Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Enderman

quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Enderman

quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

Arkadaşlar selam.Bende TM'ciyim ve kesim kararım veterinerlik.Ayrıca babamda serbest olarak 25 yıldır veteriner hekim.Seçme sebebim de bu zaten.YGS-2 sıralamam 208.000 geldi.Matematiğim sağlam ancak fen yok sayılır kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama ne kadar olursa artık.Nasıl bir yol izlemeliyim,veterinerlik isteyen arkadaşlar ygs-2 sıralanız nedir bilgi verirseniz sevinirim.

Sayısalım ygs 2 273bin :( valla helal olsun benimde mat berbattı 4.75 net yapmıştım fenle bu kadar oldu lys de kimya ve biyolojiyi iyi yapman gerekicek veterinerlik güzeldir İnşAllah mutlu olman dileğiyle başarılar :)

Öncelikle teşekkür ederim umarım hepimiz istediğimizi yapar mutlu oluruz.Kimyadan özel ders almayı düşünüyorum lysde 10-15 net çıkarabilirsem güzel olur sanırım.Matematiğim iyi biraz oradan bir umudum var.

@taha-07 208.000

Hocam zaten organik kimyayı iyi bitirsen 10 net garanti her sene 11-13 arası çıkıyor soru :) Periyodik cetvel atom yapısı kimyasal türler vs gibi konulardanda soru gelir ve kaçırmazsan rahat 15 net yaparsın Tabiki her konuyu çalışmakta fayda var ve kalan 15 soru için öncelikle molü iyi bilmen lazım 10 11 kimyasında hep mol kullanılıyor çünkü :) Biyoloji zaten seversen rahatça yapacağın bir ders başarılar hocam :) Bende Lys mattan 5-10 net çıkarsam havalara uçarım galiba matım acayip berbat :D

Kimyadan ders alacağım biyolojiden dersin bir faydası olacağını düşünmüyorum onu evde kendim kasıcam gece gündüz fizikte bakarım biraz matematikten 30 geometri 5 kimya biyolojide 10'ar tane yapsam süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Veterinerliği çok istiyorum ygs2 sıralamam 400bin kırıkkale 131 binle almış gelme şansı nedir çok çalışmam gerek biliyorum biyoloji matematiğe ağırşık veriyorum biraz yardımcı olurmusunuz

• Canyeterrr C kullanıcısına yanıt
    Hocam çekip çekemeyecegin senin elinde. Lys'de ne yapacağına bağlı çalışmayı sakın bırakma.Zaten önündekilerin bir kısmı TM, bir kısmı öğretmen veya zevkine kendini denemek için girmiş üniversiteliler. Ayrıca ygsden tercih yapacak hemşireliğe polisliğe astsubaylığa ve ilahiyata gidecek arkadaşları da cikardiginda sıralamani rahatlıkla öne cekersin tabi 150lere iner mi bilemeyiz. Bir de doğuda eğitim kötüdür diye düşünme Van Yüzüncü Yıl, Elazığ fırat üniversitesi gayet iyi. Yani Kırıkkale olmazsa oralari tercih etmeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adelstein -- 29 Mart 2016; 15:47:32 >
  • ygs 1,2 sıralamam 270 bin fırat gelirmi acaba
  • Hocam merhaba, umarım yardımcı olacak birileri çıkar bir kaç sorum var da. Ben normal de tmciydim ama tmyi seçme sebebim fen yapamamam değil ders sayısının az olmasıydı. Yazın yahu ben ne olacağım diye düşünürken babam birden 'veteriner ol' dedi. Düşününce çok sempatik geldi açıkcası hayvanları da sevmem üzerine. Neyse işte bir gazla temel liseye yazıldım, bölüm değiştirdim. Gel gör ki ders çalışmayı pek sevmiyorum yapım gereği hani şey var ya geçene kadar çalış olayı aynen o şekilde yaşıyorum hayatı. Şimdi diyeceksiniz veterinerlik çok çalışmaktan geçiyor ama sanırım onu sevdiğim, istediğim için yaparım gibi geliyor. Normal de adam gibi ygs çalışmadım, okulun başında çalıştığımla gitti. Ygs2 235 bin geldi ve mattan 22 fenden 15 netim vardı. Şuan afedersiniz eşek gibi lys kasıyorum hedefim Uludağ ama o olmazsa sene kaybı istemediğim için Elazığa gideceğim sanırım. Sorum şu ki tam emin değilim ama Uludağ da hazırlık yok bildiğim kadarıyla. Şimdi ingilizce dersler varmış bizim oraya gitmeden mi öğrenmemiz gerekiyor yoksa bir şekilde öğretiyorlar mı? Herkesin yahu kızdan veteriner mi olur nidaları üstüne canım ailemin desteğiyle gidiyorum hadi hayırlısı. Keşke hocalarımın çabalarına karşı ben de çabalasaydım da daha iyi bir sıralama yapsaydım.

• Srmszs S kullanıcısına yanıt
    Uludağ da hazırlık var hazırlığı geçebilecek kadar ingilizcen varsa uludağda okursun ama ingilizcen iyi değilse uludağda okuyamazsın derslerin %30 u ingilizce anlatılıyor.
    Ben Mehmet Akif de okuyorum 1. Sınıfım daha ilk sınıfta kadavralar gördük bu kadavralarda baya çürümüş olanlar da vardı hayvan kestik sınıfta kızlar da bu yazdıklarımı yaparken çekinerek etrafdan bakınıyorlar onu söyleyeyim kızdan da veteriner hekim olur ama böyle çekinmemen lazım ders çalışma mevzusuna gelirsek çok ders çalışmak lazım çokk daha ilk sınıf olmama rağmen derslerin ağırlıkları üstüme bindi düzenli ders çalışmak lazım yoksa bu okul 5 senede bitmez son gün hallederim diyorsan fakultenin yanına dahi yaklaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: Srmszs

Hocam merhaba, umarım yardımcı olacak birileri çıkar bir kaç sorum var da. Ben normal de tmciydim ama tmyi seçme sebebim fen yapamamam değil ders sayısının az olmasıydı. Yazın yahu ben ne olacağım diye düşünürken babam birden 'veteriner ol' dedi. Düşününce çok sempatik geldi açıkcası hayvanları da sevmem üzerine. Neyse işte bir gazla temel liseye yazıldım, bölüm değiştirdim. Gel gör ki ders çalışmayı pek sevmiyorum yapım gereği hani şey var ya geçene kadar çalış olayı aynen o şekilde yaşıyorum hayatı. Şimdi diyeceksiniz veterinerlik çok çalışmaktan geçiyor ama sanırım onu sevdiğim, istediğim için yaparım gibi geliyor. Normal de adam gibi ygs çalışmadım, okulun başında çalıştığımla gitti. Ygs2 235 bin geldi ve mattan 22 fenden 15 netim vardı. Şuan afedersiniz eşek gibi lys kasıyorum hedefim Uludağ ama o olmazsa sene kaybı istemediğim için Elazığa gideceğim sanırım. Sorum şu ki tam emin değilim ama Uludağ da hazırlık yok bildiğim kadarıyla. Şimdi ingilizce dersler varmış bizim oraya gitmeden mi öğrenmemiz gerekiyor yoksa bir şekilde öğretiyorlar mı? Herkesin yahu kızdan veteriner mi olur nidaları üstüne canım ailemin desteğiyle gidiyorum hadi hayırlısı. Keşke hocalarımın çabalarına karşı ben de çabalasaydım da daha iyi bir sıralama yapsaydım.

Bütün veterinerlik isteyen tm lerde geçmiş beni resmen cidden gerizekalı hissediyorum kendimi yanlış anlamayın şu matematiği yapamamaktan dolayı kendime kızıyorum baya InşAllah hep beraber hedeflerimize ulaşırız veterinerlik iyidir ya tek temennim lys de biyoloji ve kimya Biyolojiden 25 Net Kimyadan 20 Net Matematık 5 Net hedefliyorum 273 binden 100 bin olur InşAllah :)

• Keşke daha iyi oldaydım, olsaydık. Moralini çok bozma aşırı bir yığılma var çünkü. Arkadaşımla aramda 15 puan var ve 80 bin kişi var puanlar birbirine çok yakın sınav kolay olduğu için Ben de yök atlastan baktım maalesef ygs fen de 8 net eksiğim var :/ yine sıralama önemli ama olsun moral bozuyor sonuçta Arkadaşım ygs5 de 45 bin yapmış ve ygs2 sıralaması 205 yani önümüzdeki en 50 bin kişi tm bir de bu açıdan bak iyi bir şey Hedefim matta en az 30 yapabileceğime inanıyorum ama hayırlısı yine

• Çok üzüldüm şuan Keşke hazırlık olmasaydı :/ Yazın tam gaz ingilizce çalışsam, kurslar felan bir ihtimal. Nerde okumuştum hatırlamıyorum Elazığ da mavi diploma veriyormuş bu da onda da zorunlu ingilizce ders ve hazırlık anlamına geliyor sanırım :/

• Kendinizi parçalamayın beyler ömrümüzün sonu değil Bi sene daha çalışırsınız hayallerinizden vazgeçmeyin de

• Konuyu biraz okudum da çoğu kişi hayvanları seviyorum o yüzden veteriner hekim olmak istiyorum diyor.Bana göre yanlış bir düşünce bu.Çünkü bu meslekte hayvan bakmıyorsunuz yada hayvanları sevmeyle ilgisi olan şeyleri çok yapmıyorsunuz.Büyükbaş düşünürseniz zaten unutun o sevme işini de küçükbaş klinik falan yine bir nebze.O yüzden hayvanları sevme işini bir kenara bırakalım derim daha çok mesleği sevmeyi ve yapabilir miyim sorusunu cevaplamayı düşünün derim.
  • Benimde hedefim veterinerlik YGS2 sıralamam 129K ankara veterinerlik istiyorum 82k sanırsam
    merak ettiğim konu hazırlık sınıfı var mı varsa zorunlu mu
    Hazırlık sınıfı olmayan veterinerlik fakülteleri hangieri
  • up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Üniversitesi'nde hazırlık yok. Fakat dersler çok zor. Fakülteyi seçerken 2 defa düşünün. Über bir sosyal hayatınız olmuyor.
  • Aklıma takıldıda 273 bin şuan ygs 2 Mattan umudum yok 5 net felan anca yaparım kimya 15-20 net biyoloji 25 net yapsam 140 bin felan erzurum atatürk veterinerlik olurmu arkadaşlar obp 80 ? veyahut onların altı fırat elazığ harran kafkas önerebilirmisiniz? Teşekkürler :)
  • In Nox kullanıcısına yanıt
    Sadece istanbulda mi hazirlik yok yoksa baska hazirlik olmayan fakulte var mi

• Fırat Üniversitesi mezunu bir hocam var yeni mezun daha 26 yaşında ona sordum veterinerlik okuyan arkadaşlarım vardı Fıratı veterinerlik için tavsiye ediyorum kampüste felan sıkıntı yok demişti bilmiyorum.

• Merak ettiğin her üniversitenin Veteriner Fakültesi kısmında bu bilgiler mevcut. Bence oralardan araştır. Kesin bilgiler elde edersin.
  • Bu konuda Cumhuriyet üniversitesi veterinerlik kazananlar var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael_Angelo -- 22 Nisan 2016; 14:55:55 >
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.