Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazırlığı muafiyet sınavıyla okumadan geçebilme imkanınız var. Bu arada niye Uludağ hariç dediğimizi anlamadım. Burda yazılan olumsuz yorumlara bakarak bu kararı vermediniz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMakyol

Hazırlığı muafiyet sınavıyla okumadan geçebilme imkanınız var. Bu arada niye Uludağ hariç dediğimizi anlamadım. Burda yazılan olumsuz yorumlara bakarak bu kararı vermediniz umarım.

Yok hocam okul baya iyi de puan yok bende :( o kadar puanım olsa İstanbul üniversitesini tercih ederdim 5 dakika mesafe bana. İlk üç hariç bir bölüm arıyorum ben de

• JrMakyol J kullanıcısına yanıt
    Peki sınavın derecesi hakkında bilginiz var mı? Genel olarak temel gramer bilgilerinden mi?
  • myprettyprozac kullanıcısına yanıt
    Pek de genel bir sınav değil. Okuduğunu çok iyi anlama üzerine ve ortalama bir İngilizce'nin biraz üstünde. 10 soru listening yapıyorlar. Toplam 100 soruydu yanlış hatırlamıyorsam. Hepsi şıklı. 2,5 saat veriyorlar. Ben mal gibi 2 saat sanıp erken çıkmıştım ama atlattık çok şükür.

• Hayırlısı olsun. Selçuk'u düşünebilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar malum sınav dönemi sona erdi herkese geçmiş olsun.İnşAllah herkesin hakettiği ve sevineceği gibi bir puan ve sıralama alması dileğiyle.Elimden geleni yaptım çok şükürler olsun hak ettiğim gibi bir sıralama elde ettim.(MF3 134 Bin) Siz veteriner dostlarıma sorularım olucaktı bu sıralama için hangi ünileri önerirsiniz acaba? Ve burdur Mehmet akif Ersoy olma ihtimali var mı? Teşekkürler herkese :)
  • Arkadaslar oncelikle merhaba bugun sonuclar aciklandi direk sonucumu yaziyorum mf3 103 binde.uludag 90 bin istiyor balikesir 104bin aydin 104 bin samsun 111 bin.uludag gelebilirmi sizler tercih doneminden gectiniz nasil bi yol izliyim.balikesir ve aydindaki universiteler hakkinda bilgi alabilirmiyim.103 bindeyim diye 104 bindeki unilere kesin gozuyle bakmalimiyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR SIRALAMAM 170 BİN FIRAT GELİRMİ?
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yebaef -- 19 Temmuz 2016; 14:50:14 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

İtalyada okumak isteyen arkadaşlar için en iyi devlet üniversitelerinde burslu okuma imkanı var bana özelden alıntı yaparak yazın.

Her türlü sorunuz için yazabilirsiniz.

Herkese bol şans.

Can Özyağmurlu
  • merhaba arkadaşlar benim mf3 69k mf4 65k mühendislikle veterinerlik arasında gidip geliyorum. Veterinerlik için hangi üniversiteyi önerebilirsiniz imkanları kampüsü iyi olan.
  • 90bine kadar olan arkadaşları Uludağ a bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: derendeli44

ARKADAŞLAR SIRALAMAM 170 BİN FIRAT GELİRMİ?

ben geçen sene 145 binle fırata gidemedim 170binle kafkas veteriner fakültesine girebilirsin
  • pekolas P kullanıcısına yanıt
    Merhaba tebrikler öncelikle. Ben de sizin durumunuzdaydım bir sene önce ve 2 senelik mezundum. Tercihimi İstanbul Veterinerden yana kullandım. Sebebi aslında hayvanlarla olan ilişkimden dolayı. Eğer ki sizin de hayvanlarla olan ilişkiniz güçlü ise kesinlikle veteriner yazmanızı öneririm. Kampüs olarak şuana kadar sadece İstanbulu gördüm. Avcılarda bulunuyor ve muazzam büyüklükte. Ulaşımı metrobüs ile hemen kampüs önünde inebiliyorsunuz. Derslere değinmek gerekirse dersler oldukça ağır. Herhangi bir tartışma yaratmamak için şu bölümden daha zor şu bölümden daha kolay gibi bir genelleme yapmayacağım. İş imkanları oldukça geniş. Başka sormak istediğiniz soru olursa seve seve cevaplayabilirim.
  • In Nox kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim peki yaşantı pahalımı mesela aylık ne kadar masrafım olur. Birde istanbul üniversitesinde veterinerlik derslerinde ingilizce varmı ?
  • pekolas P kullanıcısına yanıt
    Avcılarda ev kiraları genellikle 850 liradan başlıyor. Lokasyona ve binaya göre değişiyor bu fiyat. Genel olarak yemek içmek için ise okulun sabah öğle akşam yemekleri var. Öğle yemeği 1.85 civar idi sanırsam. 4 Çeşit oluyor ve gayet doyurucu. İstanbul'da yaşam diğer illere göre biraz daha pahalı oluyor malesef. Fakültenin eğitimi İngilizce değil fakat ilk sene İngilizce dersleri var. Tabii isterseniz sınavına girerek muaf sayılabilirsiniz. Muaf sınavı çok kolay, dönem içindeki sınavlar da çok kolay. Yani ufak bir İngilizce temeli ile bile rahat rahat geçersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Muller

Merhaba arkadaşlar malum sınav dönemi sona erdi herkese geçmiş olsun.İnşAllah herkesin hakettiği ve sevineceği gibi bir puan ve sıralama alması dileğiyle.Elimden geleni yaptım çok şükürler olsun hak ettiğim gibi bir sıralama elde ettim.(MF3 134 Bin) Siz veteriner dostlarıma sorularım olucaktı bu sıralama için hangi ünileri önerirsiniz acaba? Ve burdur Mehmet akif Ersoy olma ihtimali var mı? Teşekkürler herkese :)

Hickimse cevap vermiyor konuda acmistim bilen yok mu?

• Thomas Muller kullanıcısına yanıt
    Mehmet Akif Ersoy ile aranızda yaklaşık bir 7 bin kişi kadar falan var. 127 bin ile kapatmış. Bence yazın gelebilir. Kesin olmamakla birlikte tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Nox

Mehmet Akif Ersoy ile aranızda yaklaşık bir 7 bin kişi kadar falan var. 127 bin ile kapatmış. Bence yazın gelebilir. Kesin olmamakla birlikte tabii.

Teşekkürler hocam bu arada sivas ve erzurumuda düşünüyorum onlar hakkında bilginiz var mı? :)
  • Thomas Muller kullanıcısına yanıt
    Malesef İstanbul dışındaki veteriner fakülteleri hakkında pek bilgim yok
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.