu lys de kimya ve biyolojiyi iyi yapman gerekicek veterinerlik güzeldir İnşAllah mutlu olman dileğiyle başarılar :)

Öncelikle teşekkür ederim umarım hepimiz istediğimizi yapar mutlu oluruz.Kimyadan özel ders almayı düşünüyorum lysde 10-15 net çıkarabilirsem güzel olur sanırım.Matematiğim iyi biraz oradan bir umudum var.

@taha-07 208.000

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Enderman

quote:

Öncelikle teşekkür ederim umarım hepimiz istediğimizi yapar mutlu oluruz.Kimyadan özel ders almayı düşünüyorum lysde 10-15 net çıkarabilirsem güzel olur sanırım.Matematiğim iyi biraz oradan bir umudum var.

@taha-07 208.000

Hocam zaten organik kimyayı iyi bitirsen 10 net garanti her sene 11-13 arası çıkıyor soru :) Periyodik cetvel atom yapısı kimyasal türler vs gibi konulardanda soru gelir ve kaçırmazsan rahat 15 net yaparsın Tabiki her konuyu çalışmakta fayda var ve kalan 15 soru için öncelikle molü iyi bilmen lazım 10 11 kimyasında hep mol kullanılıyor çünkü :) Biyoloji zaten seversen rahatça yapacağın bir ders başarılar hocam :) Bende Lys mattan 5-10 net çıkarsam havalara uçarım galiba matım acayip berbat :D

Ygs 2 derecen iyi lys de de iyi yaparsan kazanırsın

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.