Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara İngilizce nasıldır bilen var mı? Büyük ihtimal burayı yazıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirikkale universitesinin cok buyuk yeni binasi yapildi,siyasi veya herhangi bir sorun yok sosyal acidan zayif ama modern bi universite yazmak isteyen arkadaslar mesaj atsin.Onun disinda surekli istanbulda hayat pahali vs laflarina inanmayin cogu il istanbula gore daha pahali...

• akreditasyon avrupada diplomanin gecerliligi demek okul zor ben uzattim sakin uzatmam diye triplere girmeyin oturun anatomiyi calisin aglarsiniz sonra

• Siralamam 108K SELCUK YADA MAKU DUSUNUYORUM FIKRI OLAN VAR MI

• Akreditasyon ne yazık ki sandığınız gibi diğer ülkelerde diploma geçerliliği değil.Sadece hangi kurumda akredite olduysa o kurumun belirlediği standartlara uymasıdır.Yani kimse Türkiye'de aldığı veteriner fakültesi diploması ile herhangi bir ülkede veteriner hekim olarak çalışamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pangea95 -- 27 Temmuz 2016; 13:20:10 >
  • Pangea95 kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler :)
  • SIRALAMAM 108 K HANGİ FAKÜLTEYİ ÖNERİRSİNİZ SELÇUK MAKÜ ADNAN MENDERES DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN
  • BEN SELÇUK TERCİH EDERDİM
  • Onurcanylcn O kullanıcısına yanıt
    ANATOMİYE BAYA ÇALIŞTIĞIM HALDE SINIRDA GEÇTİM ÇOK HAKLISINIZ ANATOMİYE BAYA BAYA BAYA ÇALIŞMAK LAZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

BEN SELÇUK TERCİH EDERDİM

Neden hocam ?
  • arasında imkanları en iyi olan köklü bir üniversite
  • makü yazacak varsa kesinlikle yazmasın derim aydın konya tutuyorsa hiç düşünmeyin gidin tutmuyorsa elazığ veya afyon en iyi tercih olur özellikle elazığ
  • aydın veya selçuk düşünenler varsa ben oraları yazıcam vet okuyan tanıdıklarım diğer ünileri önermediler makü yü de düşünüyordumda öğretimi ve ortamı şehiri yüzünden kimse tavsiye etmiyor sanırım
  • parantezzz P kullanıcısına yanıt
    siz niye makü den şikayetçisiniz
  • şahsen ben değil vet fakültesinde okuyan arkadaşlarım memnun değiller eğitimden tabi birazda ortamdan memnun değillerdi geçiş için uğraşıyorlarda 5 yıl çekilecek yer değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcanylcn

Kirikkale universitesinin cok buyuk yeni binasi yapildi,siyasi veya herhangi bir sorun yok sosyal acidan zayif ama modern bi universite yazmak isteyen arkadaslar mesaj atsin.Onun disinda surekli istanbulda hayat pahali vs laflarina inanmayin cogu il istanbula gore daha pahali...

Kırıkkale vet düşünüyorum hocam nasıl iyimi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

arasında imkanları en iyi olan köklü bir üniversite

evet hocam bende öyle düşünüyorumda beni tedirgin eden şey şuan muğlada yaşıyorum konyanın yaşam koşullarına ayak uydurabilir miyim bilmiyorum
  • Ben 2.sınıftada veremedim mıçtık...
  • Onurcanylcn O kullanıcısına yanıt
    allah a şükürler olsun ben 1 de 2 yi de verdim ama çok kalan oldu onlara da üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pangea95

Uludağ düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.

Ben düşünüyorum, sıralamam 87.088. Sence girebilir miyim?

Girersem de nasıldır Uludağ Veteriner Hekimliği? Önerir misin?
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.